Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Ezzel én is pontosan így vagyok!

Ricsiéktõl elnézést kérek a tegnapi buliért,de agyfájdalmam és az elõzõ esti nemalvás nem hagyott élni.
Porszívózzunk.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, egész normálisak voltatok:D!

Én tervezek valamit délutánra, de egyelõre nem tudom belõni idõben és szakágban sem...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Azért érdekes, hogy ha csak ketten pattogunk ló téren, akkor fél órán belül beszól valaki, de tegnap négyen voltunk, tér két oldalán ácsorogtak kiscsaládok, gyerekek visítoztak, padokon üldögéltek minket bámulva, és nem volt az égvilágon semmi incidens...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Tegnapi nap fasza volt, bakter!

Este fél 8-tól fél egyig a Honvédban szívtam, mert behívtak, hogy nénicsípõjét tegyük helyre... Nem ment... Felvágtuk... Megvolt... Szombat kuka... Ricsiék-party kuka... Fasza!!!!!:mad:

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Kicsit kalandosan,de haza értünk...12óra alatt!
Az határ elõtti utolsó 10 km-t egy kukoricàson át nyomtun a Horvát Policija felvezetésében!

Nice!

Du valaki ride!?

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Picsafüst és geciputtony. Aki nem jött sehova, az valószínûleg a halakkal alszik ma...
Nyertünk a tombolán is, ami több, mint meglepõ :D
Most álmo vagyok, ne keltsetek fel.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hat mentem egy zoldharomszoget kamereaval meg most a pumpi. Orulok h vegul nem mnet:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
még jó, hogy nem mentem az ötvenesre.. eléggé elfáradtam, de pont kellemes most.

jameg.. van esetleg valaki, akinél Angliában lehetne pihentetni egy küldeményt mondjuk addig, míg a futár érte nem megy? mondjuk úgy ma kellene egy cím..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ez jó volt. Sokat toltuk felfelé, de frankón együtt ment a csapat, és a lefelé elég durván lehetett csapatni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Ja, én is azon kattogtam, mi marad otthon a redõnyökbõl, ablakokból. Reggel meg miközben bébi készülõdött, a falról le- és rámfújt a szél egy kb 3 négyzetméteres Mo. térképet (dafuq-móment), pedig pont reggel volt, hogy bírtam volna kicsit szunyálni...

Tegnap leszedtem a közel slick hájrollert és egy még bütykös swamp-ot tettem fel, plusz megragasztottam a belsõt, szinte már nem is vagyok balfasz, sõt, a külsõbe tettem hintõport, ahogy apámtól láttam kb 20 éve... Pista Bike-ban vettem tartalék belsõt, láncbontót és portable pumpát 4,5 mátyásért, a pumpának tök nagy útja van, kurvajó, és fémházas.

Délután össznépi triál, talán öten is leszünk!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hat en azt hiszem passzolom a mait. Kurvara semmit nem aludtam egesz ejjel vagy az ajtok-ablakok vertek a keretet,vagy 1-4ora kozott a szomszed riasztoja visitott. Ugy erzem magam nint egy zombi.
Sajnalom mert tokre rajta voltam,meg uj ivoszsakot is vettem.

Szoval nektek Hajra!

Itthon maradt Attushoz beszallnak,du meg pumpin megnyomom (asszem egyeduli osszteloskent:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Ejj, gecijó hangja van ennek a motornak:
http://www.youtube.com/watch?v=sXID1Fz20wU
Mennyire hasznos a motorhang :D
Pedestrians compilation - My favourite clips of 2013 - YouTube

és ahogy kinéz az is..
Feltöltött kép
elvileg egy smr 450 gazdája leszek nemsokára. de még nagyon nem biztos.
schladming rolling mikor lesz? minden hét szerda csütörtökön ráérek.. és itt vagyon nem messze:)
I don't care how it pedals

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Thx Attus...
Konoba Duga étterem kafa!
Mellesleg vágtam a helyet,mert a szomszéd öbölben nyomultunk!

Holnap vége az elsõ etapnak! :)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Holnap nem megyek,inkább csapatok valamit itt. Tintahalat ettünk és ezt is el tudom készíteni!:-) Buci durva munkakör!? Schladming nem játszik,Mariborviszont lesz szeptemberben az tutti!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fuuuuu, Buci, kemény vagy, gratula!

Megjártam Pestet, a jappánokat, csinos kis tolmács csajszival, most már Balatonon...
Jól telezabáltam magam mangalica debrecenivel, meg kóbásszal, szalámival, köszi Pikkszeged!

Jó versenyzést holnapra! Vasárnap kell menni valamit!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
én biztos nem ugrálnék normális bringával... amúgy holnap NYILVÁN együtt kellene indulni!

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Ma meghalt egy néni a kezeim között úgy 20 mp-re... szívmasszázs meg mifa**om! Aztán jól lett... Megmûtöttük! Csak lazán! Utólag beszarás, közbe' meg csak csinálod a dolgodat... Durva!

Még mindig meleg van! Ku**aélet!

Feltöltött kép

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

hozzánk lehet jönni nézni ;)

Utána még hullócsillagok is lesznek....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem tavalyelõtt is ez az eldobó volt kint...
https://picasaweb.go...feat=directlink
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez nem a mi eldobónk? o.O

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D