(Mellesleg okultam a tegnapi bringázás szervezésbõl...)
Na , mit mit?
???És remélem a hangulat nem lesz olyan katonás, mint a szervezés.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
És miért pont az Olviva? Csak hogy én is hozzászóljak... Bár asszem nekünk nem jó......helyett 2006. november 8án (szintén szerda)...
...helyett 2006. november 8án (szintén szerda)...A sikondai különítmény felvetette, hogy 2006. november 15én (szerdán) 20:30 kajáljunk egyet az Olivában (Citrom u.)...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
Aktuális civil
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
NA TÉLIGUMIS jóreggelt.
Kitaláltuk Zappal,hogy megyünk 1 TV torony Light olyan 14-körül biriglivel.
Valaki még?
Magoo--szedd össze magad :-)
NA TÉLIGUMIS jóreggelt.
Kitaláltuk Zappal,hogy megyünk 1 TV torony Light olyan 14-körül biriglivel.
Akkor fél 3 ló!
Aktuális civil