Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. September 11. - 16:33
Viszont hazafelé a buszon egy kiccsávó (na jó nem volt olyan kicsi) belém akart kötni, aztán követett egy jódarbaig a buszban is, meg gyalog, löködött a kurva annya. fuuude levertem volna, dehát ennyi piával, és a komoly utcai harcos multammal, ugy gondoltam inkább a szép szó ...
Posted 2006. September 11. - 15:07
Olyat még nem csináltam, de az elméleti lehetõsége megvan a dolognak. Ráadásul úgy tudom megtenni, hogy nem a kártyán próbálkozom. Lementem a kártya fizikai tartalmát a vinyóra, aztán azon pár dolgot megpróbálok...
A lényeg, hogy hibás CD-rõl, vinyóról mentettem már le anyagot. Nem is egyszer...
Posted 2006. September 11. - 14:49
Tud valaki olyan emberkét, aki egy 256-os kártyáról infót ás elõ? Egy teljes kártya anyaga elszállt... Egy hét teljes élményanyaga kártyán...
Zap:
Dirt megjött már Neked?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. September 11. - 13:14
Kokk: mindenhol, ahol van infraport. Telefonkönyv-Opciók-kijelöl-opciók-mindent kijelöl-küldés infrán
Aktuális civil
Posted 2006. September 11. - 12:09
Nagyon durva volt a hetvege, Dani, milyen volt a masnap? Teljesitettetek szepen, en meg hulla vagyok es epp elvesztem Bezipesten, szal orulok, ha holnap haza keveredek... Majd mese!
Shoshi: vaaaa...
Ja es valaki legyen szives deritse ki, hogy hol tudok siemens M65-rol osszes sms-t es telefonszamot lementetni, aztan ha kesz a telefon, visszarakattatni... Thx!
Na majd!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. September 11. - 11:11
Posted 2006. September 11. - 10:31
Hazajöttünk,evett,ivott,de aztán 10perc mulva már ott rohangált fol-alá a lakásban...
kész vagyok tõle
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. September 11. - 10:29
Tegnap a kutyám is kidöglött teljesen.
Posted 2006. September 11. - 09:37
R . I . S . Z . P . E . K . T .
Remélem hétvégén talákozunk, vagy szurkolva, vagy versenyezve (de ne sírjatok ha csak a hátamat látjátok ...
Posted 2006. September 11. - 08:55
tegnap csapattunk egy tornyot fél5kor, jó volt, csak még fura ez a váz lefele, meg jobban is ráz mint a régi. utána meg bornapok, aztán haza fél részegen.
most meg vmi sulit keresek magamnak.
na jónapokat
Posted 2006. September 11. - 06:48
Melyik bringaboltban vásároltok, melyikben érdemes? Én eddig a fit-boys-ban és a garai utcában a váradinál vásároltam és gondoltam megkérdezem, hogy a többiek hol szoktak.
Mit jelent az, hogy trekking?
Posted 2006. September 10. - 22:55
Albertfish! Ahogy sejtettem és ígértem. Zeg: 0.
Hát sajnálom,de nagyon köszönöm hogy körbekérdeztél!!Talán legközelebb
Nem tudom jártok-e moziba,vagy ha tudjátok valahol nézzétek meg a Lány a vízben magyar címû filmet.Kicsit más dolog,nnem tudom menyire vagytok érzékenyek a felszín alatti dolgokra,de nekem tetszett...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. September 10. - 22:36
bakker vennem kell egy bringat...
meg megint a sok nyavalygas...ehhh.
remelem jol sikerul nektek a versenyetek, kar, hogy nem mehetek ki, hatha lesznek kepek fonn.
Posted 2006. September 10. - 19:17
Posted 2006. September 10. - 18:41
A héten ki ér mikor rá?Csak hogy a pályán is alakítsuk még egy kicsit...
Posted 2006. September 10. - 12:19
Posted 2006. September 10. - 12:07
Márió: aról volt szó,hogy hozol Petikutyát és ide jössz fél1-re!!?
Posted 2006. September 10. - 08:26
na mikó indulunk?
Ákos valmért hívtál asszem...
Posted 2006. September 09. - 18:55
Most pedig borozás az téren!
Posted 2006. September 09. - 15:02
Blazso Marci kurva szepen ment XCO-n...
Kovarik nyerte a 4X kvalifikaciot, masodik Tatarkovic, Cedric hetedik. Ma 4X, holnap DH egesz nap!
Pixxx
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.