Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. September 08. - 22:05
Posted 2006. September 08. - 19:13
Hozzál haza cuccokat!!!
Kutyát hozd holnap!Peti majd megfuttatja
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. September 08. - 18:55
Itten kiralysag megy, nyomattyak a sracok ezerrel. Meg a palyak is keszulnek...
Van egy-ket arc, aki nagyon durvan nyomattya a 4x palyan. Peat es Gracia meg az Earthed-es csapat minden training utan egy etterem teraszan ossza az eszt.
Bekoltoztunk a szallodaba, tutti kis hely. Tegnap egesz ejjel esett, kicsit kenyelmetlen volt a satorban, de nem aztunk el. Ma mar sok zuhany, kurva nagy paplan alatt nyomjuk...
Dalma meneteirol eddig lemaradtunk, holnap felmegyunk teljesen a palyan, es fotto...
Csoka es tekker
Svoltam:D...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. September 08. - 18:36
Posted 2006. September 08. - 17:48
Remélem nem fog esni holnap,ha igy maradna az jó lenne,mert ez kellemes idõ!Bár van aki most esküdik a Szt.István téren...
Napszemüveg topic durva
Röpin örömmel konstantáltam hogy a 10fõ kb megduplázódott és ugye mind lány és egyedül én vagyok fiú és közös az öltözõ és nagyon nem szégyenlõsök ...
hihihhi
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
jaj nekemost ezek nagyon..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. September 08. - 17:13
Holnap jó lesz. Sok munka, kellemes idõ, nagy bozót.
Posted 2006. September 08. - 16:22
Posted 2006. September 08. - 15:43
voltam ma dokinál a hátammal, hogy alkalmas vagyok e magasépítõ technikus szakra. utoljára 2004 szeptemberben voltam MR vizsgálaton és akkor mondták, hogy Scheuermann-om van. ma pedig megröntgeneztek és azt mondták, hogy már nem is látszik a hogy Scheuermann-om van. lehet, hogy az a kiropraktor masszõr renbe tette. azt mondák, hogy bármit csinálhatok ezentúl mondjuk eddig is csak akkor kiméltem ha fájt, még úszni se mentem el meg gyógytornára se, csak a masszõrhöz háromszor.
:cheers:
Posted 2006. September 08. - 10:56
meg sem fogod ismeri a pályát!!
akko pár játékot írhatnál nekem adok dvdt
Posted 2006. September 08. - 10:55
Na, elhúztam! Godával beszéltem, Zapat check privát!!!
Hétfõn jövök! Fasza hétvégét és jó pályaírtást! Ügyesek legyetek... Csácsá
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. September 08. - 10:53
Na én is ezért frisitettem,volt már kettõ ujabb
maradt a giant....de 85idegszálam kikészült...mennyi ostoba idegesítõ ember van(bringások özött is)
asszem ma sem megyek ki az utcára..
Posted 2006. September 08. - 10:35
Posted 2006. September 08. - 10:33
Posted 2006. September 08. - 10:13
nekem most lassan 1,5éves és ugyan olyan jó mint volt
mig a sony pl kipurcant addigra.bár az is igaz hogy nem minden lemezt abba teszek,egy asusal osztozik,no de az kifingott...
valaki e bike mostanában?
Posted 2006. September 08. - 07:56
Na, ma BuziPest project. Nagyon nincs is kedvem menni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. September 08. - 00:20
legalábbis semmi hangja, amikor pörög benne a CD. Semmi.
holnap DVDt is írok majd.
Aktuális civil
Posted 2006. September 07. - 21:11
egyik se felesleges...
a crux fejcsöve repedt, meg az alsócsõ is, így:
huh ez derék!
juj...
mbuk nincs?
Posted 2006. September 07. - 20:45
Posted 2006. September 07. - 20:39
a crux fejcsöve repedt, meg az alsócsõ is, így:
Posted 2006. September 07. - 19:56
a crux hol van repedve?