hagyjuk asszmde ha mész szolj!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. december 09. - 19:27
hagyjuk asszmde ha mész szolj!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. december 09. - 19:24
Írta 2006. december 09. - 19:23
http://www.myspace.com/afroartrecords ez a program mára ott
Jajaj ujságosnál megnéztem pár szép autót,hajót,most nagyon rossz....
Fõleg az uj bond dbs tetsztett.Szomorodjon el akit fizetnek azért hogy azt vezetheti és mellé meg a francia s.t. nem tudom mi cég fel is szereli jobnál jobb cuccokal..néha szeretnék olyan szonbáriát mint amit aott lehet látni...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. december 09. - 18:55
Sikondára pl holnap nagyon ugranék!
Küzdök fölfelé erre egy Ribizli jön velem szemben mögüle meg a Dani kiabálja hogy nagyon leszórták kavicsokkal ezt az utat... hm ccsek
Jót tett az interspáros bevásárlás,árkádon átverekedés az amugy is antiszoc fejemnek...De legalább bele tudtam halgatni két security zeneker rajongó párbeszédébe hogy hogyan kell bánni a hiszizõ borátnõkkel.... kiábránditó\szégyen...
Attus,a három nõlény repetát kér minnél hamarabb!!!
Uj aranyos :
Kadinger Diána
Jaj rájöttem hogy a Curet meg tudom végülis hallgatni neten.Jobb azért igy mint a koncert cd amik nekem vannak.Durva hogy az A Forest bõl lett egy 12perces szám...eredetileg kb 4..
Írta 2006. december 09. - 18:52
De azért kész vagyok.
Most pedig nagy zabálás a Csillagban
Írta 2006. december 09. - 17:24
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. december 09. - 17:17
Írta 2006. december 09. - 17:13
Írta 2006. december 09. - 17:03
De igen.nem volt ilyen hajó(vagy nagyon hasolnó)Renovatio néven a SZiget c. filmben?!
Sikonda?
Írta 2006. december 09. - 16:42
Írta 2006. december 09. - 16:22
ezer jó volt tegnap este
mait kihatyam föltoltam toronyig meg lejöttem,párszor megálltam tolás közben hogy hányjak egyett,de nem volt vészes,izzadtam mint valmi naponhagyott jegesmedve...
zsolo:nem volt ilyen hajó(vagy nagyon hasolnó)Renovatio néven a SZiget c. filmben?!
Nagyon tetszik.Nekem még ami fincsi az a Dolce és a Gabbana hajojó-márha hajónak szabad nevezni ezeket...
Írta 2006. december 09. - 16:11
10. szezonzáró és sok butaság meg öööö, meg huligánkodás. Ezaz. Banditáskodást akartam írni, de az nem a jó szó, merezaz. Jajjjjajjjjajjj, két sör mire képes
Ja, niggerek vagytok mind. hihihihihi
Aktuális civil
Írta 2006. december 09. - 15:50
Felfele sápadt és erõtlen voltam. Lefele, meg béna. Nem jó ez így...
Viszont brutálisan meleg van. 16 fok báááááá!!!!
És ha el is estem párszor, ez akkor is jó volt!
Írta 2006. december 09. - 15:49
Írta 2006. december 09. - 12:24
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. december 09. - 11:56
Majd holnap csatlakozom. Asszem.
Tekerjetek helyettem is és sörözzetek helyettem is!
Tibi felvetésére válaszolva pedig: De, baj lesz...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. december 09. - 10:59
Írta 2006. december 08. - 21:47
Írta 2006. december 08. - 21:37
Miért kellene haragudnom? Ízlések és pofonok...Ne haragudj, de ez nekem ocsmány(túltrendi)--lehet, hogy jó a teljesítménye...de...viszoooont lehetne vele csajozni :-)
Számomra az volt megdöbbentõ mikor elõször láttam filmen, hogy egy ekkora hajó így megy.
Írta 2006. december 08. - 20:51
mellesleg kezdek aggódni,félni, és rettegni--hihhetettlen forróság van kint--kicsit kezd aggasztó lenni bármennyire jólesö ez a +50 fok! Nem lesz ebbõl gáz? Golf áramlat, klímamegborulás, sarki jegek , gleccserek olvadása--mi lesz itt, vazz? Állítólag 700 éve nem volt ilyen meleg heh
Néha agyonvernék 1-2 embert aki feleslegesen pörgeti a motorját a pirosnál vagy bárhol--ez gáz? Fa..sznak pazarol! Csomóan nem veszik komolyan ezt a környezet kímélést/szennyezést , pedig igenis kellene!!!
Ez meg minek huzogatja a bugyiját?: http://thumbnails.iw...57180589251_tn2

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére