Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. September 25. - 16:02
Posted 2006. September 25. - 16:00
Október hetedikén, szombaton bevehetitek magatokat a
Millenáris Jövoháza Központcentrum területére!
A Kollektíva a Kék Yuk komplexum, a Süss Fel Nap és
az A38 állóhajó után hetedjére ki- és bepróbálja magát
a Millenáris Teátrumban, a Mammut plázák háta mögött.
Partnerünk ezúttal az Átjáró fesztivál szervezogárdája
és a mögöttük (mellettük, bennük) álló rpgportal.hu és sfportal.hu oldalak.
A program 10:00-kor kezdodik.
Mielott részleteznénk, szomorúan kell közölnünk a
következot. A Teátrum (program- és partyhelyszín)
területén tilos a dohányzás. Ha a filmvetítés vagy
a buli idején dohányozni próbáltok, a biztonságiak
korrekten megkérnek titeket arra, hogy itt ne,
azzal ugyanis nullára írhatjátok a tévéfelvételekhez
használatos precíziós muszereket, ami senkinek nem jó.
Sajnáljuk. A szabad ég alatt annyit, annyiszor és
azzal, akivel csak akarjátok.
FILMVETÍTÉSEK
10:00 HELLRAISER:BLOODLINES (Hellraiser 4)
11:30 DEATH TRANCE
13:00 AKIRA
15:00 CALL OF CTHULHU
16:00 PI
17:30 SILENT HILL
Egész nap az elso emeleten kedvezményes CD-, DVD-,
könyv- és apróságvásár. Ugyanakkor Szuk Norbert
festo barátunk ingyen és bérmentve karikatúrát
készít az érdeklodo látogatókról releváns
stílusban - a horrorisztikustól a szupermenesig.
Partysminkesekkel is találkozni fogtok,
fotósarokkal dettó, csináltassatok magatokról
képeket és egyúttal fixálhattok Skinnel modellfotózási
infókat is, ha kacérkodnátok az ötlettel.
A délelotti programot az rpgportal.hu szerepjátékos
programjai színesítik, ha valaki nem mozizni,
vásárolni vagy spannolni akarna. (Amúgy ez a
négy opció kombinálható.)
Beszélgetések Cyberpunk, Earthdawn, WoD/Nephilim,
Call of Cthulhu/Kult témákban, Szerepjáték és
pszichológia eloadás, Boszorkányság és mágia régen
és ma eloadás, Live Vampire, valamint Réz András
beszél a horrorirodalomról és -filmekrol. Este
vallás és szerepjáték vitaest, napközben pedig
folyamatosan mennek a kártyabemutatók, kiadói
beszélgetések, író-olvasói kerekasztalok.
A végére hagytuk Görög Zitát, aki az Underworld
révén kapcsolódik be a fesztiválba.
ESTE, 21:00-tól másféle pezsgés indul meg.
Koncertet ad a SERVO.HATRED, fellép két
eloadással az ART MACABRE, fétis-divatbemutatót
tart a LAKKSHOP.HU, és utána hajnalig oszt a
zúzda-partyelektro négyesfogat, HATEMACHINA, SIS,
DAMAGE és NINTH.
JEGYÁR:
Délelotti jegy: 800 HUF
Esti jegy: 800 HUF
Egésznapos jegy: 1200 HUF
Érdeklodni lehet:
Telefonon: +36 30 537 12 68
Emailben: d4m4g3@gmail.com, djninth@gmail.com
Skypeon: ld50damage
valamint az ld50.hu és rpgportal.hu oldalakon.
A flyert letölthetitek innen:
http://www.ld50.hu/k7-webflyer.jpg
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. September 25. - 15:14
Posted 2006. September 25. - 15:10
velkámbekk!
Hiányoztál ám, mert nehezek voltak a szalmabálák
...meg kellett volna etetni azokat 1 tehénnel, azt kiszaratni vele a helyszínen..heheheh--ohlala
Lemaradtam faszán mindenrõl:-Komlo--Délvi.Rajzás--CM
Viszont láttam fasza kastélyokat(túl sokat is) ittam csomó fincsi v.bort, ettem tonna sajtot!
Ma tekerés, miután elszabadulok innen meg megragasztom a hátsógumim.
Posted 2006. September 25. - 14:51
Hiányoztál ám, mert nehezek voltak a szalmabálák
Posted 2006. September 25. - 14:19
ELÕSZÖRIS HADD GRATULÁLJAK MINDENKINEK A VERSENY LEBONYOLÍTÁSÁHOZ! Örvendezek vala, hogy jól sikerült.
PATYÓESZTINEK meg GYÓGYULÁST!!!
Posted 2006. September 25. - 13:21
Hát végülis lehet, hogy tudják javítani. Elméletileg van szervíz pesten, aki ezzel foglalkozik. Csak kérdés mennyiért, és mennyi idõbe telik...
Mondjuk most hirtelen egy S5600-at vennék. Bár szívesen vártam volna a S6500fd-re...
Posted 2006. September 25. - 12:09
Az a baj, hogy tengelyt nem lehet kapni. De mondjuk valószínû valami hasonló SPD-bõl ki lehetne szedni egy másikat. Viszont van egy csomó központosító mûanyag vacak, amiket szintén nem lehet beszerezni, és azok is vagy elvesztek, vagy szétmentek. Szóval nem lehet összerakni.
A minimum ez lenne: PD-M424 De pont van egy ilyen szétesett a Pedálban, szóval nem bírná sokáig.
A következõ lehetõség: PD-M545 Ez már jobb, és erõsebb, de ezzel is csak szívnék sárban, meg hóban.
A legdrágább meg ez: PD-M647 Ezzel az árán kívül semmi baj nincs.
Nem SPD (Eggbeater, és társai) nem nagyon jöhet szóba, mert van 3 SPD-s cipõm, és nem akarok mindegyikben stoplit cserélni...
Elõször csak pislogtam, hogy milyen tengely kell a fényképezõ vakujához:D!
Igazából arra (a fényképezõre) gondoltam:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. September 25. - 12:01
nem kell gigaszuper, lényegében, csak térképprogik lennének rajt.
mondjuk max 80ig.
ha senkinek sincs, akkor esetleg merre érdemes megnézni?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. September 25. - 11:42
A következõ lehetõség: PD-M545 Ez már jobb, és erõsebb, de ezzel is csak szívnék sárban, meg hóban.
Sár szempontjából mi a különbség a kettõ között?
Mellesleg mennyit mész sárban? (Ha nem tolod, akkor amúgy is mind1.) :-))
Ja, fényképezõ...majd kereslek. :-)
Posted 2006. September 25. - 11:22
A minimum ez lenne: PD-M424 De pont van egy ilyen szétesett a Pedálban, szóval nem bírná sokáig.
Nem SPD (Eggbeater, és társai) nem nagyon jöhet szóba, mert van 3 SPD-s cipõm, és nem akarok mindegyikben stoplit cserélni...
Posted 2006. September 25. - 10:48
Mit veszel, ha veszel?
Posted 2006. September 25. - 10:43
A hétvégén azt hittem, hogy jól elfáradtam, de attól függetlenül jól esett végignyomni a lefelét-fölfelét. Csak ezt a rohadt platformot szoknám mág meg. Csomószor akarom húzni is, meg le is ugrik róla a lábam.
De most nem akarok pedált venni, inkább megszokom picit ezt is.
Elég lesz az új fényképezõgép vásárlása baszki. Kiderítettem, hogy a vaku alatti kis bizbasz érzékelõ szar benne. Azt szabályozná, hogy mekkorát villanjon a vaku. És mivel szar, mindig nagyot villan
Posted 2006. September 25. - 09:53
Érdekesek a 2007-es Speckók!
Posted 2006. September 25. - 08:57
Az 1-rõl meg még tárgyaljunk!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. September 25. - 08:35
Hát az elején tegnap én sem voltam topformában. Csapattuk nagyon nagyon, de bemelegedtem, és utána már nem volt gond. Késõbb meg végigrohantunk az erdõn... kiba nagy volt.
13:00 még jó lehet! Meglátás!
Nem megy valaki a közeljövõben Pestre, aki le tudna hozni egy fotelágyat az IKEA-ból? Az már sajnos nem fért be a Kisautóba:D!
Köszi és nyomjátok!
Posted 2006. September 25. - 08:27
Hát itt jó korán van és azt hiszem nem nagyon pihentem ki magam.
Nagyon mennék bringázni, de sajna korlátoltak a lehetõségeim. Olyan 1 körül lenne jó nekem...
És most még pakolás-rakodás. Bö...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. September 25. - 00:39
Posted 2006. September 24. - 22:55
Posted 2006. September 24. - 20:50
testi puhányágom ezzel próbálom ellensúlyozni:
Nenmm tudom érdekes-e nektek,de szerintem nagyon jó.Dimenziókrol van benne szó.Most másképp köezlíti meg a témát,feltételezni hogy mi lenne ha a Newton-féle gravitációs állandó nem alapvetõ természeti állandó, csak egy (nagy távolságokra érvényes) effektív paraméter lenne.
Az ilyen elméletekben, amint bizonyos energiaskála fölé jutunk, extra dimenziók nyílnak meg elõttünk, ahol a gravitációs vonzástörvény eltér a hagyományos newtoni gravitációtól!!!
Ugye Newton azt mondja hogy F® = GN ·m1m2/r2 (-ami szerint két (m1 és m2 tömegû) test között fellépõ gravitációs erõ nagysága ahol GN a Newton-féle gravitációs állandó, r pedig a két test közötti távolság-
magyarázza a bolygók Nap körüli mozgását, a rakéták pályáját stb).Ezt szerencsére mérni is lehet a következõ módon méghozzá a Cavendish-féle kísérlettel a gravitációs állandó értéke GN = 6,67 ·10–11 m3/kgs2 lssz.
Node Einstein 1915-ben alkotta meg gravitációs elméletét, az általánosrelativitáselméletet.
Röviden abbol áll hogy a tömeggel rendelkezõ testek magát a téridõt görbítik el, és a testek gravitációs gyorsulását a görbült térben való egyenes vonalú egyenletes mozgás okozza.
Ami tök jól alkalmazhatógyenge terek esetén.Az általános relativitáselmélet egyetlen állandója szintén a Newton-féle gravitációs állandó. Ami remek ha iskolában akarunk számolni,de valós öszehasonlítási alapot nem ad,mert azzal számolnánk a hasonlítandót is.
DE ha a gravitációs állandó helyett bevezetjüka vele ekvivalens tömegskálát, GN=h–c/MP2, ahol MP a Plank-tömeg.Ez azért célravezetõ, mert ennek a tömegskálának valós fizikai jelentése van!: ez olyan energia, amit elérve a gravitációs kölcsönhatás erõssége összemérhetõvé válik a többi (erõs, gyenge és elektromágneses) kölcsönhatáséval!!
Szintén ez az az energiaskála, ahol a gravitációs kölcsönhatás maga is erõssé kezd válni. Erre abból lehet következtetni, hogy az egyes gravitációs folyamatokhoz járuló kvantummechanikai korrekciók (hurokkorrekciók) ezen energiaskálán kezdenek jelentõssé válni.Ezt máshol nem lehet tapasztalni!
Vagyis ez az a skála, ahol a gravitáció kvantumelmélete fontossá válik, és a klasszikus közelítés (ami Einstein általános relativitáselmélete) már nem alkalmazható többé!!
Részecske fizikai képlettöl asszem megkíméllek titeket,meg magamat is!
HA valakit érdekel folytatom..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!