Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
droppin' in...

na, gyerünk bázeg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo:
Azt el is felejtettem megemlíteni, hogy éppen tegnapelõtt jártam az idegklinikán egy régi ismerõsömnél. Gerincsérvvel mûtötték, mert már nagyon durva volt neki. Ülve aludt, illetve nem aludt két hétig, mega lába is feltelt vízzel, mint az öregasszonyoknak. Hát, elég kemény hely, szóval pihentesd csak, amíg jó nem lesz!

nekem azért a lábamba nem sugárzott le, de aludni én se nagyon tudtam az elsõ pár napba. végül is visszamentem csütörtökön, és aszondta a prof, hogy sérvem biztos nincs, de megsérült a porckorongom, és ezért pihenjek még akkor is ha nem fáj, hogy visszaáljon vagy mi. visszamennem pedig csak akkor kell, ha lesugárzik a lábamba, zsibbadok, vagy vizelettartási gondjaim vannak...ja meg úszni kéne mennem...
úgyhogy a hétvégére csak akváriumháttérragasztást terveztem. majd jövõ héten gurulgatok már.

na jó hegyikerékpározást

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning!

Tegnapi tetszett, jókat röhögtem, bár kurva álmos voltam, ezért nem nagyon voltam vevõ semmilyen zenére sem, hát meg egy többórás boogie nights mûsorra!

Úgy vettem észre, hogy mindenki alapon volt, KisNogeszt és Máriót kivéve! Széjje' vazze:D!

Magoo:
Azt el is felejtettem megemlíteni, hogy éppen tegnapelõtt jártam az idegklinikán egy régi ismerõsömnél. Gerincsérvvel mûtötték, mert már nagyon durva volt neki. Ülve aludt, illetve nem aludt két hétig, mega lába is feltelt vízzel, mint az öregasszonyoknak. Hát, elég kemény hely, szóval pihentesd csak, amíg jó nem lesz!

Jó tekerést, nyomjátok, én pihenek a hétvégén, illetve kutussal sétálunk!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ma 13:00 Akkor Maradt?..mennék... Napkinék?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én 8 óta mosok :D
Most szerelni fogok, vagy valami hasonló. A hátsó ablakban a fûtõszál kezd elszállni, azt meggyógyítom, meg ránézek a bringára, hogy van-e kedve a maihoz. Nekem lenne. Igaz, én se aludtam túl jól. Csikar a hasam, sokat fingok, folytassam? ;)
Ja, reggelizni is kéne majd, de elõbb a munka!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, fél 7 óta fent vagyok. És semmi ébresztõ nem volt. És éjjel sem aludtam. Kikészülök... Ha nem mozgok, aludni sem bírok.

A 11 óra még reális is lehet.

Milyen volt a tegnap este? Nagyon mentem volna...

Ma fürdök, borotválkozok, és kimegyek sétálni egyet a környékre. Csak extraligthosan, de valamit csinálnom kell...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
elvileg 13:00

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát akkor naponta kb. 11 órát nézted, ha jól számolok...

Holnap mikor terveztétek a bringázást? Mert esetleg, ha kedvem lesz, és idõben fel tudok kelni, akkor...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szegény Tálast ne szídd! Megbüntette már a sors rendesen... ;)

Egy hét semmi után a péntek estémet is itthon töltöm. És még a telefonnal sem tudok elszórakozni, mert Atus nem adta be a kábelt. De azért ugye én ne menjek érte... És holnap is itthon leszek. Vazz, ez nem embernek való dolog.

Tomi: pár rész kivételével idén megnéztem az elsõ 5 évadot. LEhet számolni. :D De sztem azt a párat már legyûröm.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szarok Kennyre. Valaki igazán kinyírhatná már.

És igen, nagyon csúszhatnék már. Persze kellett nekem felturbóznom magam pár idei snowboard filmmel.

Meg azért a tekerések is nagyon jók voltak a héten. A mai is fullkirály volt.

Ha boardolnék, akkor nem látnék olyan érdekességeket, mint amikor egy csaj és egy csávó full meztelenül szexelnek egy Suzukiban a Kis-Tubes felé vezetõ ösvény elején, a sorompónál. Vazze, tíz perc leforgása alatt csak a Mosquito, a Lehel, utána a PG meg én, és egy kutyázó nõ és egy faszi járt csak arra:D...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áh, bazz ez jól néz ki...

Nah le kéne innen lépni. Kitöltöttem egy bazinagy kérdõívet arról, hogy mihez értek. Utálom az ilyet... Egy csávó meg akkora fasz, hogy nekiállt itt letölteni a Csillagkapu 8-9. évadát. Ahelyett, hogy megkérdezné megvan-e. Bááázír. Ekkor lúzer is csak a Tálas lehet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez de komoly!!!basszus..
akkor este komon nolctó beugró nincs csak hozz magaddal ami kell:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap felhív, hogy milyen fasza volt a naplemente. Felment fotózni. Megáll az eszem.

Ófene, most jövök rá, hogy dec. 20-án jelent meg új MBUK, és nekem még nincs meg. Kezdjek parázni? :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nna

ma már nem szedtem fájdalomcsillapítót, és simán hajolok meg minden :) elég is volt belõle meg a mellékhatásaiból: láz, hasfájás, meg elvileg tilos vele bármilyen jármûvet vezetni. de legalább használ és ez e lényeg.

asszem hétvégén már bringázok is vmi lájtosat :)

na megyek Kusziféle tortillát zabálni

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megint elég szép ez a naplemente. Pedig csak annyit látok belõle, hogy a Petõfi utca környékén levõ házak naracsos színben úsznak.
Mintha Szentlõrincen atombomba robbant volna...

Aztarohadt, most még durvább. Ez már giccses! Ki a fene talál ki ilyet???
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jóvan, így már tetszik. Hehe. És 550m2. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor a lustáknak és az angolul nem tudóknak:
A 2. világháborúban építettek az angolok egy csomó vizierõdöt, amibõl egy túl volt a nemzetközileg elfogadott 3 mérföldes, az adott ország fennhatósága alá tartozó vizi sávon. A háború után a katonák elhagyták, így res derelicta, azaz gyakorlatilag senkiföldje, semelyik állam fennhatósága alá nem tartozó terület lett. Erre jött ez a faszi és csinált rajta egy hercegséget... Õ a herceg, a felesége meg a hercegnõ. Van saját pénzneme, Nemzeti Bankja, adórendszere és persze diplomáciai mentességet élvez a világon. Sõt, még egyszer a Brit Haditengerészetre is rálõtt, mint utána megállapították, teljesen jogszerûen... :D Ja és az egész az, amit a wikipedia-s képen látsz.
Ekkora befákkolást mindennek.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Olyan zöld, mint a fejem.

Zap: és hol vannak a képek?! Ki érti ezt?! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Csakhogy énis az elsõ csapathoz is tartozzak:
Ez a csávó mekkora játékos vazze:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sealand
http://www.sealandgov.org/

Aktuális civil

tomidny

tomidny