Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Mof:

Van mind a 2Õ!:D

Wohoo! Talalj ki ra arat! Igy mar csak nyeregcso kell es KESZ A BOJLER!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

ezt?

METABO SBE 601 Ütvefúrógép Kofferban Ütvefúrók

vagy ennyiért egy kicsit erõsebbet?

Makita HP1641K Ütvefúró Kofferben

ne akarj gyorstokmányost!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Mof:

Van mind a 2Õ!:D

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Magoo...
Nem beleugatás...napi szinten adok el ilyen gépeket,sõt a nagy kategóriákból is,350 Eft..
Szívesen segítek,ha nem is Würth,...de ezeket NE!!!!:confused:

Holna light ENDURO tekerés...kinek mikor???:)

<<<ROCK&ROLL>>>

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Tettyétõl a sárga az jó, mondjuk küzdõs, de ha CC-zel akkor jó. Bár elég forgalmas túrista szempontból, meg sokan jönnek arra lefelé gyorsan, szóval csak óvatosan. Amúgy ha már a sárgán mennél fel, akkor menj is azon végig a gerincen (Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Vágotpuszta, Bános, Orfû) A Lapis, Vágotpuszta, Orfû esõ után érdekes tud lenni, mert agyagos az út...
Én inkább azt javasolnám hogy a Hunyadi úton a Mecsek kapu utáni második hajtûig menj fel, ahol be az erdõbe és vagy fel a sárga háromszögön a toronyig, vagy a Hotel Kikelet, Állatkert érintésével rá a sárga háromszögre. Aztán onnan Kis-Tubes felé a sárga jelzés.
Orfû és Büdös-kút között a sárga kereszt esõ után elég nehezen járható. Inkább a zöld keresztet javasolnám ami a volt Petõc aknához ér ki, és vagy felmész Jakab-hegyre, vagy megkerülöd a piros jelzésen Patacsi mezõ (Szuadó tetõ) felé. Aztán ugyanazon a piros jelzésen le a kék keresztig, ami Éger völgybe vezet.
Száraz idõben jó még a Szuadón át vezetõ kék kereszt is.

köszi szépen, ezt megnézem!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jah, nem nekem lesz

Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mi van beszállsz a panelfúrás, fregoli szerelés bizniszbe?
Hány lyukat akarsz fúrni, hogy ilyen komolyat veszel?
Amúgy szerintem tökmindegy. A teljesítmény különbség nem olyan nagy, de a gyengébb könnyebb is, és ha sokat kell fúrni, akkor az se mindegy mennyit emelgetsz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ezt?

METABO SBE 601 Ütvefúrógép Kofferban Ütvefúrók

vagy ennyiért egy kicsit erõsebbet?

Makita HP1641K Ütvefúró Kofferben

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szép jó reggelt!

http://www.sternfann..._500-jpg.99406/

Death:
Csak azt tudom mondani, hogy a magyarhertelendi dombok tetején élesek a szalmabálák, és ezernyi levél mosolyog vissza rám az erdõben!
Farkas-forrás felé pedig sok új gyökér lett :D!

És remélem holnap is megtapasztalom ezeket a szépségeket!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Eladó egy ilyen bigyó is. A dobozát bontottam, de ki sem vettem belõle.

Feltöltött kép

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tettyétõl a sárga az jó, mondjuk küzdõs, de ha CC-zel akkor jó. Bár elég forgalmas túrista szempontból, meg sokan jönnek arra lefelé gyorsan, szóval csak óvatosan. Amúgy ha már a sárgán mennél fel, akkor menj is azon végig a gerincen (Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Vágotpuszta, Bános, Orfû) A Lapis, Vágotpuszta, Orfû esõ után érdekes tud lenni, mert agyagos az út...
Én inkább azt javasolnám hogy a Hunyadi úton a Mecsek kapu utáni második hajtûig menj fel, ahol be az erdõbe és vagy fel a sárga háromszögön a toronyig, vagy a Hotel Kikelet, Állatkert érintésével rá a sárga háromszögre. Aztán onnan Kis-Tubes felé a sárga jelzés.
Orfû és Büdös-kút között a sárga kereszt esõ után elég nehezen járható. Inkább a zöld keresztet javasolnám ami a volt Petõc aknához ér ki, és vagy felmész Jakab-hegyre, vagy megkerülöd a piros jelzésen Patacsi mezõ (Szuadó tetõ) felé. Aztán ugyanazon a piros jelzésen le a kék keresztig, ami Éger völgybe vezet.
Száraz idõben jó még a Szuadón át vezetõ kék kereszt is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok!

teljesen új vagyok itt, most alakultak úgy a dolgok, hogy kb havonta egyszer-kétszer lehetõségem lenne Pécs környékén tekerni egyet. mindenképpen tereprõl lenne szó, és egy olyan útvonalat keresek, ami a városból indulna ki, és persze oda is érne vissza. turistautak.hu térképen néztem egy útvonalat: a Tettye-térrõl induló sárga jelzés (a panoramio képek alapján itt mintha lépcsõk lennének...) fölfelé, utána a Misina északi oldalán valahogy elkavarnék az orfûi tóig, onnan vissza meg sárga kereszt jelzést néztem a büdös kút felé, majd valami tanösvény-szerûség (fura sárga jelzés) a Misina-tetõ alatt, onnan meg egy térképen igen kacskaringós szerpentint néztem lefelé (kis tubes kilátó felé) ez a piros háromszög jelzés. utána valami kardos kúti kulcsosház, onnan megint egy szerpentin, majd zöld kereszt és a magslati úton már aszfalton vissza a Tettye térre.

elõre is köszönöm, ha ír nekem valaki egy sort arról, hogy ez egy járható útvonal-e.

azóta megnéztem, a tanösvény-szerûség a rotary körsétány. ott lehet hogy nem kéne bringázni? :)

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
KOKK:
A térdvédõ:
Feltöltött kép
EVS Glider Lite Knee Pad | Buy Online | ChainReactionCycles.com

<<<ROCK&ROLL>>>

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
BAB:

Itt a pedál!

Shimano M530 SPD Trail MTB Pedals | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Látszik, hogy megugrik a váltója:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Repül a..., repül a... , repül a Ben Cruz!

Mondjuk nem értem miért írják az offline-on, hogy megugrott a váltója, és azért repült. Egyrészt attól ilyet nem lehet, másrészt látszik, hogy a pedál akadt meg...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Féceszre is kiraktam, de azért ide is. Sõt kitenném a "bringás cuccok adás-vétel" csoportba is, de sajnos gõzöm nincs, ezek a cuccok mit érnek, onnan meg törlik az ár nélküli hirdetéseket :fuckthatshit!:

• Magellan Tucana 2005 V-fékes váz (részletes geóját el tudom küldeni)
• Hátsó kerék: Silent Clutch 32H gyorszáras, kazettás agy + DaBomb Racing felni
• Elsõ kerék: Joytech 36H gyorszáras, tárcsafékes agy + noname felni 23mm széles
• Magura HS33 fék EVO2 bilincse, a gyorskioldóval és a merevítõnek csúfolt bigyóval
• Ritchey nyeregcsõ 400mm-es, átmérõ: 27,2mm + Selle Royal ülés + gyorszáras nyeregcsõbilincs
• Trinity láncfeszítõ, egygörgõs

http://i42.tinypic.com/2rw3jpk.jpg
http://i42.tinypic.com/2vsffpw.jpg
http://i41.tinypic.com/2na2yl5.jpg

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Csao!

Srácok, eltudna hozni valaki BP-rõl egy pedált nekem ( II. Kerület, Hûvös völgy, Ikea környéke) ?

Szép napot!
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Mekk Elek-sztájl.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ööö, WTF?
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök