Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háhá szeretnék uj nagygépet!!!
de jó!mit?

kokka aki nem antiszociális :D

uh mégvalami kéne egy D&G motorola!valakine van olyan ismerõse aki 67nél jobban tud hozni?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És a szabadtéri medencét fogod használni, vagy a lovasszánt?! :D

Shoshi, ha tudtam volna, szóltam volna. Városban gurulásztam-ugrálgattam, eszméletlen jó volt. 2 réteg tökéletes, sõt még kicsit izzadtam is. Lehet, hogy megyek holnap is. Bár kéne hegyre is. Vagy inkább este!!!?!

Márió: te is kabbe! Dugd föl a kábeleidet, aztán majd leshetsz ki a fejedbõl... :)

Zapat hova tûnt?

Szeretnék új nagygépet...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

hdtvt kéne összekötni a videókártyával svideo illetve 3másik yuv vagy mi kábel,de van még egy negyedik is.valai ötlet?illetve hogy jó a sima hama kábel vagy érdemes kicst többér venni jobbat??

menj el a Moro-ba ( a Zipi és a Pedál között van ), ott nagyon képbe van a csávó, kérdezd meg. és olcsó is én 550Ft ért vettem ott 3m hosszú scart madzagot. Médiába a 1,5m-es volt kb duplaannyi.

elromlott a váltókarom fokozatkijelzõje. persze azért mûködik meg minden, csak bassza a csõrömet. majd meggányolom vhogy.

bringázni kéne de nem érek rá egész héten :(

éccakait mehetnénk jövõ héten, vagy ma ha valaki hajlandó este 10 körül indulni.

Tibi vegyél "dolo-angin"-t a torkodra, nekem mindig bejött, szopogass el párar aztán este 10 ló farka ;)

megyek ide hétvégén :afro: : http://www.szentorba...nside/index.php

már eccer voltam, kiba jó hely és kurva jó túrákat lehetne ott csinálni. nekünk vmi "éccakai iránytû a kézbe és találd meg hova kell menni" lesz a program.

na ccsõtengely

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaj még elfelejtettem hogy ha villa kell/akár karbon outi is/azt is rettenet árazzák lefelé ugyan itt,szal írjá ha kell,egy próbát megér
pl:06 66 sl 155e

ILL BiLLt ismeri valaki?Non Phixion-t nyomatta pl most meg a La Coka Nostraban van az egész hasue of pain el

http://images.iwiw.n...64985595865_box
ilyenek mért jelölnek ismerõsnek?!?!?!?!!??!?!!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kabbe Kokk! Mehettünk volna együtt:afro:!

Azért ijesztõ, hogy mennyire tavasz. Nagyon nagyon. Ha a medvehammák is elõbújnak, akkor kinyitom a hûtõszekrényt, és kérek hozzá állami támogatást...

Dolla dolla bill y'all:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóreggelt

Attus,valóban áruló lett!!!! :D ÉS nem mondhatom meg kivel :D

4-5kiskölköt /tetötöl-talpig Oakley,piros télisapka,neonos robogóst/ elkaptak a rendõrök az ökrös kútnál hogy kábitoszeres cigeretát szívtak!!!de kidrült hogy kiskorúak és a szüleiket fel kellet hívni,õk meg könyeztek meg minden.mókás volt

hayes vs én
no kiderült hogy hol van a hiba,ahol a féknyergen van a légtelenitõ csonk,annak van egy vékony kis tömitése,no az porlott szét teljesen,dugattyúk szorulnak,szal most nem tudom mit csináljak vele,bár kidobnbi nem akarom,de asszem saint lessz belõle

ja rendelõsök csütörtök a határidõ!!

mégvalmi

hdtvt kéne összekötni a videókártyával svideo illetve 3másik yuv vagy mi kábel,de van még egy negyedik is.valai ötlet?illetve hogy jó a sima hama kábel vagy érdemes kicst többér venni jobbat??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én például azt hiszem most gurulok egyet... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rendben:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pedig raktam föl városbanökörködõs gumit a kisgépre, úgyhogy nem húzhatjuk sokáig!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Na bassza meg... Jobbulást Tibor! Sokat sörözél a hideg Szerkövön?

Asszem ma kómázom egyet este, mert rendesen csípás a fejem... Szal valamikor máskor Kokkám!

Elég hüvi lett. Atállok futásra lassan. Vagy vissza, vagy oda, vagy mi van már ezzel az idõjárással!

Szép napot!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
BETEGREGGELT!!!

Elkapta a torkomat v.mi nyavaja és FÁÁÁJ mint ÁÁÁLLAT! Ergo sport és outdoor cuccok kizárva:-(

Az a veszedelmes pók amit láttunk a múltkor az a TARANTULára hasonlít, csak kicsiben, de 1:1-ben(lehet hogy majd megnõ és ebbõl lesz a VAD MUTÁNS MECSEKI RÉÉM--MUAHAHAHAHA)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Semmi buli nem volt, csak néhány Helyszínelõk rész után megnéztem, hogyan lehet RAW-ból HDR-es képet csinálni. És hipp-hopp máris fél3 van...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Tomi, tegnap is buli volt?! :D Mit sináltál ilyen késõn...?

Ma este akár mehetnénk városba gurulni. Talán Shoshi is túl van az asszony-örülésen.

Ja és Atus áruló!!!

Szép nap, boldogság!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez mekkora ötlet! Raw-ból HDR-t...

Jajj, már ennyi az idõ??? Ááááá! Aludni kellene.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Villás sörvacsora lesz, Tamás?

Zsolo:
Akkor nagyon sokat kell még sírnom érte!

Kokka:
Noormál!

Húú, már csak két óra a Dakar összefoglalóig!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért 1-2 poént benyöghetnél ide, hogy nevethessünk mi is...

Mindenkinek legyen jól az ami nekije ma van, a többieknek meg jó évágyat a vacsorához!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

És miért hülyék? Rossz lett, vagy mi?

Nem lövöm le a poén(oka)t.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rokkocsmában Tiborom!

Zsolo:
Kokk biztosan arra utal, hogy nem fox minket visszatartani attól, hogy megnézzük a plemiel elõtt!

És miért hülyék? Rossz lett, vagy mi?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo: ha nem tudnánk, hogy megvan, nem akarnánk már megnézni... Tartsd szépen titokban 30-éig! :)

Ezt nem sikerült értelmeznem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lóri, jó nagyot! ;)

Zsolo: ha nem tudnánk, hogy megvan, nem akarnánk már megnézni... Tartsd szépen titokban 30-éig! :)

S: kössz szépen!!!