Magyarszékhez van kedv, de mennem kell nagyszülõzni, mert nem voltam egy hónapja. Valami rövidebb inkább játszana. De oda ki, meg onnan vissza, és keveset ott lenni, az úgy nem jó sajnos... Szellemet meg már unjátok gondolom.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Magyarszék?Még lehet is belõle vmi, mert a szekszárdiak eddig nem jelentkeztek.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Még lehet is belõle vmi, mert a szekszárdiak eddig nem jelentkeztek.Elmaradt az ígért hideg. Lagszívesebben ma is ugrálnék...
Tényleg nagyon elememben voltam, tetszett a jó idõ, az, hogy jól ment az ugrálás és hogy jó fejekkel bringázhattamUgrálás volt k**** jó!!!
Golyó teljesen idióta, Zorka normálabb, Bélánk jól nyomja, Atus végre dönt, Dalma elemében volt, én meg pucsítottam kokkk módra és ma sokan voltunk... Máskor is így legyen!
Betoltam 13 palacsintát, meg földaraboltam egy banánt és ráküldtem egy epres joghurtot. Most kicsit szarul vagyok... De király volt! Hehehehe... Soósék már tuti mennének szarni.
nekem van valami ilyesmi, csak sose próbáltam
Mondjuk az NFS Carbon-t is minek töltöttem le...
Ez elvileg így volt, gyakorlatilag sajna nem.
És annyian voltak arra, mint az állat.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Kika meg már étfõ óta nyitva van ( nem hivatalosan), csak ezt szinte senki nem tudta, most meg már kurva sokan vannak. tök jó láva lámpájuk van, lehet veszek
Aktuális civil
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
heheheheehheu.i.: naná, hogy anyámék most jöttek a népvándorlással egybekötött kika-látogatásból és találtak nyitási akciós kanapét. LOL!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!