Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Nnnna.

Az van kitalálva, hogy holnap este lesz egy elõévvégi forralborozgatozás nálunk. Jöjjetek, jöjjetek.

kerekespárral lehet érkezni tessékmondani?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nnnna.

Az van kitalálva, hogy holnap este lesz egy elõévvégi forralborozgatozás nálunk. Jöjjetek, jöjjetek.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja, újzélandi birkaszaros föld :D
Mondjuk egy rész 23perc, és van vagy 10 rész, tehát kb. 4 óra alatt le lehet nyomni. Na akkor mikor?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Mid van Tomi, doboznyi földed?Feltöltött kép
Mikor nézzük meg?
Most voltunk kistubesen és naggyon fasa volt, van sok kép,de nem mutatom meg, mert már ti is láttátok!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mivannekem? Túlulúúúúú!!! :D

Jaja, jó kis ködtenger van. Hazafele bepróbáltam a szerpentint, aztán az jóóóó volt. Elég sokan kirándulgatnak. Lapison volt vagy 20 autó, meg Remeténél is sokan voltak.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Én is mennék! Még valaki? Amúgy hánytól?

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Hejj! Zsolo famili javaslatára hirdetném meg a ma este tartandó sikondai fürdõzést, szigorúan ugrálás nélkül:-))csak jó magaviselettel bíró csoporttársaink jelentkezését várjuk:) Én megyek,még valaki?!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Sziasztok !
Vázban forgópont csapágycserére melyik boltba menjek el ?

Márió: neked még megvan az a raklapnyi rugó amit egy pár hónapja reklámoztál ?

Kösz, jó bejglizést mindenkineki :)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Kokkkbazmeg, ne fárassz! De jó:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
-Mi Palacsintaország fõvárosa?
-Lekváros!

:D

De mindegy mi van az infra túloldalán. Magáról a nokiáról nem küldi el. :S Ráadásul azért van nokia, mert a siemens behalt... ;)

Két pulyka filozofál:
-Szerinted van élet a karácsony után?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
küld át infrán Siemensre és onnan infrán PC-talán?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Úúúú... Megint van tenger Pécs fölött?! Remélem szombatig kitart! Mert addig esélyem sincs meglesni.

Pestrõl kell valéakinek valami?! Holnap oda-vissza.

Hogy hogy a siemensrõl le tudtam menteni a telefonkönyvet infrán, a nokiáról meg k***ára nem. Mindenképp kell adatkábel, mi?! Rohadékok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Szinténcsúszkálós reggelt!

Felnéztem a tornyokhoz, a KÖD fölé, még meló elõtt--szépséges napsütés ezerrel!!!--du.kéne naplementés túrát csapatni!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csúszkálós jó reggelt!

Vazz, nagyon kemény. Kozármisleny Villányi végénél fölfelé "keresztbe álltam". Az idézõjel azért van, mert végülis nem, de mind a négy kerék megcsúszott és hát nem volt egyszerû az úton tartani. Ami persze jó, de ezt HÓVAL kéne eljátszani, nem fagyott köddel. És holnap Pest. Egy élmény lesz...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vagy ha már esel, kurva nagyot kell, hogy életmentõ mûtét kelljen... ;) Kiakasztó!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
A kormány álláspontja szerint az igazságos társadalombiztosítási rendszer kialakítása érdekében van szükség arra, hogy azok, akik nagy kockázattal járó sporttevékenységet ûznek és tudatosan teszik ki magukat az egészségkárosodás veszélyének, ne a közösen megfizetett járulékforintokból vegyék igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat. Ezért a kabinet úgy döntött, hogy 2007 január 1-jétõl kikerülnek a biztosítási csomagból az úgynevezett extrém sportok miatt szükségessé vált ellátások. Nem fizeti a jövõben a tb azok ellátását, akik vízisí, jet-ski, vadvízi evezés, magashegyi expedíció, hegy és sziklamászás (az V. foktól), barlangászat, bázisugrás, bungee jumping, falmászás, roncsautó (auto-crash) sport, rally vagy hõlégballonozás közben sérülnek meg. Kivételt képeznek az életmentõ beavatkozások, azok ugyanis továbbra is ingyenesek maradnak azoknak is, akik extrém sportok közben szenvednek balesetet.

Ezek között nincs monti-márha ez a teljes lista...(viszont sport dokiért is fizetni kell) DETOXért is dellázni kell -úgy vedeljetek:-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Heh ez jó duma: http://apro.bikemag....ct=46865&cat=17

hehe

akik eddig nem olvasták, azoktól bocs, de moderáltam.. ;)

zsolo: ilyen szilveszteri dologra haloványan jelentkezek. (nagyon nemtudom még hogy mi-merre lesz)

Ákos: egyiknap akkor össze tudnánk futni? öömm mondjuk szombat délután?
ha nemjó, akkor mond mikor ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Dalma sálja nálam van,megmentettem D.Marci elöl :D

Köszöni szépen, holnap délután már Pécsett leszünk.

Szilveszter.

Többeknek mondtuk, hogy lightos verziót szivesen vállalunk, lépcsõházbanpisilõsmindentösszehányósortóparty az ismert okok miatt nem megoldható.

Holnap estére valami?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A nagy punnyadás után elég drasztikusan váltottam. Durva napom volt.

D.Marci?!?!?!

Szilveszter: mindegy hogy hol, csak sok legyen! ;)

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Hello! :bananadan

Végre fogok valami hangyafaznyi netet a szobában!!!
Holnap tekerés nekem 8!!!13.órára beszéltük meg.Ha valaki csatlakozik még,az csak jó!!!!!
Na csá!:kissmyass

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: