Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Igen nekem/ünk is ugyen ez volt!
Mindenesetre veszek egy ujságot meg valmi hidegélelmet és beülök várakozni a T-be.

Úgy néz ki 6600 gt lessz a videókártyából,kíváncsi vagyok milyen lessz majd.

Egyszer egy ilyet vezetni... http://index.hu/cikk..._blazer_042.jpg
nem az octaviát/bár ész érvekkel egy eléggé jó választás lenne/

na jó jobban belegondolva ezek is jöhetnek:
http://www.v8cars.hu...p?cikk=cikk0024
http://www.v8cars.hu...hp?cikk=m200001
http://www.v8cars.hu...hp?cikk=m199908

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ez eleve ott csúszik el, hogy normális ember pl. nem dolgozik az ünnepek alatt. Viszont ilyenkor mindenki rendel mindent, és várják hogy másnapra meglegyen.

Látom nagyon szolgáltatóvédõ kedvedben vagy.
Amit írsz meg is állja a helyét amíg nem azt közlik, hogy a munkát vállalják az ünnepek által megszaggatott hetek alatt is.
Pld nekünk így nem lett UPC Direkt szolgáltatásunk. A szerelõ semmilyen ésszerû válasszal nem szolgált miért nem végezte el a megrendelt és _visszaigazolt_ munkát.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez eleve ott csúszik el, hogy normális ember pl. nem dolgozik az ünnepek alatt. Viszont ilyenkor mindenki rendel mindent, és várják hogy másnapra meglegyen.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ki van fizetve egy szolgáltatás amit a tcom ugye kiad egy alvállalkozónak dec 22.én.Tegnap mentem be hogy érdeklõdni szeretnék hogy mi történt hogy nem jeletkezett senki?
Erre annyi a válasz hogy nem tudják mért nem jelentkezett!!
Mire elkértem a számát ahol el lehet érni a a mûszaki csoportot,de 1404óta nem sikerül õket elérni.Foglat illetve nem veszik fel a telefont!
Vajon ujabb 40-50perc sorbanállás reklamáls segítene?Nem hiszem...
ugyan úgy le fognak szarni,mivel full monopolhelyzet,ráadásul kis is van fizetve,külömben is õk tesznek szerintük szivességet ha utánanézek..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Mindenhol emberek vannak ám. Ugyanolyanok, mint te vagy jobb esetben, mint én ;)

Ez sajnos azért ebben a formában nem teljesen igaz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Állandó sírás, kavarás, aztán csodálkozás.
Mindenhol emberek vannak ám. Ugyanolyanok, mint te vagy jobb esetben, mint én ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Faszom azokba akik mindig sírnak, de ha nekik kell valamit csinálni ugyanúgy állnak hozzá, mint a többi ember.

Ha ez rám vonatkozik,akkor nem éppen erröl van szó...:mad:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem akarok verekedni.
Most amúgy is el kell mennem kis garanciális problémát intézni. Illetve megpróbálni. Lehet, hogy simán elhajtanak, hogy nem rendteltetésszerû blabla...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Nyugi -.nyugi--húzzál be neki 1-et:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Faszom azokba akik mindig sírnak, de ha nekik kell valamit csinálni ugyanúgy állnak hozzá, mint a többi ember.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát asszem sikerült illõ módon megünnepelni kedves Partiattus névnapját!! :D

ma is úgy érzem hogy mért kabátot,mértnem napszemüveget hoztam magammal...

úgy tûnik a tcom rejtvény megoldódik a kibaszott alvállalkozó 22.óta ül azon hogy (gondolom klikkeljen egyet)és ujra legyen vonal...
ja és ha akarok valamit akkor persze hívjam fel,de legalább 80as száma van...

fasszom ebbe a szar országba

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
de kurva jót tekertünk szombaton!
Ma meg a kormányt tekertem. Hegyen át, zimm-zümm.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Már megint hét eleje van bszjb reggelt!!!

Kérem kíméljenek a "de qrva jót tekertünk" beírásokkal hétközben!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hû, de csipás ez a reggel... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
The Last Ride

Vajon van ilyen?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az egy álruhás kurva volt! :D

Régi kedvenc... ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
voltunk égertetõn. Mazsolka mindenben megfürdött, úgyhogy elég büdös lett a kocsiban hazafelé:)

Babits elõtt megállított egy rendõr, és olyan tuti szõke volt kerek seggel meg minden :sex: kölcsön adtam volna neki a gumibotomat :mexico:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivanmá, mivanmá?
Attila? Akkor igyunk!
Jajj, be kell rakni a sört a hûtõbe, különben az egészségre káros.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kellemes Szalvéta napot!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Még mindig tavasz van...