Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Havasbringás abszolút más tészta!

Én itthon vagyok, de nem érek rá, úgyhogy önkényesen a nem kapom be kategóriába soroltam magam. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Jaja 5 fok alatt az én "vizenyõs" tagjaim is beállnak, KIVÉVE ha HAVASBRINGÁS!

Aki meg otthon van és ráér az MIND KAPJA BE!!!! :-)))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt.

Ébresztettek, hideg van, nyûgös vagyok. Tekerést én dobom, lefagy a kezem. Tibi vallotta régen, mikor levegõs tagja volt, hogy 5 fok alatt nem. :D Lehet, hogy átveszem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Vazze én nem akarok itt rohadni a sötétben, amikor fent süt a nap!!!
Valaki egy lightos tekerést valamikor?

Nekem faterom csinálta egy idõben ezt a ültetgetõs módszert, úgy a 10 fából 2-3 megmaradt neki a kertjében.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Itt lent ködös, ott fent napos Reggelt!!

na jó

elkezdek téli álmot aludni, azt majd Januárban visszatérek :-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Kurrva jók ezek a képek! Mármint az esti elõttik, nem az autósak, bár azokban is van valami:D!

Én úgy emlékszem tavaly is volt cserefenyõzés, de lehet, hogy tévedek.
Én sem szeretnék vágottat, de attól tartok, hogy a gyökeres meg nem bírja ki a lakásban... Azokat úgy kellene beszoktatni, meg utána kiszoktatni, bár Dalma ebben biztosan profi, és szívesen meghallgatnám a véleményét!

Ma én is felmegyek egy apparattal, összekötöm a futást a fotózással. Aki akar, az... Áh bár minek is erõltetem ezt a örökös tréningelést, pedig isteni és imádom, szal ezért:afro:.

Szép napot mindenkinek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tiszteletre méltó, de mégiscsak hozzá tartozik a karácsonyhoz. Nekünk mindig megvan február közepéig. Csikósék csinálták tavaly, hogy a nagy árusító helyeken, ahol le-levágtak 1-1 szép ágat, összegyûjtötték és gyártottak fát. :D Egészen jól nézett ki. Mindenesetre meg volt a maga varázsa...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Tényleg, fenyõ, vazz... Szeretem, ha van, meg szép, de mindig sajnálom õket és annyit kivágnak, meg csomót fölöslegesen. :(

Úgy döntöttünk, hogy nekünk csak akkor lesz, ha kapunk gyökereset...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem torrenttel a bõ fele meglett. De Zap lett a minden tudás birtoklója. ;)

Zsolo: a Búzatéren szokott lenni minden évben a legnagyobb fenyõvásár és ott szokott lenni gyökeres. De a legnagyobb gyökerût kell választani, mert sokszor túl kicsi neki és nem bír életben maradni. Visszaváltós tényleg nincs már. Tényleg, fenyõ, vazz... Szeretem, ha van, meg szép, de mindig sajnálom õket és annyit kivágnak, meg csomót fölöslegesen. :(

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Volt a tévében, hogy már nem erõltetik a "visszaváltós" fenyõket v.mi miatt--nem volt biznisz, meg v.mit károsított

Na kiokítottam magam a PFC-s tápokból. Mára elég ennyi elektro.

Szal a képek repülõbõl---na megálljatok csak!! :-))

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Pécsiekz!
Tudtok Pécsett olyan helyet ahol töves fenyõt árulnak illetve akár vissza is lehet vinni az ünnepek után?

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Valaki meg tudja mondani hogy az NWD7 zenéit honnan lehet letölteni nûmert a a címe meg minden megvan csak nem találom sehol se torrent se kazza sehol nincs hiába keresem.Ha valaki tud segíteni megköszöném!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mert onnan is vannak. Csak nem képzeled, hogy a kis szemétdombunkról csinálták?! PhotoShop! ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ezek a képek tök olyanok, mintha repülõn lennél x1000 m-en 1az1-ben! Nagyon faszák!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát jah. Amire felértem már nem világította meg annyira a felhõtakarót a nap.
Illetve dehogyisnem, csak elkezdtem dolgozni, és nem néztem át rendesen a képeket
De este most már nem megyek sehova, csak haza.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah, én sem bírtam ki, aztán egész délután a hegyen járkáltam, kurvajó idõ volt!
-felfelé
-északi oldal
-megy a nap lefelé
-még lejjebb
-giccsfolyás a Kistubesen

Aztán voltak fent Nagytubesen emberek tükörreflexes Canonnal, meg jófajta objektívekkel és azt ígérték, majd küldenek pár képet emilben. Az lesz ám a jóság!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
zsolo:hát sajnos ott még nem tartok hogy otthon álljanak és úgy mondjak véleményt :)
De ha így lessz,biztos lehetsz benne hogy szólni fogok és megyünk a hegyre:D

amúgy kb ez a kettõ ami nagyon tetszik!

A martini,az angolosan finom elegancia miatt,amivel nem is illik faralni,vagy én pl nitrót sem nyomok vele,míg a dodge meg a "farmer feketepoló szegecses öv" stílus miatt fogott meg!

na szép estét megyek az interspárba tolakodni...

vasárnap kocsival azért jobbnak tûnik!! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elég jó lett a grafikája. Majdnem azt hittem, hogy igaziak... ;)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Hát igen nem is én lennék
...

Ja hogy most egy játék alapján rangsorolsz, értem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazze, elfelejtettem mit akartam...