Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Épp kicsit süt a nap, bár lövésem sincs, hogy mi a helyzet és nagyon bringáznék, de ki kell mennem Villányba. Ugráljunk már valamikor!!!

Na, szép bringázás után vágyakozó napot!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

..HOGYAN TUDOK APRÓT FELADNI?--REGISZTRÁLTAM BELÉPTEM SEHOL NEM TALÁLOK OLYAN FÜLET AHOL FEL LEHETNE ADNI V.MIT!!!

megerõsítõ emailt kaptál?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hi

a faszomat kellett esnie, tegnap mostam kocsit, és már tiszta rittyó.

kicsit másnap volt ma nekem is. plusz azt a vírusos cifrafosást is megkaptam, úgyhogy kapaszkodtam a deszkába. de azért este jól bekajáztam kecsupos sajtos szenyóval, és szedtem mellé 2 fosfogó tablettát, de lehet így is ébren leszek éjszaka. egy jó kajázás megér ennyit :D

Mondjuk remélem, hogy holnap szép idõ lesz, és esetleg lehet menni egy éjszakait...

menjünk, menjünk! ha szar idõ lesz majd felöltözünk :) és holnap este rá is érnék, és a lámpám is fel van töltve, meg új gumi + ülést is bekéne járatni.

no jócccakákat

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Holnap este ki mit csinál?

Tomi,holnap tudunk találkozni napközben a cuccok miatt?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na amikor beraktam a bringát a kocsiba, persze megint szétjött az elsõ fékkar. De megcsináltam újból. A régi zeger gyûrû unta meg a dolgot, és azt egyszerûbb volt cserélni. Az alátét parásabb lett volna. Abból nincs tartalékom...
Aztán megcsináltam a nagy pumpámat is, mert valahogy a "Clever Valve" rendszer eléggé buta volt. De most az is fasza. Lehet pumpálgatni rendesen. Nyomtam is az elsõbe egy csomót :D
Már megint akkor tört ki a vihar, amikor hazaértem. Mondjuk remélem, hogy holnap szép idõ lesz, és esetleg lehet menni egy éjszakait...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, kicsit késve, de haza értünk.

Dalma/Zsolo: kössz mindent mégegyszer!

S: kössz a jegyet! Bár azt hiszem többet nem megyek... ;) Diget sikerült elkerülni, szal túléltem...

Mozsimozsi: üdv itthon! Mikor találkozunk?!

Atus: bezzeg velem sehova... És meg kell csinálnunk az autót 0 pénzbõl!

Márió: hülyegyerek! :D

Tibur: ne igyatok szar bort!

Zapat: zöld az fog és kibírt egy évet meg egy Schladmingit!

És ma este mennék csapatni városban ugrálva, de szar az idõ és inkább behúzom fülem-farkam...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
hÁÁT EZ FASZ(A)--KIÍRJA,HOGY SIKERES BELÉPÉS(MINT MÁR PRÓBÁLTAM) ÉS SEMMI NINCS SEHOL!!!! kÚRVA NET MÁR MEGINT!!!

ÜDV ITTHON MOZSAF!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

..HOGYAN TUDOK APRÓT FELADNI?--REGISZTRÁLTAM BELÉPTEM SEHOL NEM TALÁLOK OLYAN FÜLET AHOL FEL LEHETNE ADNI V.MIT!!!

heeelp!!!

legyél belépve és a jobb felõs sarok ott van hogy hirdetés felaadása,aszem ki is van emelve

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

heeelp!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...én is dögleni itthon...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
én gubózódok picit most a hidegfronttal együtt. jólesik picit.

Tibur: úgy tervezd, hogy könnyû legyen legyártani! ;)
tudok a második példányra egy vevõt.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
nA szevasztok!

Kicsit zsibbadt vot a reggel,de az is inkábba vírusosfosás miatt. Kinéztem a vásárba--tö jó dolgok vannak az ócska részen--vettem 300-é egy matávus telefont azt kibeleztem 2 csati miatt(nem kell v.kiinek a maradék hhehehe)

Csinálomaz újgenerációs fejlámpát--meg hátra felraktam a kevésbé kopott ex elsõgumit.

Eladó az XT fékem E-H 20-20eHuf(tárcsa nélkül+adapterek203-ra-szinte új betétek+ olaj+csomó lom)

Keresek HÁLYAS fék adaptereket E-H 203 tárcsára-IS szabvány

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

ja még ez ma 6tól reggelig:

A MélyPécs a Csemege kultbolt többszörösen hiánypótló kezdeményezése. Elsõsorban egyedüli alkalom arra, hogy a ’táncolós’ éjszakai bulikban megfáradt Pécsiek kellemes környezeteben, családias hangulatban pihenhessék ki a hét fárdalmait. Nem kevésbé fontos, hogy ezt a Csemege DJ csapat által szervírozott, Jazz-bõl, Soul-ból, HipHop ütemekbõl válogatott zenei finomságokat hallgatva tehetik, a vasárnapok nyugodt tempójához igazítva. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy mindez ingyenes, jogosan merül fel a kérdés: mihez kezdtünk eddig a 7. napon?

Ha van kedv sztorizni meg lazulni menyjünk!

erre senki nem mozdul?Nekem lenne kedvem..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én most fogok átvágni a városon, de vissza már a kocsival jövök...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ma este kerékpáros csavargás a városban? Kokka, vagy vagymijafax? Többiek?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
szerintem az arany jobb, bár ezt nem hiszi el nekem senki...
a zöld az általános, gyorsan kopik, fél év alatt behal.
arany szinterezett, 2 évig bírja, fog, mint a barom, csak melegszik jobban, amit Hayessel nem veszel észre, fõleg a Mecseken.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csatlakoznék...

Zöld ebc jó neked,mondtuk mán! :)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Hello Tálib harcos,ma is bulizunk??
Igen durva bulit nyomattunk Tiburonnal!:) Jókai tér 2üveg bor aztán Sörház ahol nem voltunk sokat, mertz tini találkozó volt és Tibinek meg nekem is hányingerünk lett, úgyhogy Sánta Mária, de ott csak 2ember ücsörgött a pultnál, ezután célba vettük Rákot és akkora buli volt mint ezelõtt 8éve!!!!
Varga norbi, Lében Anti, Peba és egyebek, ja meg kopasz cigók, akik azt kiabálták, hogy; Aggyáinnibazmeg-aggyáinnibazmeg!! Ez volt a kedvencem:)
Bebasztunk, táncoltunk, beszélgettünk fasza volt!
A zöld EBC jó nekünk???

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hah. Este nagyot vágtattam haza. Hazaérek, beesek a gép elé, és hallom, hogy esik az esõ. Kurvajó érzés. De most nem tudok (illetve nem akarok) visszamenni esõben bringával. Inkább buszozok egyet.

Bazz, ez az 1G-s kártya nagyon brutál. Videót, képet lehet tolni bármennyit, mert csak fér, és fér... Egy este alatt 300M kép, és 400M videó. A végén még kell venni nagyobb vinyókat...

Jó, hogy hazajött az "edzõbá", mert kezdtünk ellustulni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ja még ez ma 6tól reggelig:

A MélyPécs a Csemege kultbolt többszörösen hiánypótló kezdeményezése. Elsõsorban egyedüli alkalom arra, hogy a ’táncolós’ éjszakai bulikban megfáradt Pécsiek kellemes környezeteben, családias hangulatban pihenhessék ki a hét fárdalmait. Nem kevésbé fontos, hogy ezt a Csemege DJ csapat által szervírozott, Jazz-bõl, Soul-ból, HipHop ütemekbõl válogatott zenei finomságokat hallgatva tehetik, a vasárnapok nyugodt tempójához igazítva. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy mindez ingyenes, jogosan merül fel a kérdés: mihez kezdtünk eddig a 7. napon?

Ha van kedv sztorizni meg lazulni menyjünk!