Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. augusztus 29. - 14:48
Írta 2006. augusztus 29. - 14:45
"Most ott van egy csomó tüskés ág a földön..."
csak ebböl azt hittem hogy más is maradt
holnap akkor öszedobáljuk ha megyünk arra meg megtaláljuk
rittya gáz szag van nálunk...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. augusztus 29. - 14:30
Írta 2006. augusztus 29. - 14:26
lol lol lol
azért annyira nem lol....legalábbis én nem szórakozok jól rajta
a mai meg szórnó,úgy beszéltük hogy inkább holnap menjünk ha nem esik már.
éjjel is esett meg most is.tegbnap is bõven volt dzsuva,hát meg most mi lehet.
ha már baszógatósdit játszunk akkor megkérdezném hogy otthagytatok egy valag kivágott ágat az úton??Remélem ebböl nem lessz bírság....
De amien buzgó természetvédõ kirándulók vannak nem lepõdnék meg azon sem.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. augusztus 29. - 13:55
Ellenben holnap 3-4között megyünk egyet,mármint a leednõ pályán.aki Akar jöjjön.
Mondjuk ha 6ra (fél7re) odért volna mindenki (köztük én is), akkor lett volna másfél óra. Ha lettünk volna még többen, akkor azzal a bozótossal is végeztünk volna. Most ott van egy csomó tüskés ág a földön...
De én amúgy is csak segget csinálok a számból, mert gyakorlatilag nem érek rá oda kimenni. Illetve ilyen délután 3-4ekrõl még álmodni se merek...
Írta 2006. augusztus 29. - 13:42
[/QUOTE]
Annyi, hogy 40 perc pont arra elég, hogy megmutassuk a zsoloéknak...
Aktuális civil
Írta 2006. augusztus 29. - 13:25
Írta 2006. augusztus 29. - 12:52
Írta 2006. augusztus 29. - 12:38
2002.11.23. - 2006.08.29
Lord_Leslie kilép.
kösz mindent srácok :-/
Írta 2006. augusztus 29. - 11:43
Hétfõn valaki vállakozna rá, hogy megmutassa nekünk a pályát?
Kifejezetten lasssssú feljutásra kell számítani...
18:00kor végez Dalma...
talán holnapra szárad egy kicsit ha megyünk,bár iparkodni kell ha 6körül indulunk!
szerszámot viszünk fel?
Dalmát 18:00kor veszem fel az Árkádban...
Na akkor kapálás oké.
Kocsival megyek, elõbb haza, aztán oda az aljába. Bringát nem viszek.
Fûrész, bozótvágó kés, metszõolló, sövényvágóolló lesz, meg esetleg lángvágó.
Én is megyek, kutyástu! Mire valaki oda ér, én már ott leszek, úgyhogy leszarom az idõt.
És az egy dolog, hogy bringával, vagy gyalog. De annak mennyi értelme van, hogy a pálya még nincs rendberakva, de hú, de begyakoroljuk?
Ja, és egy másik topikban is ígértél valamit:
Holnap ha minden jól megy(nem esik úgy hogy nem látok egy méternél tovább) csinálok pár képet a pályárol,aztán majd linkelek.
Írta 2006. augusztus 29. - 11:38
Írta 2006. augusztus 29. - 10:58
kb3napig kérdezgettem hogy na mikor hol hogyan,persze senki nem reagált,erre most ezt hallgatom hogy hol voltam...
most nincs kit basztatni,vagy enyire hiányoztam?
Írta 2006. augusztus 29. - 10:51
Írta 2006. augusztus 29. - 09:20
na jólvan azt én sem tudom hogy mikor a holnap ezt írja:
Pécs Hullámfürdõ koncert infók: 19h: Kaukázus 20h: Kispál és a Borz 22h-24h: Éjszakai fürdõzés. Jegyár elõvételben 1400 HUF a fürdõ pénztárában, a helyszínen 1700 HUF.Esõnap 08.30
Akkor beszéljünk meg egy mítingpontot,aztán menjünk ögyütt.
Írta 2006. augusztus 29. - 01:57
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 28. - 23:19
Ja, és ezek az olcsó szerszámok. A baltának leesik a feje, a sövényvágó olló meg csak gyenge fûszálak egyenkénti ritkitására való. Mondjuk mindegyik a legolcsóbb volt
Na a fejszét legalább lehet okosítani...
De az ipari metszõolló az jó...
És Márió te azt mondtad, jöttök kocsival ezer szerszámmal. Hát és nem.
A gyaloglás meg rulez.
Írta 2006. augusztus 28. - 22:47
Szeptember 2. Szombat,Szombat Esti Frász Sánta Mária
4cl Bacardi Cola=250HUF,4cl Jim Beam Cola=250HUF
4cl Jagermeister=250HUF
Írta 2006. augusztus 28. - 22:22
Én annak tükrében mondom, hogy olyanokat hallottam "hogy extrém technikás" meg "szûk" meg ilyenek...És mi lett a bejárás tanulsága?
...és annak fényében, hogy én a felétõl jöttem rajta több órát.
Sztem nagyon kellemes, vállalható, gyors pálya. Okos szalagozással és megfelelõ tisztítással nem kell szégyenkeznetek. A feltolóútvonalat meg kell oldani (meg a lanovkát ).
Írta 2006. augusztus 28. - 22:19
Jó volt, elfáradtam, de furi volt, hogy abszolút kettébeszélte a brigád.
Márinnyó, te faszállat!!! Mindegy, no comment. Ne is írj semmi idióta magyarázatot! Tudni sem akarok rólad... Ellenben a holnapi jegyed nálam van. Fizess!!!
Mivan?
Nem tudom én sem hogy mi volt ez a mai,jól elbeszéltünk egymás mellet.
Moszkvicsékkal mentünk egy jót,ránksötétedett,tecáig épp elvergõdtük full sötétbe,aztán azért hagytuk ki a pályát,nem volt már értelme kimenni.
Ez nem magyarázat hanem tény.
Ellenben holnap 3-4között megyünk egyet,mármint a leednõ pályán.aki Akar jöjjön.
Holnap kispálra mikor hol találka?
Írta 2006. augusztus 28. - 21:57
És mi lett a bejárás tanulsága? Amint láttátok nem értem oda...sajna
Kokk-LOL
Na jóéjjt!