Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. augusztus 22. - 10:21
juuj de jóó képek!!!
Shoshi,no most ittt vagyok,cask pakoltunk faterrral azt azé nem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. augusztus 22. - 09:11
Képek fassszák! Mindegyik:D! Márió! Ez valami macskaiskola?
Jó ez a délelõtti csapatás is! Találkoztam sok ismerõssel, sok bringással!
Mozsafnak üdv, levél ment! Bár a kibaszott nagy halálfej miatt lehet, hogy kicsit feltartóztatják néhány helyen:D!
Mindenkinek szép napot!
Mennyünk tekerni!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. augusztus 22. - 08:38
Aktuális civil
Írta 2006. augusztus 22. - 08:21
Ich habe dieses Bild gemacht:
http://img.tar.hu/za.../25188699.jpg#3
Aktuális civil
Írta 2006. augusztus 22. - 07:14
Hogy mikor mire érek rá azt nem tudom, sajna. A pillanat hatalma rabulejjtett.
Üdv a friccfingató MOZSAFNAK!
Írta 2006. augusztus 22. - 03:17
eddig játszottam...
holnap mi lessz belõlem... semmi sejtem..
szerda körül valmi ortóparti?jól esne lemenni kicsit kutyába
no szép napot a koránkelõknek
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. augusztus 22. - 00:45
http://images.iwiw.n...2_1153040700271
basszus nem tudok aludni...
valamikor valmi megmozdulás?
szerdátol nekem ok bármi
Írta 2006. augusztus 22. - 00:15
veszettül mozognak a nagy játék ütemére!
mindent betölt a fény!
óriás gombaként forgok a nap szélárnyékában!
világító tárgyak repülnek keringenek az ûrben!
szanaszét guruló kerekek! az égnek küllôi hajamnak sátraiban!
Írta 2006. augusztus 21. - 22:44
Verseny lessz,nomád lessz de jóóó lessz:D
Nagygépes csapatós talán még teknikás is lessz
Mire hazajösz szédülni fogsz a Demon,majd meglátod!!
4000???Vazze....
Lesz kpnézés,bár õ nem onnan van
Írta 2006. augusztus 21. - 20:48
Írta 2006. augusztus 21. - 20:38
Mi a fasz van odahaza??Itt megsul a tokom,meg a fricceke is!!!Haaaaa!!:cheers: Letorne a kezetek,ha neha irnatok valamit!!Hogy megy a dh gyerekek meg a parti??Remelem minden ok nalatok!!!Mi a helyzet a versennyel??
Na udv nektek!!!Jo nyomatast!!!Megvan a 4000 kilometerem!!Ha ha!!:rocketman
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2006. augusztus 21. - 20:24
Írta 2006. augusztus 21. - 16:02
Alagúttól felfelé.. ez logikus. toronytól indulnak pályák erre-arra. tomi linkel neked térképet, ha épp olyan kedve van, de nem igérgetek a nevében.
Írta 2006. augusztus 21. - 15:27
Szeretnék menni egyet a Mecsekbe tekerni és érdekelne merre lehet oda fejlutni és valami lightosabb DH pályán legurulni.. Valami túristatékép vagy valami van ahol ahol megvannak az útvonalak? Amúgy hogyan szoktatok felmenni? Végig feltekertek? De merre? Alagúttól felfele, vagy merre? Busszal vagy valamivel nem lehet valameddig felmenni? Nagyon megköszönném, ha írnátok valami infót, hogy hogyan kerülök fel minnél 1xerûbben...
Írta 2006. augusztus 21. - 12:59
Vasútnál pedig tényleg korlát van! Kettõ, egymás mögött, kissé eltolva. Kurrrva hülyén néz ki! Ugrásnak kõttek...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. augusztus 21. - 12:04
juicy légtelenítését én kinyomtattam magamnak, de most nem találom honnan. Tibi küldte a linket.
vazz én is mennék ma egyet, de frankón lebetegettem, takony slájm meg minden jön izibe, láz viszont már nincs.
csajom nõvére is volt tegnap tüzijátékot nézni a Dunán egy hajóról, de aztán összekoccoltak egy másik hajóval, aztán vhogy kikötöttek.
Írta 2006. augusztus 21. - 11:34
tod mi a kemény?hogy az öszes angol középkorú így néz ki!!
jucut eléggé macera légteleníteni,de ha van hozzá kit akkor elvileg móka és kacagás
Írta 2006. augusztus 21. - 11:28
És olyanokat láttam, hogy szandál fehér frottír zoknival. 120 kilós dagadt csávón Nike Shox futócipõt, Adidas bokszolóscipõt farmerral, ahogy illik... ááá... mennyi undormányos ember...
Meg még egy kérdés: tud vki segíteni Juicy légtelenítésben? Nem akarom szervízbe vinni
Írta 2006. augusztus 21. - 11:24
Írta 2006. augusztus 21. - 11:08
Tegnap rántottát ettem, utána dinnyét, és ásványvizet is ittam. Na.