Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. január 16. - 18:47
Írta 2007. január 16. - 18:44
de jó!mit?
kokka aki nem antiszociális
uh mégvalami kéne egy D&G motorola!valakine van olyan ismerõse aki 67nél jobban tud hozni?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. január 16. - 17:49
Shoshi, ha tudtam volna, szóltam volna. Városban gurulásztam-ugrálgattam, eszméletlen jó volt. 2 réteg tökéletes, sõt még kicsit izzadtam is. Lehet, hogy megyek holnap is. Bár kéne hegyre is. Vagy inkább este!!!?!
Márió: te is kabbe! Dugd föl a kábeleidet, aztán majd leshetsz ki a fejedbõl...
Zapat hova tûnt?
Szeretnék új nagygépet...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. január 16. - 16:40
hdtvt kéne összekötni a videókártyával svideo illetve 3másik yuv vagy mi kábel,de van még egy negyedik is.valai ötlet?illetve hogy jó a sima hama kábel vagy érdemes kicst többér venni jobbat??
menj el a Moro-ba ( a Zipi és a Pedál között van ), ott nagyon képbe van a csávó, kérdezd meg. és olcsó is én 550Ft ért vettem ott 3m hosszú scart madzagot. Médiába a 1,5m-es volt kb duplaannyi.
elromlott a váltókarom fokozatkijelzõje. persze azért mûködik meg minden, csak bassza a csõrömet. majd meggányolom vhogy.
bringázni kéne de nem érek rá egész héten
éccakait mehetnénk jövõ héten, vagy ma ha valaki hajlandó este 10 körül indulni.
Tibi vegyél "dolo-angin"-t a torkodra, nekem mindig bejött, szopogass el párar aztán este 10 ló farka
megyek ide hétvégén :afro: : http://www.szentorba...nside/index.php
már eccer voltam, kiba jó hely és kurva jó túrákat lehetne ott csinálni. nekünk vmi "éccakai iránytû a kézbe és találd meg hova kell menni" lesz a program.
na ccsõtengely
Írta 2007. január 16. - 16:35
pl:06 66 sl 155e
ILL BiLLt ismeri valaki?Non Phixion-t nyomatta pl most meg a La Coka Nostraban van az egész hasue of pain el
http://images.iwiw.n...64985595865_box
ilyenek mért jelölnek ismerõsnek?!?!?!?!!??!?!!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. január 16. - 16:16
Azért ijesztõ, hogy mennyire tavasz. Nagyon nagyon. Ha a medvehammák is elõbújnak, akkor kinyitom a hûtõszekrényt, és kérek hozzá állami támogatást...
Dolla dolla bill y'all:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. január 16. - 16:16
Attus,valóban áruló lett!!!!
4-5kiskölköt /tetötöl-talpig Oakley,piros télisapka,neonos robogóst/ elkaptak a rendõrök az ökrös kútnál hogy kábitoszeres cigeretát szívtak!!!de kidrült hogy kiskorúak és a szüleiket fel kellet hívni,õk meg könyeztek meg minden.mókás volt
hayes vs én
no kiderült hogy hol van a hiba,ahol a féknyergen van a légtelenitõ csonk,annak van egy vékony kis tömitése,no az porlott szét teljesen,dugattyúk szorulnak,szal most nem tudom mit csináljak vele,bár kidobnbi nem akarom,de asszem saint lessz belõle
ja rendelõsök csütörtök a határidõ!!
mégvalmi
hdtvt kéne összekötni a videókártyával svideo illetve 3másik yuv vagy mi kábel,de van még egy negyedik is.valai ötlet?illetve hogy jó a sima hama kábel vagy érdemes kicst többér venni jobbat??
Írta 2007. január 16. - 14:19
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. január 16. - 13:14
Írta 2007. január 16. - 11:22
Írta 2007. január 16. - 11:07
Na bassza meg... Jobbulást Tibor! Sokat sörözél a hideg Szerkövön?
Asszem ma kómázom egyet este, mert rendesen csípás a fejem... Szal valamikor máskor Kokkám!
Elég hüvi lett. Atállok futásra lassan. Vagy vissza, vagy oda, vagy mi van már ezzel az idõjárással!
Szép napot!
Írta 2007. január 16. - 10:23
Elkapta a torkomat v.mi nyavaja és FÁÁÁJ mint ÁÁÁLLAT! Ergo sport és outdoor cuccok kizárva:-(
Az a veszedelmes pók amit láttunk a múltkor az a TARANTULára hasonlít, csak kicsiben, de 1:1-ben(lehet hogy majd megnõ és ebbõl lesz a VAD MUTÁNS MECSEKI RÉÉM--MUAHAHAHAHA)
Írta 2007. január 16. - 10:16
Írta 2007. január 16. - 09:37
Tomi, tegnap is buli volt?!
Ma este akár mehetnénk városba gurulni. Talán Shoshi is túl van az asszony-örülésen.
Ja és Atus áruló!!!
Szép nap, boldogság!
Írta 2007. január 16. - 03:37
Írta 2007. január 15. - 20:53
Zsolo:
Akkor nagyon sokat kell még sírnom érte!
Kokka:
Noormál!
Húú, már csak két óra a Dakar összefoglalóig!
Írta 2007. január 15. - 18:49
Mindenkinek legyen jól az ami nekije ma van, a többieknek meg jó évágyat a vacsorához!
Írta 2007. január 15. - 18:39
Írta 2007. január 15. - 18:14
Zsolo:
Kokk biztosan arra utal, hogy nem fox minket visszatartani attól, hogy megnézzük a plemiel elõtt!
És miért hülyék? Rossz lett, vagy mi?
Írta 2007. január 15. - 17:05
Ezt nem sikerült értelmeznem.Zsolo: ha nem tudnánk, hogy megvan, nem akarnánk már megnézni... Tartsd szépen titokban 30-éig!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére