Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mindig csak a nyavajgás... :D Örülj annak, ami van! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekünk van, de borzasztó szar. Színei sincsenek igazán, csíkoz állandóan (új tonerrel se jó!), de szerencsére a másik irodának kell vele szenvednie. Nekünk itt van a fasza, gyors, multifunkciós és fekete-fehér Xerox :D
A régi munkahelyen bezzeg az A0-s plotterrel jobbat nyomtattam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az a baj, hogy én is csak fekete-fehérben tudok segíteni... De megkérdezem anyumat, hátha õ tud valakit.

Zapat: valamikor nem ugorhatnék le? Tudsz akkor segíteni a telefonnal? Még ma kéne, vagy holnap délelött... Esetleg este, vagy akármikor?! Ahogy neked jó... Thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Igen, mondjuk olcsón (2-300Ft) kinyomják, de a lényeg azon van, hogy hátha valaki ingyért megcsinálja. Mert mondjuk lesz 6 kategória az kb. 6x3=18 oklevél, meg a bemutatkozó anyagból mondjuk színesben egy 5 db az 5x4=20, máris 38 oldal, azaz sok...

Csak azért írtam, mert a szines lézer annyira nem sûrû (legalábbis az én körömben nem tudok ilyet)...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igen, mondjuk olcsón (2-300Ft) kinyomják, de a lényeg azon van, hogy hátha valaki ingyért megcsinálja. Mert mondjuk lesz 6 kategória az kb. 6x3=18 oklevél, meg a bemutatkozó anyagból mondjuk színesben egy 5 db az 5x4=20, máris 38 oldal, azaz sok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márió! ;) Aztán majd megtartjuk...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Valaki tud színes lézerrel nyomatni? 4x3 oldal, oklevelek...

Sztem ezt vmi másolószalonban gyorsan megoldják nem sok pénzért...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Köszönöm!

Hát tudom hogy gáz hogy mégcsak 19vagyok nem húsz :D :D

PEtikutya nagyon beindult a The Cure - A Forsetkoncert változatára,ugat emg pattog ösze vissza ....

kesztyût mit érdemes venni?
Mi bírja sokáig?meg ne legyen kazán meleg,de nem is szakytsa ki egy bokor
Amik tetszenek:
Dakine: Cross X,Ventilator
http://shop.foxracin...e=24008001F.jpg
http://shop.foxracin...e=24045003F.jpg
http://sixsixone.hu/...=55&cid=51&tp=b - bár ez elég vékonynak tûnik
http://catalog.troyl...products_id=940
http://catalog.troyl...roducts_id=1300
http://catalog.troyl...roducts_id=1245
kb ezek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Hali!

Ma akkor 14:30 Tettye, egy lájtos rájd céljából!

Holnap akkor mi lesz a vidámparkban?? Filmnézegetõs bringás buli? Feltöltött kép

Márió, sok jót és füled érjen bokáig!

The life is short, ride more!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A ma este nekem/nekünk nem jó, de holnaptól szinte bármi.

Máriónak sok kiscsajt, vagy csinos anyukát, igénye szerint!

Tomynak köszönöm a segítséget, most igazán nagyon nagyon boldog vagyok/vagyunk:D:D! Gábornak is sikerült elõkeríteni az egy heti 500 képemet, és estére már meg is lesznek:D!

Ráadásul ma volt az elsõ alkalom, hogy egyedül cseréltem olajat a Shermanben! Kiöntöttem azt a piros szart belõle, és kapott igazi fehérborszínû nedût! Most nagyon örül, és jó gyorsan sziszeg!

Valaki tud színes lézerrel nyomatni? 4x3 oldal, oklevelek...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja és bazmeg Márió, milyen dolog ez a 19???
Amúgy. Na.
Majd iszunk rád is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nagyon is meg kéne beszélni, hogy mi is legyen. Jó lenne, ha azon a megbeszélésen a segítõk is ott tudnának lenni, hogy kb. tudják mire számítsanak.

Olcsó fém síp

Az új Z1 meg nagy jóság. Most éppen olyan kéne nekem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Sajna nekem a bringázás nem fog összejönni ezen a héten sztem.

zsolo: Csütörtök jónak hangzik! Acconnyal egyeztetek. Neki asszem háromnegyed10re vissza kell érnie.

Ámde nem kéne megbeszélni a pontosabb terveket a hétvégére? Nekem a péntek este kiesik, azért erõltetném...
Szerintem 20 perc alatt megduma.

Márió+ Slin:
Nemtom mit beszéltetek a Marzo túlsokfajta telójáról vasárnap, szerintem nagyon jól összeállt 2007-re.
-Duplavállas DH több okossági fajtával
-Freeride széria (66) -180mmvel
-kicsit masszívabb AM széria -max. 160 mmvel
-Z1-nek meg csak egy szülinapi kiadása van, nem csináltak belõle szériát. A Z1et, meg az AMet összevonták. Pontosabban az lett az AM, ami a Z1 volt. Szerintem ez okosságosság volt a részükrõl, mert azt a pár hiperintelligens emberkét kivéve, nem értették a Z1 lényegét sokan... ;)

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Lehet, hogy felegyek a pályára. Jönne valaki? nekem úgy 16:30-tól reális az indulás!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Oksa, igyekvés!

A tegnapi nagyon jó volt! Sajna a fél három asszem nem fog menni. Talán az ötórás turnusba férek majd bele ma is!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
2006. szeptember 14. (csütörtök) 19:00tól fényképnézegetõs, dumálós találkozó a Kozármislenyiekz lakásán.

Eszti és Patyó
Dalma és én

Kaja és pia amit hoztok ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Holnap fél3 tettye mai menet ismétlése

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Hali!
Jönnék én is egy tornyot veletek! Ha 17:00-kor találkoztok alagútnál, akkor 17:10-kor Pálosoknál csatlakozok.

The life is short, ride more!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
17:00 Alagút. Ott vagyok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
5körül kokkkk-alagút

elvileg tv torony csak