Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Akkor rossz a kódolás
minnyá...
javítva

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Olvasson Katonabogarak levlistát, akit érint!

Nincs neked v.mi vírusod?! Naggyából azért el tudtam olvasni :-)

"fűkaszálást és a karbantartási munkákat" stb...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Olvasson Katonabogarak levlistát, akit érint!

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Rátapadtam a monitorra és nem tudom levakarni magam róla, de mos tmuszály lesz, me éhes vagyok! Követem Tiburon példáját!

Kokkk: kapd be és jó Prágázást(hozzá valamit):)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Minden pénteken lesz éjszakai fürdõ Sikondán. 21:30 - 1:00ig Múlt héten 10en voltak.

az igen.. azidõalatt jól ronggyá lehet áztatni az alfelünk :)
mennyi oda a beugró?

az idõjárás meg kapja be. meg az emberek is akik "mér baj az hogy csöpög az ernyõmrõl a víz az újságokra? már úgyis van rajta pár csepp"

'nyátok!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
KIKÁS njóreggelt!!!

Bevásároltam ...magamnak... síkesztyût az Intersportban(ott melózik a Norbea). termoszt a Kikában, csokit a teskkóban(tényleg nincs CXoca Cola!!)

Most meg bezabáltam és bebasztam, ismét... heh és JÓLESÍÍK

007-RULEZ(egyre jobban bejön)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

De nagyon nem a központban van. Nem tudom, hogy vigyek-e bringát. MErt akkor egész prágai utamat kereséssel, meg gurulással fogom tölteni. Az meg luxus. :D

Nem a központban van, egy óriási lakótelep Prága szélén (kb mint Gazdagrét Budapesten), de ahogy Pesten is itt is kb 1/2 óra utazással elérhetõ.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És meg is van. Nem tudom miért nem emlékeztem rá...

De nagyon nem a központban van. Nem tudom, hogy vigyek-e bringát. MErt akkor egész prágai utamat kereséssel, meg gurulással fogom tölteni. Az meg luxus. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az jó! Akkor megyünk!

Mi kaja után 21:00-9:00ig aludtunk. Jó volt. :D

Tomi: ez a RobotChicken ez tényleg nagyon beteg! De rongyosra röhögtem a szám szélét már...

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Nem találok angol leírást, hogy hol van Prágánál Prokop 4X pályája, meg hogy milyen, vagy lehet-e rajta bringázni. Csehül meg nem igazán tudok. Valaki nem tud linket?!

Már küldtem, térképpel együtt.

Újabb fejlemények Sikondán, de majd a Zsoló írja...

Minden pénteken lesz éjszakai fürdõ Sikondán. 21:30 - 1:00ig Múlt héten 10en voltak.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A f@szom ki van. És most megyek Villányba...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát én meg sorry, de ktûztem, hogy 10 perc múlva elkezdek készülni és pont az a 10 perc elég volt ahhoz, hogy jól elaludjak. Most ébredtem, készülnék is, de gondolom már nem vagytok ott. :D

Ja és jó reggelt!

Nem mellesles úgy hozzászoktam a tavaszhoz, hogy mi a szar ez a gedva?!?!?!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Nahát elõször is Zsolo/Dalma--ezer kösz!

Többiekk meg beszívhatják, mert amennyire punnyadósan indult az este, természetesen a MEGAJÓ százezredig SZEZONZÁRÓ után(kár, aki kihagyta), annyira beindultak az események--Pancsolás-Zaba-Mozi-007! -mindezt trógermelegítõalsófelsõben :-)
Újabb fejlemények Sikondán, de majd a Zsoló írja...

Na jóéjjt

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem találok angol leírást, hogy hol van Prágánál Prokop 4X pályája, meg hogy milyen, vagy lehet-e rajta bringázni. Csehül meg nem igazán tudok. Valaki nem tud linket?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én kérdeztem elöbb. Lém nagyon nincs. De egy pizzaszeletet nagyon ennék plzazaban, aztán akár trafikot is megnézhetjük. Bár így meg fogjuk unni... :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
akko most mi lesz??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vácc áp biccsiz?! :D Ár jú heving ö reszt et hóm? Evri nájt?! Itcc nát nájsz!

Hehe... Ma láttam 3000 forintér usb-s vízmelegítõt. Ki az a hülye, aki így iszik kávét?! :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Hát igen, nem volt rossz a mai tekerés, fõleg a test-ride-ok tetszettek :))
Ez a könnyû XC bringa nagyon jó volt- kár h ilyen drága !

no, ha két ünnep között megint jó idõ lesz, akkor tarthatunk ismét egy ilyen szezonzárót - addig pedig legfeljebb nélkülem.

Márió: ennek a diának kicsit tucatfeje van, és csunyán néz amikor nem mosolyog. a multkori kis lépcsõ elõtt térdelõs nagymellû sokkal inkább megmozgatta a fantáziámat-bár bénább csaj volt. szilveszterkor is ilyen kis fruskákkal fogsz lógni ? :DD

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rehabon, de azt javasolták, hogy ne rögtön vonjam meg magamtól a dolgokat, hanem csak szépen fokozatosan... Tehát ma lightosabban sima ügy! :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Jolvanjolvan! Trafik megint zártkörû? Akko meg hova máshova?

Kokkk, te is rehabon vagy?:)