Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2006. október 30. - 09:01

Épp kicsit süt a nap, bár lövésem sincs, hogy mi a helyzet és nagyon bringáznék, de ki kell mennem Villányba. Ugráljunk már valamikor!!!
Na, szép bringázás után vágyakozó napot!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 30. - 08:41

..HOGYAN TUDOK APRÓT FELADNI?--REGISZTRÁLTAM BELÉPTEM SEHOL NEM TALÁLOK OLYAN FÜLET AHOL FEL LEHETNE ADNI V.MIT!!!
megerõsítõ emailt kaptál?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. október 30. - 00:19

a faszomat kellett esnie, tegnap mostam kocsit, és már tiszta rittyó.
kicsit másnap volt ma nekem is. plusz azt a vírusos cifrafosást is megkaptam, úgyhogy kapaszkodtam a deszkába. de azért este jól bekajáztam kecsupos sajtos szenyóval, és szedtem mellé 2 fosfogó tablettát, de lehet így is ébren leszek éjszaka. egy jó kajázás megér ennyit

Mondjuk remélem, hogy holnap szép idõ lesz, és esetleg lehet menni egy éjszakait...
menjünk, menjünk! ha szar idõ lesz majd felöltözünk

no jócccakákat
Írta 2006. október 29. - 23:40

Tomi,holnap tudunk találkozni napközben a cuccok miatt?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 29. - 22:05

Aztán megcsináltam a nagy pumpámat is, mert valahogy a "Clever Valve" rendszer eléggé buta volt. De most az is fasza. Lehet pumpálgatni rendesen. Nyomtam is az elsõbe egy csomót

Már megint akkor tört ki a vihar, amikor hazaértem. Mondjuk remélem, hogy holnap szép idõ lesz, és esetleg lehet menni egy éjszakait...
Írta 2006. október 29. - 21:34

Dalma/Zsolo: kössz mindent mégegyszer!
S: kössz a jegyet! Bár azt hiszem többet nem megyek...

Mozsimozsi: üdv itthon! Mikor találkozunk?!
Atus: bezzeg velem sehova... És meg kell csinálnunk az autót 0 pénzbõl!
Márió: hülyegyerek!

Tibur: ne igyatok szar bort!
Zapat: zöld az fog és kibírt egy évet meg egy Schladmingit!
És ma este mennék csapatni városban ugrálva, de szar az idõ és inkább behúzom fülem-farkam...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 29. - 20:36

ÜDV ITTHON MOZSAF!!!
Írta 2006. október 29. - 20:32

..HOGYAN TUDOK APRÓT FELADNI?--REGISZTRÁLTAM BELÉPTEM SEHOL NEM TALÁLOK OLYAN FÜLET AHOL FEL LEHETNE ADNI V.MIT!!!
heeelp!!!
legyél belépve és a jobb felõs sarok ott van hogy hirdetés felaadása,aszem ki is van emelve
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 29. - 20:22

heeelp!!!
Írta 2006. október 29. - 19:58

Írta 2006. október 29. - 19:46

Tibur: úgy tervezd, hogy könnyû legyen legyártani!

tudok a második példányra egy vevõt.
Aktuális civil
Írta 2006. október 29. - 19:27

Kicsit zsibbadt vot a reggel,de az is inkábba vírusosfosás miatt. Kinéztem a vásárba--tö jó dolgok vannak az ócska részen--vettem 300-é egy matávus telefont azt kibeleztem 2 csati miatt(nem kell v.kiinek a maradék hhehehe)
Csinálomaz újgenerációs fejlámpát--meg hátra felraktam a kevésbé kopott ex elsõgumit.
Eladó az XT fékem E-H 20-20eHuf(tárcsa nélkül+adapterek203-ra-szinte új betétek+ olaj+csomó lom)
Keresek HÁLYAS fék adaptereket E-H 203 tárcsára-IS szabvány
Írta 2006. október 29. - 19:23

ja még ez ma 6tól reggelig:
A MélyPécs a Csemege kultbolt többszörösen hiánypótló kezdeményezése. Elsõsorban egyedüli alkalom arra, hogy a ’táncolós’ éjszakai bulikban megfáradt Pécsiek kellemes környezeteben, családias hangulatban pihenhessék ki a hét fárdalmait. Nem kevésbé fontos, hogy ezt a Csemege DJ csapat által szervírozott, Jazz-bõl, Soul-ból, HipHop ütemekbõl válogatott zenei finomságokat hallgatva tehetik, a vasárnapok nyugodt tempójához igazítva. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy mindez ingyenes, jogosan merül fel a kérdés: mihez kezdtünk eddig a 7. napon?
Ha van kedv sztorizni meg lazulni menyjünk!
erre senki nem mozdul?Nekem lenne kedvem..
Írta 2006. október 29. - 18:07

Írta 2006. október 29. - 17:34

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. október 29. - 17:27

a zöld az általános, gyorsan kopik, fél év alatt behal.
arany szinterezett, 2 évig bírja, fog, mint a barom, csak melegszik jobban, amit Hayessel nem veszel észre, fõleg a Mecseken.
Aktuális civil
Írta 2006. október 29. - 15:19

Zöld ebc jó neked,mondtuk mán!

Írta 2006. október 29. - 14:58

Igen durva bulit nyomattunk Tiburonnal!

Varga norbi, Lében Anti, Peba és egyebek, ja meg kopasz cigók, akik azt kiabálták, hogy; Aggyáinnibazmeg-aggyáinnibazmeg!! Ez volt a kedvencem:)
Bebasztunk, táncoltunk, beszélgettünk fasza volt!
A zöld EBC jó nekünk???
Írta 2006. október 29. - 13:00

Bazz, ez az 1G-s kártya nagyon brutál. Videót, képet lehet tolni bármennyit, mert csak fér, és fér... Egy este alatt 300M kép, és 400M videó. A végén még kell venni nagyobb vinyókat...
Jó, hogy hazajött az "edzõbá", mert kezdtünk ellustulni

Írta 2006. október 29. - 12:30

A MélyPécs a Csemege kultbolt többszörösen hiánypótló kezdeményezése. Elsõsorban egyedüli alkalom arra, hogy a ’táncolós’ éjszakai bulikban megfáradt Pécsiek kellemes környezeteben, családias hangulatban pihenhessék ki a hét fárdalmait. Nem kevésbé fontos, hogy ezt a Csemege DJ csapat által szervírozott, Jazz-bõl, Soul-ból, HipHop ütemekbõl válogatott zenei finomságokat hallgatva tehetik, a vasárnapok nyugodt tempójához igazítva. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy mindez ingyenes, jogosan merül fel a kérdés: mihez kezdtünk eddig a 7. napon?
Ha van kedv sztorizni meg lazulni menyjünk!