Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. August 24. - 11:09
Tegnap sikerült 5 pincészet borait végigkóstolnom. Persze muszájból. Most dehidratált vagyok. De sebaj, minden kezdõdik elölrõl...
Akarok bringázni!!!!!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. August 24. - 10:29
Hát nekem kicsit meredek volt a fölfelé,de azért jól esett,bár most érzem hogy nehezebb a lábam,akár menyit nyujtok
vazz oválisra kopott a fékpofám hát ezért nem volt hátul fékerõ.mostmeg azért nem lessz mert középen van,meg párhuzamos is,remélem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. August 24. - 08:43
Ma is mehetünk, csak asszem ma délelõtti turnusban megyek...
Jó volt tegnap, kicsit álmatag, de élvezetes tekercselés volt!
Szívesen a húzást! Bár nem volt nagy ügy!
Estét még nem tudom, de valszeg ez a pár nap nem lesz jó! Max pénteken kutyával kis város!
Szép napot mindenkinek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. August 24. - 07:59
Tök jó volt tegnap, pedig ahogy indult az siralmas volt számomra.(no nyomaték)
Ma nem érek rá, talán Pénteken.
Posted 2006. August 23. - 20:38
OK, de miben tud neked segíteni?Dalma ha olvasod akkor holnap fölugranék ha alkalmas,telóm nem igazán funkcionál..
Posted 2006. August 23. - 20:21
jaja nekemsem
ez jóóó volt,jól esett fölfelé megnyomi,köszi a húzóembernek
Este tér?Kaja után?Nem kell lófarka feltétlen,csak valmi kimozdulás
Dalma ha olvasod akkor holnap fölugranék ha alkalmas,telóm nem igazán funkcionál..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. August 23. - 20:07
Posted 2006. August 23. - 19:02
Voltam itt, meg ott. Dolgoztam a pécsi gépemen keresztül egy másik pesti szerveren. Hát mit mondjak, ráértem mellette olvasgatni...
Áh, szar ez a város. Annyi buzi van itt.
De a Szerájban még mindig jó a kaja.
Posted 2006. August 23. - 17:35
Posted 2006. August 23. - 17:21
mit megyünk?
döntsük el!!
Posted 2006. August 23. - 17:02
Posted 2006. August 23. - 16:50
Posted 2006. August 23. - 15:23
Kecskemét nem para. Itt egész jó az idõ. Végülis most is süt a nap. Meg eddig egyszer sem esett. De nép nincs. Sajna nekünk kell fogyasztanunk...
Minden reggel buzi vadászgépek hangjára ébredek. Ma elmentem a reptérre megbüntetni õket, de persze full durván védik. De a kifutópálya végéhez kevertem és tt csak drótkerítés van és épp jött pár MIG29, meg Grippen. Nem kicsit voltak hangosak. Lehet, hogy viszek haza egyet, mert megtetszettek...
Na, megyek pocskolni!
Szombaton, meg pénteken van nagy party! Lehet jönni...
Csácsá
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. August 23. - 13:53
Posted 2006. August 23. - 13:50
Posted 2006. August 23. - 13:17
Posted 2006. August 23. - 13:00
Ha idõben kiszabadulok melóhelyrõl...
Posted 2006. August 23. - 12:44
no ma valami ultralájt tekerés?
mostmar rohadt mod elegem van az esõböl.semmi komoly csak egy karikatubesig meg visza,vagy max lapisig.
Posted 2006. August 23. - 09:43
Korvándurvák a képek a felhõcskékrõl!
Tegnap kattingattam én is 1 párat.
Tekerés---mikór voooolt az nekem utoljára hejj! kitugggya...