Magyarszékhez van kedv, de mennem kell nagyszülõzni, mert nem voltam egy hónapja. Valami rövidebb inkább játszana. De oda ki, meg onnan vissza, és keveset ott lenni, az úgy nem jó sajnos... Szellemet meg már unjátok gondolom.
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. November 19. - 12:58
Magyarszékhez van kedv, de mennem kell nagyszülõzni, mert nem voltam egy hónapja. Valami rövidebb inkább játszana. De oda ki, meg onnan vissza, és keveset ott lenni, az úgy nem jó sajnos... Szellemet meg már unjátok gondolom.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. November 19. - 12:42
Sánta Mária fele jön egy arc,hogy "ÚÚ ez szar, meg a személyzet tróger, meg be ne menjünk"! Akkor Don-Go,asszongya az arc õ is jön,errre mi otthagytuk:))
Gabesszal,Márióval feltetttük az I-re a pontot és irány haza!
Ûberfas..a volt
Posted 2006. November 19. - 12:31
Elnézést a tegnapi lelépésemért, de Ku..vára nem volt kedvem rákba menni--és hirtelen elfáradtam.
Ma 15:00-féléjjszakai bevetés? Aksik tõõtõõdnek.
Posted 2006. November 19. - 11:40
Magyarszék?Még lehet is belõle vmi, mert a szekszárdiak eddig nem jelentkeztek.
Posted 2006. November 19. - 11:33
11:30?! LOL!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. November 19. - 11:32
Még lehet is belõle vmi, mert a szekszárdiak eddig nem jelentkeztek.Elmaradt az ígért hideg. Lagszívesebben ma is ugrálnék...
Mivel te már láttad a többieket kérdezem. Mozi? Tégla (11:30 / 14:20 / 17:10 / 20:00)?
Posted 2006. November 19. - 10:57
Posted 2006. November 19. - 10:02
Tegnap fél 8-kor ledõltem picit, aztán most ébredtem. Pfff... Ilyen is régen volt már.
Azt mondtam, hogy 8 van. Ami ugye olyan, mint a 80. Hehehehe...
Mondtam, hogy grimaszverseny van. Most mit csináljak?!
Posted 2006. November 19. - 01:57
Tényleg nagyon elememben voltam, tetszett a jó idõ, az, hogy jól ment az ugrálás és hogy jó fejekkel bringázhattamUgrálás volt k**** jó!!!
Golyó teljesen idióta, Zorka normálabb, Bélánk jól nyomja, Atus végre dönt, Dalma elemében volt, én meg pucsítottam kokkk módra és ma sokan voltunk... Máskor is így legyen!
Betoltam 13 palacsintát, meg földaraboltam egy banánt és ráküldtem egy epres joghurtot. Most kicsit szarul vagyok... De király volt! Hehehehe... Soósék már tuti mennének szarni.
Az hagyján hogy pucsítottál, de nézd meg, hogy milyen fejeket vágsz hozzá! Atus, Béla! Profin ültök a bringán!
Azt mondtad, hogy 8 palacsintád maradt...:wtf:!
Posted 2006. November 18. - 23:25
nekem van valami ilyesmi, csak sose próbáltam
Mondjuk az NFS Carbon-t is minek töltöttem le...
azért, hogy nekem elhozhasd
Posted 2006. November 18. - 22:26
Mondjuk az NFS Carbon-t is minek töltöttem le...
Posted 2006. November 18. - 21:23
Posted 2006. November 18. - 20:09
Ez elvileg így volt, gyakorlatilag sajna nem.
És annyian voltak arra, mint az állat.
pedig nyitva volt, munkatársam kedden hozta onnan a lávalámpát és aszonta alig voltak. jövõ héten kéne kinézni talán akkor kevesebben lesznek, csak nehogy ne legyen lámpa
Posted 2006. November 18. - 19:05
Vazze, nagyon mentem volna én is, aztán nem jött össze... Pedig nagyon ugráltam volna és csapattam volna. Majd legközelebb!
Kokk! Letépem az orrvitorla füleidet, ha beszósz a kutyánknak:D!
Délelõtt láttuk Mettyút is felfelé tekerni...
Jóhétvégét!
Hónap meg Balaton. Kimaradok a hétvégi expressionsession-bõl:afro:!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. November 18. - 19:00
Kika meg már étfõ óta nyitva van ( nem hivatalosan), csak ezt szinte senki nem tudta, most meg már kurva sokan vannak. tök jó láva lámpájuk van, lehet veszek
Ez elvileg így volt, gyakorlatilag sajna nem.
És annyian voltak arra, mint az állat.
VörösFeri/Katonabogarak Dh pálya rohadtjó avarban.
Aktuális civil
Posted 2006. November 18. - 18:42
Posted 2006. November 18. - 18:40
Golyó teljesen idióta, Zorka normálabb, Bélánk jól nyomja, Atus végre dönt, Dalma elemében volt, én meg pucsítottam kokkk módra
Betoltam 13 palacsintát, meg földaraboltam egy banánt és ráküldtem egy epres joghurtot. Most kicsit szarul vagyok... De király volt! Hehehehe... Soósék már tuti mennének szarni.
Posted 2006. November 18. - 18:34
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. November 18. - 18:12
Mert kiesett a halytókaromból a persely és kéne újat esztergáltatni bele.
szóval elõre is kösz.
Posted 2006. November 18. - 17:42
heheheheehheu.i.: naná, hogy anyámék most jöttek a népvándorlással egybekötött kika-látogatásból és találtak nyitási akciós kanapét. LOL!
este mit csinálunk??
Akkor holnap 3 jóó!!Akár süthetünk is!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Sign In
Create Account

Back to top