Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Melyik pont volt 3:25-kor?! Mert annál a pontnál léptem képbe. Legalábbis volt egy nemfogadott "kokkkmostlépbeatervbe" hívásom éjszakázó "mostléptetjükbeatervbe" Atustól... ;):D

Magyarszékhez van kedv, de mennem kell nagyszülõzni, mert nem voltam egy hónapja. Valami rövidebb inkább játszana. De oda ki, meg onnan vissza, és keveset ott lenni, az úgy nem jó sajnos... Szellemet meg már unjátok gondolom.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Kössz emberek a partit,naggyon jól éreztem magam!:) Ku..va jó ez a Traffik, máskor foglalunk asztalt! Rákban nem volt semmi,úgyhogy eljöttünk Kájránó elõtt szenvedtünk,hogy bemenjünk vagy sem, de nem mentünk és jól tettük!
Sánta Mária fele jön egy arc,hogy "ÚÚ ez szar, meg a személyzet tróger, meg be ne menjünk"! Akkor Don-Go,asszongya az arc õ is jön,errre mi otthagytuk:))
Gabesszal,Márióval feltetttük az I-re a pontot és irány haza!
Ûberfas..a volt

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Zsibbadt jóreggelt!

Elnézést a tegnapi lelépésemért, de Ku..vára nem volt kedvem rákba menni--és hirtelen elfáradtam.

Ma 15:00-féléjjszakai bevetés? Aksik tõõtõõdnek.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Még lehet is belõle vmi, mert a szekszárdiak eddig nem jelentkeztek.

Magyarszék?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aham... Mindenképp nézzétek meg!

11:30?! LOL! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Elmaradt az ígért hideg. Lagszívesebben ma is ugrálnék...

Még lehet is belõle vmi, mert a szekszárdiak eddig nem jelentkeztek.

Mivel te már láttad a többieket kérdezem. Mozi? Tégla (11:30 / 14:20 / 17:10 / 20:00)?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elmaradt az ígért hideg. Lagszívesebben ma is ugrálnék...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Tegnap fél 8-kor ledõltem picit, aztán most ébredtem. Pfff... Ilyen is régen volt már.

Azt mondtam, hogy 8 van. Ami ugye olyan, mint a 80. Hehehehe...

Mondtam, hogy grimaszverseny van. Most mit csináljak?! :D

dalma

dalma

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Ugrálás volt k**** jó!!!

Golyó teljesen idióta, Zorka normálabb, Bélánk jól nyomja, Atus végre dönt, Dalma elemében volt, én meg pucsítottam kokkk módra és ma sokan voltunk... Máskor is így legyen!

Betoltam 13 palacsintát, meg földaraboltam egy banánt és ráküldtem egy epres joghurtot. Most kicsit szarul vagyok... De király volt! Hehehehe... Soósék már tuti mennének szarni.

Tényleg nagyon elememben voltam, tetszett a jó idõ, az, hogy jól ment az ugrálás és hogy jó fejekkel bringázhattam :)

Az hagyján hogy pucsítottál, de nézd meg, hogy milyen fejeket vágsz hozzá! Atus, Béla! Profin ültök a bringán!

Azt mondtad, hogy 8 palacsintád maradt...:wtf:!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

nekem van valami ilyesmi, csak sose próbáltam ;)
Mondjuk az NFS Carbon-t is minek töltöttem le...

azért, hogy nekem elhozhasd ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
nekem van valami ilyesmi, csak sose próbáltam ;)
Mondjuk az NFS Carbon-t is minek töltöttem le...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://www.cobra11-spiel.de/

talán holnap meglesz, szomszéd2 tölti :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Ez elvileg így volt, gyakorlatilag sajna nem.
És annyian voltak arra, mint az állat.

pedig nyitva volt, munkatársam kedden hozta onnan a lávalámpát és aszonta alig voltak. jövõ héten kéne kinézni talán akkor kevesebben lesznek, csak nehogy ne legyen lámpa

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nincs mit!

Vazze, nagyon mentem volna én is, aztán nem jött össze... Pedig nagyon ugráltam volna és csapattam volna. Majd legközelebb!

Kokk! Letépem az orrvitorla füleidet, ha beszósz a kutyánknak:D!

Délelõtt láttuk Mettyút is felfelé tekerni...

Jóhétvégét!

Hónap meg Balaton. Kimaradok a hétvégi expressionsession-bõl:afro:!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Kika meg már étfõ óta nyitva van ( nem hivatalosan), csak ezt szinte senki nem tudta, most meg már kurva sokan vannak. tök jó láva lámpájuk van, lehet veszek

Ez elvileg így volt, gyakorlatilag sajna nem.
És annyian voltak arra, mint az állat.

VörösFeri/Katonabogarak Dh pálya rohadtjó avarban.

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Vásártérrel szemben, Móra F. u. elején...

köszi szépen...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ugrálás volt k**** jó!!! :D

Golyó teljesen idióta, Zorka normálabb, Bélánk jól nyomja, Atus végre dönt, Dalma elemében volt, én meg pucsítottam kokkk módra ;) és ma sokan voltunk... Máskor is így legyen!

Betoltam 13 palacsintát, meg földaraboltam egy banánt és ráküldtem egy epres joghurtot. Most kicsit szarul vagyok... De király volt! Hehehehe... Soósék már tuti mennének szarni. ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Vásártérrel szemben, Móra F. u. elején...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
itt pécsen tudtok valami esztergályost ki jó és megbízható itt a maygarürögiúton van egy de nem tudom hogy megbízható-e ,ti talán.
Mert kiesett a halytókaromból a persely és kéne újat esztergáltatni bele.
szóval elõre is kösz.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

u.i.: naná, hogy anyámék most jöttek a népvándorlással egybekötött kika-látogatásból és találtak nyitási akciós kanapét. LOL! :D

heheheheehhe

este mit csinálunk??

Akkor holnap 3 jóó!!Akár süthetünk is!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!