Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Oks, Esztinek is fordítania kell, szal a mai elmarad. Talán holnap...
Esetleg Patyóval Szellem.

Tegnap nagyon jól ment az ugrálás. Bevállaltam a tetején azt a nagyot. Faszántos volt. ;)

Kéne takarítani. Meg kéne kaja. Rá is fekszema dolgokra...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na jó reggelt!

Sajnálom a tegnap estét, lámpám is volt, kedvem is, ruhám is, bringám is, idõm is, és mentem is volna, ha nem jön közbe pár igencsak nemkívánatos dolog.

Moszkító hajrá! A 360 nagyon durva! Nyomassaad! Csak vigyázz azért magadra... Öltözz be, és ha megy, akkor nyomathatod farmer-póló kombóban is:D, oszt megyünk lefotózunk, hogy keringessz a levegõben mint egy szatellit!

LL:
Megfogta... Egy Steve Artois meg 5 juró!

Kokka:
Ma asszem elmegyek megint inkább kenyába "túrázni", ahogy Ti mondjátok... Ez a terv, még kiderül... Jövõ hét az utolsó az óravisszaállítás elõtt!

Szép napot! Mindenkinek minden jót!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Aluggyá Moszkitó, az jót tesz. :)

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
1030g könnyítés kerekenként lehet, hogy számítana? Lehet azért fordul nehezen a bringa a levegõben, mert 2415g a felni+külsõ+belsõ... Feltöltött kép

The life is short, ride more!

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Fatter megvizsgálta a vállam, mondta, hogy (egy esetleges újabb esést leszámítva) nagyobb baja nem lesz, max fáj..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor jobban vagy?ha rá tudsz feküdni akkor elvileg nem nagy baj,borogasd meg kend,az jót tesz.Több eszed van mint a srácnak aki alig öszeforrt kulcsonatl bringázik( nem tudom hogy hívják )...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Na ma megint sikerült összehoznom egy-két esést. Pedig sokkal jobban örültem volna ha a 360 jött volna össze... Így most azt kell mondanom, hogy sokkal többet estem, mint amennyi 360-at csináltam, de a valós arány ennél sokkal rosszabb. Mindegy. Holnap ha minden jól megy akkor folytatom (és remélem nem az eséseket). Akkor is megcsinálom... Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

De hétfõ is holnap után van, nem? Mosmérkellkiabálni? :(

Nem kiabálok, csak ideges vagyok, mert hátamban a 12V-al mehettem haza a városon keresztül. Jah, most jut eszembe, hogy hétfõ az nem is munkanap. Akkor abban nincs semmi poén.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
október 18. szerda 10:08
[MTI]
Háztetõre szögelte magát a heréjénél fogva egy építõipari munkás Ausztriában. Nem szándékosan tette: megcsúszott, és elsült a kezében a szögbelövõ pisztoly, amely százas szögekkel - azaz tíz centi hosszúakkal - volt töltve.

Az 59 éves férfi képtelen volt kihúzni a szöget a gerendából és magából, a mentõk segítségére szorult. A sérültet helikopterrel vitték kórházba, ahol megmûtötték. Állapota gyorsan javul....

bah ma beakadt a vádlim a pedál meg egy kilépõ kõzé,miközben hanyat estem,most nagyon rossz,alig tudok lépni,moszkvics is póruljárt,meg volt karambol,szal zajlik az élet!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De hétfõ is holnap után van, nem? Mosmérkellkiabálni? :(

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Mindenki figyelmébe! Holnap délután 4 és 6 óra között a domíniumi idõ szerint egy bajnok pilóta a Wantaa bolygón vár mindenkit hogy bizonyítsátok, hogy jó harcosok vagytok! Akinek sikerül legyõznie kap tõle 100.000 domíniumi kreditet! Jól fontoljátok meg. Ha egyesített erõvel gyõzi le egy csoport a díj köztük, kerül ki osztásra!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De már 1000x leírtam, hogy holnaptól nem.
Legközelebb asszem hétfõn lesz ilyen a részemrõl.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi én holnaptól csatlakozok az esti témákhoz!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Valahogy ez az esti nem akaródzzik...

Viszont holnap 3 körül PatyóEszti szeretne menni velünk egyet a hegyre. Mondtam neki, hogy talán NagyShoshit össze tudom szedni. Annak nagyon örülne...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De bazzeg tegnap este majdnem 9kor mentünk. Akkor még én se nagyon dolgozok...
Én is csak akkor érek rá. Nem délután 2-t írtam ide.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Azérz mert idióta idõpontokat találsz(tok) ki! NA AZÉÉ!

Csak csorog a nyálam itt hiába...TILOS hétközben bringás témát feldobni!! MEGTILTOM!!! Mettyú is...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nemtom miért érzem úgy, hogy egyedül maradtam ezzel a lámpázós játékkal...
Áh, basszátok meg!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Szépjónapot a túrázóknak! De mennék én is, de sajna itt bent csak az õrület folyik--meg a kavarás.
Van 1 Skót (mármint skóciából) vendégem, azt kell pátyoolgatni--tiszta MC-Rae-ül beszél, még a végén én is.

További jó lámpázást....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én ilyen olaj mennyiségeket találtam a Pike user manualjában
Mondjuk ez lehet, hogy a levegõs telõkhoz van...

Az a nyereg akár jó is lehet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
üdv

kurva jó volt a tegnap esti tekerés, csak kár, hogy az akksiaimat nem sikerült feltölteni. így Tomy elé néztem és mentem közel mögötte.

ma nekem nem jó.

megtudtam milyen olaj kell a telómba: 1x1,2dl 5 felülre a cillapításnak, meg 2x0,15dl 15 alulra gondolom kenésnek.

Pedálba van FSA Orbit XL II 11000ért. nemtom megvegyem e. kicsit sokallom.

ezjóez? http://ebike.hu/termekek/nyereg/3134

kéne vmi kényelmes erõs nyereg végre