Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Úgy néz ki most egy idõre leálltam a bringa variálással, így néz ki most:

Feltöltött kép

Specialized sx-trail 2 dhx 5.o
Race Face kormánycsapágy
Suntour Durolux TAD
Raceface lapos Atlas kormány
Holzfeller 6omm stucni
Supersatr bilincses markolat (fekete-naracs helyett lila-naracs jött :/ )
Saint agy+2o3mm tárcsa elöl syncros ds 28 felniben 2mm dt küllõkkel
Saint agy 16omm tácsa hátul singletrack feliben 2mm dt küllõkkel
Avid 'régi' Code fékek
Race Face Diabolus hajtás 36T+Race Face rockring
BlackSpire NS-1 terelõ
XTR M98o 11-34es sor+XTR lánc
Superstar kétcsavaros nyeregcsõ+Specialized rival nyereg, amit egy rövidre vágott Truvativ Team+wtb nyereg vált alkalmanként
Fehér umf lapos profilú pedál
Specialized Chuner Pro 2.3 illetve Specialized Enduro Pro 2.2 Gumik váltják egymást

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Jók azok a csúsznak én bírtam:) mint a 6 évesek futkosnak fel én is velük a lépcsõn:)

Nagyon fura ez a fix napi munkanélküliség. Most pl sziget ig kb full ráérek.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mentél a bordón is? Azon lehet olyat, hogy kicsúszol a végén a medence széléig ;)
De a kedvencem a zárt narancs nagy csiga :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Gyári elõírás alapján elvégzett javítás!:-)
Feltöltött kép

Marcival mostanában nem beszéltem annyit mint ma!:P

Voltunk Orfûn a nagystrandon és azt kell mondjam, jó volt! Csúzdáztam is, ami meglepõ hatást gyakorol a szervezetre!? Kb. 20éve csúzdáztam utoljára.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Mecsek áruház téri nyuggerek kihívták ránk a zsarukat, de két fiatal srác szólt nekünk, úgyhogy arrébb gurultunk :///

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
saint?
pl: Shimano SM-RT80 M800 Saint Bike Disc Rotor - oversized 203mm Centre-Lock FRONT | eBay

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Utólag innen is!!!

Valami ötlet hol kapok régi dönt tárcsakat?!

Tetovált lányok jók:)

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Xennek Boldogat!;-)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Ribancrendszám = seggagancs? :)

A csajomon én sem tudnék semmit elképzelni, vhogy nem illik rá; de tekertem nõt, akin asszem 4 is volt mindenfelé, sunadombon is, az akkor, istentelenül széjjelcsapva, nagyon bejött :P

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Tetkók nélkül nekem jobban bejönne, a pillangó és társai olyan ciki lesz pár év múlva, mint most a delfin meg a ribancrendszám. :)
Vagy csak én vagyok maradi...?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ismered a rossz felét is??? o.O

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ez a lány jó fele:).

Jogos,van benne valami :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Éjjel az igazán jó! ;)
Nem tudnak elkapni... :P

XenNapraJóNagyot!!!

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ezer éve nem voltam,azért kérdeztem hogy akkor hazajövök (mondjuk közben hazajöttem) holnap éjjel megyek Balaton,gondoltam megkérdem hátha lesz valami össznépi:)

Te meg ne fixizz éjjel mert megvag a rendõrség:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tehát mindig mész az éjszakába, de amikor Katát kéne ünnepelni, akkor inkább otthon maradsz?!
Kis pöcs! :D

Nekem esküvõzés lesz, de boldogság innen is!
Izmos fickót nem linkelek, ott van neki Atus! ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Este valami Kissossne ünneplés!? Mert akkor itthon maradok ma.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Feltöltött kép

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

andoirra videón láttam, hgoy egyik telón jobb oldalt kívül van még egy rúd az miaz? valami telemetria? vagy mi

Bizony!

Feltöltött kép

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tegnap este megjöttünk, de reggel már Kaposvárra kellett jönni, szóval a képekre, videókra még várni kell. Mindenesetre volt minden. Estem ~1600 méter magasan nagyon szép helyen, a 80 km-es túrán volt 4 defekt, a gopro alkalmas a víz áramlásának megfigyelésére,és a tehenek elég durván kígyóznak :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Gyári elõírás alapján elvégzett javítás!:-)
https://picasaweb.go...042341869271602