Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Egész normális volt a faszi. Kicsit megkarcoltam a kocsi elejét a pedállal, de mondta, hogy nem gáz, mert pont viszi fényezõhöz, mert a hátulja is meg van karcolva.
Meg mondta többször is, hogy hú hát õ ilyet még nem látott, hogy a bringás így átrepüljön a motorháztetõ fölött :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
baszki.. és utána nem volt anyázás?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most néztem a táskámat, abban az a mûanyag doboz tört össze amiben körtét hoztam magammal. Amiben az ebédem volt, annak semmi baja. És ez az összetört mûanyag már le is volt kb. selejtezve.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Heh, olyan szépen átestem egy pözsón. Mindezt azért mert egy nõ balfaszkodott elõttem, én meg a járdán próbáltam leelõzni. Persze bejöttek elém. Nem nagyon, majdnem ki tudtam kerülni, csak a pedál ott maradt...
De alig ütöttem meg magam és még bukó is volt rajtam, amin szintén nem látszik, hogy azon próbáltam fejen állni ;)
És hétfõre lesz új monoblokkom. Tegnap lemértem mindent ami kell a Howitzerhez. Mert van csapágy szélesség, láncvonal, és hajtókar csavar méretben is különbség.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az lesz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Sektor jo, de csak 150es. Akkor mar domaint is nezhetsz. Sala duroluxaval mi volt a baj?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
RS sektor villa milyen lenne? nem hiszem el hogy semmit nem találok ami az sx be jó volna..

vettem egy iverson mezt bringázni :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez az igazi partyjárat!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
megzavarja a sexet :-)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Akira meg Watchmen nagykirály!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Lol, micsoda 15-20 éves Metal Hammer posztereket találtam, szûzanyám pátyúgass! KoRn, 'Bizkit, Deftones, hátukon meg Megadeath, Judas Priest meg hasonlók! Ki nem raknám õket most, de egy letûnt korra emlékeztetnek, úgyhogy eszetlen a szentimentális értékük :D

Viszont újra felfedeztem a moziplakátjaimat, amikbõl azt hiszem ki fogok rakni vmit: Por, Fûrész (nem gyenge), Watchmen, Super 8, Akira (!!!!!) meg most egy ZVH-t is beszerváltam...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Tominak megvan a könyv. még nem olvasta, de nekem nagyon tetszik :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
A Zévilágháború nem is olyan rossz. A nagy létszámban tobzódó "élõhullák" (a filmben 'zozók') sajnos szídzsíájra váltanak, de végülis nem rossz, nem rossz...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Csak Hilti, ha sokára is akarod sokat használni. Ha nem akkor meg tök mindegy, jótállás végéig használni .. illetve kicsit elõtte-ig.
Azé tudom mer a zapám ütvefúró volt már a komcsi rendszerbe is! :)
de tényleg, panelfúró volt
-
új lakás van, beköltözés megvolt kicsit kalandosan ,de megérte
hihetetlen hogy milyen bútorokat lehet ingyen elhozni, ha keres az ember. (pl mahagóni szekrénysor, stb - persze ezt nem hoztam el, csak fent van a hirdetés, bármikor mehetnék ha lomis lennék .. de nem vagyok)
-
múlt szerdán eltörték a bordám boxedzésen, az pont az amivel nem lehet semmit se csinálni, úgyhogy edzek azóta is
-
a duplafizumból meg levontak 200 eurot mondván hogy urlaubsgeld. errõl nem volt szó eddig hogy ez így megy, merthogy ugye novemberben bezár a hotel és azt is kiadja szabinak. de novemberben menjen nyaralni az akinek két anyja van. ráadásul akkor szoba sincs meg semmi.

ja és fõpoén hogy tegnap este a fõutcán görkorizva elsuhantam egy rendõr mellett, aki visszafelé megállított hogy ezzel én itt nem , merhogy csak bringaúton. mondom oké. asongya vegyem le, mondom nincs cipõm (volt). nem érdekli akkor is. hát nem vettem le, hanem otthagytam, jelentsen fel ha akar. bár miután elmondta a mondókáját nem nagyon foglalkozott vele hogy mit csinálok. szreintem õ se gondolta komlyan hogy leveszem és zokniban sétálok el :)
I don't care how it pedals

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ettõl tuti meggyógyulsz:

:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
rockmaraton bontás /sz tér építés közben sikerült úgy meghúznom a hátam/derekam hogy most ha szarul fordulok /normálisan nem ovatosna tipegve/ akkor elzsibbad a bal lábam..ötlet?!

persze most még két hétig egyedül vagyok bent és faszom...

ma megasound system nap lesz a boltba.. kisgyerekes anyukák álma .)

krisz king kormány csapi ér annyit? találtam egy szép kéket ami megy a kormányhoz nyeregcsõhöz, a részfész meg mehet valamelyik másik bringába..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi:
Mikor jön ki az új filmed?:)

Ááá nem tudom. Ha nem lenne ez a hétvégi idõmérõs móka, és legalább szar idõ lenne, akkor tudnék rá idõt szakítani, de tegnap is meg ma is füvet nyírok. De lehet a héten még lesz belõle valami ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gabesz, dobd be az autóba, délelõtt Pécsen kavarok, fussunk össsze és rálesek! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Tomi:
Mikor jön ki az új filmed?:)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: