Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. augusztus 21. - 11:06
Reggel néztem az index-et, akkor még 4 halott volt. Most meg már csak 3-ról van szó. Feltámadt az egyik?
Írta 2006. augusztus 21. - 10:50
Viszont megnéztük a RedBull AirRace-t. Mennyi paraszt jött le... hihetetlen... a Parlament elõtt az aszfalton pléd leterítve, apu félmeztelenül issza a sört, anyu kilós kenyeret vág, mellettük a hûtõláda... gyerekek perecet majszolnak... ehh..
Írta 2006. augusztus 21. - 09:33
meg ha vmikor öszeülünk akkor mutogatok
jja majd valamikor dobd be vagy ha valami miting lessz akor is ráér
Legalább jó idõ volt?
Most úgy tûnik nem tudja eldönteni hogy mi legyen.
Azt nem értem hogy külföldön mért tudja megmondani hogy mien idõ lessz,csak nálnuk nem..
Miami Viceot meg kéne nézegetni.....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. augusztus 21. - 09:03
Vótunk Balcsin, meg elõtte esküvõn. Idén ez volt a harmadik esküvõ május óta. Készen vannak az emberek. Abban a gyönyörû kis kápolnában volt Mánfán, ahol kiérünk mindig a csapatásból Árpád-tetõrõl! Vártam, hogy valaki berepül az ünneplõ "tömegbe" anyázva, hogy "Páááállllllyyya!".
Na abban a szép kis kápolnában sikerült egy eléggé szar esküvõt elkövetni.
Balcsi óriás zabálásról szólt.
Versenyprogramot hamar döntsük már el, vagy beírok valamit! Már kezdem is!
Valaki úgy 10:00-10:30 körül nem jön egy Nagy-Tubest?
Zap és Márió üdv itthony. Márió! A képolvasót bedobom valamelyik nap!
Márió! Csak ennyit fotóztál Máltán:D??? Tényleg jó csajok voltak!
Csóka
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. augusztus 21. - 08:55
jó volt nézni ahogy ébredezik a nappali tömeg az éjjeliõrök már öszepakoltak,várják hogy mehessenek haza
Pesten látam nagyon bedurvult a rendszer
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. augusztus 21. - 08:48
Kokk--szívesen/én is kösz--még részeg vagyok 1 picit:-)
Ja-- dizászter sztrájksz át Bjúdápészt.
Írta 2006. augusztus 20. - 23:52
tüzijátékvolt ma?nekem most egészen tetszett,vagy még tart a pozitis feltoltõdés..
köszi,nked meg jóó utat!!
Írta 2006. augusztus 20. - 23:41
Örültem ma mindenkinek és kössz, hogy lett fogyasztás! Bár bevétel nem sok... Hehehe... Tényleg jó volt, hogy sokan meglátogattak!
Na, most pici alvás, aztán reggel start! Legyetek jók, jövõ vasárnap jövök!
Anyumék fönt vannak a várban és most hívott hogy csomóan meghaltak, mert fullon volt és becsapott a villám. Hajók ütköztek és több száz fa kidõlt. Vazz, nem irigylem az ott lévõket! Szegények...
Na, szal akkor majd! Remélem párszor jutok majd nethez!
Tibur: külön kössz a pakolásért!
Márió: üdv itthon!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 20. - 23:35
Na de ma tök durva volt.Jöttünk le onnan nagy tubesrõl és a pályában van egy nagy gödör ahol egy hídon lehetett átmenni de már kiszedték a hidat és az egyik gyerek azt hitte ott van még és a nagy tempójával belement és úgy becsõrözött hogy áteett a kormanyon földö triplabukfenc nagyon durva volt, szegény gyerek nagyon sebes lett meg minden...
Írta 2006. augusztus 20. - 18:27
Tomy, tudsz egy linket dobni arról, hogy hol lesz a verseny? akár térkép.
Magoo--BOLDOGAT!
Magoo:
köszöntem
Írta 2006. augusztus 20. - 14:31
nincs most telópénzem szal azért nem írok
megyek ki az udvarra hogy a bringát kcisit öszedobjam,erre látaom h a szomszéd elvitte az összes külsõgumimat,belsõket meg a ponyvát amivel be akartam fedni az egész kócerájt...
vazze kurvajófej
volt kint 2space,1mobster,1mofo,1hots,1sár misi,1conti a kisbingára,2semi slick panaracer szintén a kicsire.... vazze de nem örülök
jajaj képznézést tarthatunk!!!
meg ha gondoljátok akkor hozom a filmet is
http://img.habostort.../2112171121.jpg
http://images.ppl.hu.../i/239429_1.jpg
Írta 2006. augusztus 20. - 14:20
Írta 2006. augusztus 20. - 10:09
Magoo--BOLDOGAT!
Tommy -lecseréltél minket te gazember!
Ma strand? vagy tekerés?
Írta 2006. augusztus 20. - 01:12
ja meg még az hogy a szeptemberi mbuk ben látam az eredménylistán Dalmát,külön gratulál Anyukám neki no meg én is
Írta 2006. augusztus 20. - 00:50
láttátok az antigravity2õt?faszás kis film
van mtbuk szelepsapim,meg kormányvégudgóm
hulla vagyok,de faszás hulla
holnap nagygenerál rajtam meg a bringán aztán valmit csinálhatunk,de még képlékeny a dolog...
meg úgy tnûnik h (bár nem akarok elkiabálni)hogy hétfõn állásinterjú...
Írta 2006. augusztus 20. - 00:20
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. augusztus 19. - 18:59
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 19. - 18:55
NEM! majd Tomy +mutatja a képet.
marhák !
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. augusztus 19. - 18:06
Írta 2006. augusztus 19. - 16:59
Megyek aludni, mert picsarégen volt, hogy tegnap este vonatra szálltunk.
Aktuális civil