Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Kokk: Hááát, a másnapi tekerést kihagytam.. :))) de egyébként jól voltam.
Viszont hazafelé a buszon egy kiccsávó (na jó nem volt olyan kicsi) belém akart kötni, aztán követett egy jódarbaig a buszban is, meg gyalog, löködött a kurva annya. fuuude levertem volna, dehát ennyi piával, és a komoly utcai harcos multammal, ugy gondoltam inkább a szép szó ...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshi:
Olyat még nem csináltam, de az elméleti lehetõsége megvan a dolognak. Ráadásul úgy tudom megtenni, hogy nem a kártyán próbálkozom. Lementem a kártya fizikai tartalmát a vinyóra, aztán azon pár dolgot megpróbálok...
A lényeg, hogy hibás CD-rõl, vinyóról mentettem már le anyagot. Nem is egyszer...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Csáó Gecccók!

Tud valaki olyan emberkét, aki egy 256-os kártyáról infót ás elõ? Egy teljes kártya anyaga elszállt... Egy hét teljes élményanyaga kártyán...

Zap:
Dirt megjött már Neked?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Vazze, gigaszopás van: az egy dolog, hogy Rally és le van zárva minden, de az a rakat ember, aki idejön emiatt alszik is valahol. Ergo... a többit rátok bízom.

Kokk: mindenhol, ahol van infraport. Telefonkönyv-Opciók-kijelöl-opciók-mindent kijelöl-küldés infrán

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hi geccok!

Nagyon durva volt a hetvege, Dani, milyen volt a masnap? Teljesitettetek szepen, en meg hulla vagyok es epp elvesztem Bezipesten, szal orulok, ha holnap haza keveredek... Majd mese!

Shoshi: vaaaa... :D

Ja es valaki legyen szives deritse ki, hogy hol tudok siemens M65-rol osszes sms-t es telefonszamot lementetni, aztan ha kesz a telefon, visszarakattatni... Thx!

Na majd!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
a hétvégi versenyen a merevfaszú kategóriában a pálya ugyanarra megy mint a profi/hobby, vagy külön utakon?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát az a vicc hogy Peti egyáltalán enm fáradt el...
Hazajöttünk,evett,ivott,de aztán 10perc mulva már ott rohangált fol-alá a lakásban...
kész vagyok tõle

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jajj, ez a 2 napos favágás eléggé lefárasztott. Most majd pihenek itt a gép elõtt. Vagyis ezt képzeltem el...
Tegnap a kutyám is kidöglött teljesen.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Vúúúú király volt a borfesztivál a hétvégén, Kokk:

R . I . S . Z . P . E . K . T .

Remélem hétvégén talákozunk, vagy szurkolva, vagy versenyezve (de ne sírjatok ha csak a hátamat látjátok :) ...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
reggelt

tegnap csapattunk egy tornyot fél5kor, jó volt, csak még fura ez a váz lefele, meg jobban is ráz mint a régi. utána meg bornapok, aztán haza fél részegen.

most meg vmi sulit keresek magamnak.

na jónapokat

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Helo pécsi rájderek!
Melyik bringaboltban vásároltok, melyikben érdemes? Én eddig a fit-boys-ban és a garai utcában a váradinál vásároltam és gondoltam megkérdezem, hogy a többiek hol szoktak.
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Albertfish! Ahogy sejtettem és ígértem. Zeg: 0.

Hát sajnálom,de nagyon köszönöm hogy körbekérdeztél!!Talán legközelebb :)

Nem tudom jártok-e moziba,vagy ha tudjátok valahol nézzétek meg a Lány a vízben magyar címû filmet.Kicsit más dolog,nnem tudom menyire vagytok érzékenyek a felszín alatti dolgokra,de nekem tetszett...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
udv mindenkinek! baromi rossz bringa nelkul! nagyon sajnalom, hogy otthon hagytam!
bakker vennem kell egy bringat...
meg megint a sok nyavalygas...ehhh.
remelem jol sikerul nektek a versenyetek, kar, hogy nem mehetek ki, hatha lesznek kepek fonn.
Sei, soku Si.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Albertfish! Ahogy sejtettem és ígértem. Zeg: 0.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Nice job boys!!!

A héten ki ér mikor rá?Csak hogy a pályán is alakítsuk még egy kicsit...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja jólvan most indulok minyá...

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Bro: hozzál nekem is valamit ám!

Márió: aról volt szó,hogy hozol Petikutyát és ide jössz fél1-re!!?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
áhhh a másnap....

na mikó indulunk?

Ákos valmért hívtál asszem...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Lebontottuk az erdõt, de tökre nem látszik. Jó kis feltoló utakat csináltunk. De holnapra is hagytunk picit.
Most pedig borozás az téren!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Es mit vigyek:D?

Blazso Marci kurva szepen ment XCO-n...

Kovarik nyerte a 4X kvalifikaciot, masodik Tatarkovic, Cedric hetedik. Ma 4X, holnap DH egesz nap!

Pixxx

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.