Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. January 06. - 13:39

Posted 2007. January 06. - 12:34

Magoo:
Azt el is felejtettem megemlíteni, hogy éppen tegnapelõtt jártam az idegklinikán egy régi ismerõsömnél. Gerincsérvvel mûtötték, mert már nagyon durva volt neki. Ülve aludt, illetve nem aludt két hétig, mega lába is feltelt vízzel, mint az öregasszonyoknak. Hát, elég kemény hely, szóval pihentesd csak, amíg jó nem lesz!
nekem azért a lábamba nem sugárzott le, de aludni én se nagyon tudtam az elsõ pár napba. végül is visszamentem csütörtökön, és aszondta a prof, hogy sérvem biztos nincs, de megsérült a porckorongom, és ezért pihenjek még akkor is ha nem fáj, hogy visszaáljon vagy mi. visszamennem pedig csak akkor kell, ha lesugárzik a lábamba, zsibbadok, vagy vizelettartási gondjaim vannak...ja meg úszni kéne mennem...
úgyhogy a hétvégére csak akváriumháttérragasztást terveztem. majd jövõ héten gurulgatok már.
na jó hegyikerékpározást
Posted 2007. January 06. - 12:05

Tegnapi tetszett, jókat röhögtem, bár kurva álmos voltam, ezért nem nagyon voltam vevõ semmilyen zenére sem, hát meg egy többórás boogie nights mûsorra!
Úgy vettem észre, hogy mindenki alapon volt, KisNogeszt és Máriót kivéve! Széjje' vazze:D!
Magoo:
Azt el is felejtettem megemlíteni, hogy éppen tegnapelõtt jártam az idegklinikán egy régi ismerõsömnél. Gerincsérvvel mûtötték, mert már nagyon durva volt neki. Ülve aludt, illetve nem aludt két hétig, mega lába is feltelt vízzel, mint az öregasszonyoknak. Hát, elég kemény hely, szóval pihentesd csak, amíg jó nem lesz!
Jó tekerést, nyomjátok, én pihenek a hétvégén, illetve kutussal sétálunk!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. January 06. - 11:24

Posted 2007. January 06. - 10:26

Most szerelni fogok, vagy valami hasonló. A hátsó ablakban a fûtõszál kezd elszállni, azt meggyógyítom, meg ránézek a bringára, hogy van-e kedve a maihoz. Nekem lenne. Igaz, én se aludtam túl jól. Csikar a hasam, sokat fingok, folytassam?

Ja, reggelizni is kéne majd, de elõbb a munka!
Posted 2007. January 06. - 09:41

A 11 óra még reális is lehet.
Milyen volt a tegnap este? Nagyon mentem volna...
Ma fürdök, borotválkozok, és kimegyek sétálni egyet a környékre. Csak extraligthosan, de valamit csinálnom kell...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. January 05. - 23:26

Posted 2007. January 05. - 22:59

Holnap mikor terveztétek a bringázást? Mert esetleg, ha kedvem lesz, és idõben fel tudok kelni, akkor...
Posted 2007. January 05. - 21:43

Egy hét semmi után a péntek estémet is itthon töltöm. És még a telefonnal sem tudok elszórakozni, mert Atus nem adta be a kábelt. De azért ugye én ne menjek érte... És holnap is itthon leszek. Vazz, ez nem embernek való dolog.
Tomi: pár rész kivételével idén megnéztem az elsõ 5 évadot. LEhet számolni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. January 05. - 19:54

És igen, nagyon csúszhatnék már. Persze kellett nekem felturbóznom magam pár idei snowboard filmmel.
Meg azért a tekerések is nagyon jók voltak a héten. A mai is fullkirály volt.
Ha boardolnék, akkor nem látnék olyan érdekességeket, mint amikor egy csaj és egy csávó full meztelenül szexelnek egy Suzukiban a Kis-Tubes felé vezetõ ösvény elején, a sorompónál. Vazze, tíz perc leforgása alatt csak a Mosquito, a Lehel, utána a PG meg én, és egy kutyázó nõ és egy faszi járt csak arra:D...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. January 05. - 19:19

Nah le kéne innen lépni. Kitöltöttem egy bazinagy kérdõívet arról, hogy mihez értek. Utálom az ilyet... Egy csávó meg akkora fasz, hogy nekiállt itt letölteni a Csillagkapu 8-9. évadát. Ahelyett, hogy megkérdezné megvan-e. Bááázír. Ekkor lúzer is csak a Tálas lehet.
Posted 2007. January 05. - 18:20

akkor este komon nolctó beugró nincs csak hozz magaddal ami kell:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. January 05. - 17:39

Ófene, most jövök rá, hogy dec. 20-án jelent meg új MBUK, és nekem még nincs meg. Kezdjek parázni?

Posted 2007. January 05. - 17:26

ma már nem szedtem fájdalomcsillapítót, és simán hajolok meg minden

asszem hétvégén már bringázok is vmi lájtosat

na megyek Kusziféle tortillát zabálni
Posted 2007. January 05. - 17:13

Mintha Szentlõrincen atombomba robbant volna...
Aztarohadt, most még durvább. Ez már giccses! Ki a fene talál ki ilyet???
Posted 2007. January 05. - 15:41

Posted 2007. January 05. - 14:21

A 2. világháborúban építettek az angolok egy csomó vizierõdöt, amibõl egy túl volt a nemzetközileg elfogadott 3 mérföldes, az adott ország fennhatósága alá tartozó vizi sávon. A háború után a katonák elhagyták, így res derelicta, azaz gyakorlatilag senkiföldje, semelyik állam fennhatósága alá nem tartozó terület lett. Erre jött ez a faszi és csinált rajta egy hercegséget... Õ a herceg, a felesége meg a hercegnõ. Van saját pénzneme, Nemzeti Bankja, adórendszere és persze diplomáciai mentességet élvez a világon. Sõt, még egyszer a Brit Haditengerészetre is rálõtt, mint utána megállapították, teljesen jogszerûen...

Ekkora befákkolást mindennek.
Aktuális civil
Posted 2007. January 05. - 14:13

Zap: és hol vannak a képek?! Ki érti ezt?!

Posted 2007. January 05. - 14:13

Ez a csávó mekkora játékos vazze:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sealand
http://www.sealandgov.org/
Aktuális civil
Posted 2007. January 05. - 14:04