Éjjel megint jövök.
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. October 07. - 11:03
Éjjel megint jövök.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. October 07. - 09:27
A mai különítménynek jó utat!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. October 07. - 01:33
Posted 2006. October 07. - 00:04
jaja közben rájöttem,csak nem tudtam modosítani...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. October 06. - 23:29
Hol lehet annak utána járni, hogy milyen olaj van a telómban?
a leírásban nincs benne és az sem, hogy hogyan kell szétszedni. elkezdtem, de a rugó nem jött ki belõle erõltetni meg nem akartam. csak forgatni tudtam és így mászott föl-le a u-turn miatt. már aktuális lenne neki egy olajcsere puceválással. gondoltam, még a rossz idõ elõtt megejtem, de nemtom milyen sûrüségû olajat vegyek.
Posted 2006. October 06. - 19:13
akkor holnap támadunk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. October 06. - 17:09
Posted 2006. October 06. - 15:58
Császártól elhozom az egyik cc gépet csak nem tom mit kezdjek vele?! Majd jól eltörik alattam! Azzal kellene lemenni csak Zsolót nem tudom mit tervez! Na mindegy beleszarok, majd lesz valahogy, aza aléányeg hogy jól legyen vagy nem ?!
Na BÉKE
Posted 2006. October 06. - 14:23
Nem olvasok vissza semmit, basszatok le, ha már ott van a válasz valahol, de az érdekelne, hogy az NWD 7 vetítés hánykor lesz pontosan!
Na!
Posted 2006. October 06. - 14:06
Az teljesen jó lesz.
Most mindjárt bealszok, mert telezabáltam magam
Ja, és sütnivalót viszek. Az alap. Bár ha lesz este pizza, meg esetleg brassói, akkor eszek azt. De reggeli, ebéd, akármire még jó lesz.
Posted 2006. October 06. - 14:04
jó lett volna a quimbyt meghallgatni!!
utána éjcakai teszkózás?
Posted 2006. October 06. - 13:22
hárman megyünk ugye?akkor az azt jelenti....
Tomi: okés.
tavalyi meeting pont? (posta)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. October 06. - 12:12
Sütögetnivalót viszel/viszünk?
Este közös bevásárlás?
Aktuális civil
Posted 2006. October 06. - 12:10
LL:
3 után indulok, mint mondtam, de majd elõtte felhívlak amikor indulok. Onnantól még lesz 15 perced
Posted 2006. October 06. - 12:02
Jó utat csikánó
Posted 2006. October 06. - 11:56
Szombati project: nem veszünk közösben egy Jégert? Vagy kettõt?
Aktuális civil
Posted 2006. October 06. - 11:54
Posted 2006. October 06. - 11:50
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. October 06. - 11:46
http://www.videoplay...ideos/play/2103
jóreggelt
no van uj tárcsám de az uj betéttel úgy befog mint ritkán szokott
tekerjünk le szerintem is!!
akkor majd kontaktolunk
ma quimbyre valaki?
a mekdrávba 3kor már/még fagyi...milyen dolog ez??
de a csibeburgerjük is szar volt,tutter hogy belefujta az orrát a csaj!Látszott rajta hogy nem akar kiszolgálni minket,de muszály!De nem értette hogy ebböl kap pénzt hogy tudjon venni sztori meg sztár magazint meg olvasni hogy a Celebek(nem vicc,a sztárokat már így hívják)tudja ovasni hogy mi vaolt velük lábujlakkozás közben!
MINDENT TILOS amúgy...
Posted 2006. October 06. - 11:27

Sign In
Create Account

Back to top