Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ma senki sem alszik! Már mindenki helyett aludtam... ;)

Ja, nekem is mondták, hogy olyan helyre parkoljak, ahol nem tud cserép esni a kocsira. De szerencsére nem esett...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah vazze! Eltûnt a nap! De felõlem jöhet a köd, az is nagyon brutális volt. Csak most a napos hegycsúcsról át kell tennem a székhelyemet a pincébe.

Király volt a tegnapi könyvelõ parti! Vazze Tibi! Ha látnád magad tekerni 1999-ben a gugliörttel:D!

Nem is volt nagy vihar. Egész éjjel járt a fejem, hogy mit hagytam kint, mit kell ett volna elpakolni, bedeszkázni, stb, erre sömmi. Olyan meleg volt este és reggel is, hogy az már ijesztõ.

Majd ma alszom egy nagyot.

Márinyónak rengeteg boldog névnapot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kicsit elaludtam... :)

Márinnyó, jó nagyot!!!

Vazz, azt sem tudom, hol vagyok. Be kéne hoznom némi lemaradást...

És hová lett a nap!?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mert pénteken senkinek sincs kedve dolgozni, ezért hogy ne tudjanak ellógni beterelik a munkásosztályt valamit terembe és hülyeségeket beszélnek. Nálunk is szokott ilyen lenni...

Na kinek fújta le a parókáját a szél?

Ja tényleg boldog Sára napot!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Reggelt!

Õrület a melóhelyen--csomó barom-csomó meeting--miért pont PÉNTEKEN???
HEhe--BOLDOG NÉVNAPOT MÁRIÓ!!!!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nna

hazaértem, elõbb vége lett. még épp idõben, a garázsajtót alig bírtam kinyitni a széltõl.

na jó vihart

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
http://comment.blog....29298#more29298

Nézzétek a videókat! Aztán ha nektek van mikroszoft vindóz kilencvennyolcatok, akkor mûveljetek csodát! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát én nem a viharra iszok, hanem csak a szélre. Az meg van most is.
A viharra nem iszok. Arra majd mittomén, hugyozok, vagy hasonló...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Marinnyo--hétvégén v.mikor--pontosítjuk majd(de csak féket csupaszon leszedve)
Tommy-lassan a sörrel, még nincs is vihar:-)

Éppen most élem újra a gyerekkorom a gugliearth segítségével,lassan sírni(inkább inni) is fogok, dúrva hogy milyen emlékek törnek fel, ha az ember meglátja a régi helyeit, ahol felnõtt

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hejj bazzeg, én meg szétdolgoztam az agyam...
Most azt se tudom mit csináljak. De asszem nézek valami brutális filmet, közben meg DVDket írogatok.

Ma találkoztam a bringámmal. Elég szomorú. Kérdezte, hogy mikor viszem el orvoshoz. De sajnos nem tudtam neki válaszolni. Szegény Boilerke...

iszok is egy sört, erre a nagy szélfújásra..

tök jö, hogy a Rendben gombra kell kattintani :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
höhöhö ez kömény...

Tibi,mikó?

ennyi...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Találtam bulikérót!!!

EXKLUZÍV POLGÁRI VILLA!!! Zugló diplomatanegyedében 5 szintes (pinceszint, földszint, 2 emelet, tetõtér), reprezentatív polgári villaépület (eddig követség bérelte), összesen 1444,84 nm, 2856 nm-es telken eladó. Parkolás az épület elõtt, ill. a ház mögötti kertben lehetséges. Jelenlegi állapotában 22 szoba, szintenként nagy hall, ill. mosdók, irattár található. Irányár: 1.276.850.000 Ft Tel.: blablabla... :D

Nagyon fasza, nem?! :D

kemméééény.
ott bringával kéne közlekedni a házban is, amekkora hodály vazze :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Ez a mostani forraltboros tea kicsit erõsebbre sikerült és meglett a gyógyszer mellékhatása: BEEBAAASZTAAAM!

:cool2:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ez a mostani forraltboros tea kicsit erõsebbre sikerült és meglett a gyógyszer mellékhatása: BEEBAAASZTAAAM!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
aszondják éjjel jön a vihar, én meg m1ek ma oktatásra este 10 tõl 1ig. talán pont megúszom, majd jó helyre kell parkolnom.

innen akarok házat:
http://www.ronkhaz.hu/

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Találtam bulikérót!!!

EXKLUZÍV POLGÁRI VILLA!!! Zugló diplomatanegyedében 5 szintes (pinceszint, földszint, 2 emelet, tetõtér), reprezentatív polgári villaépület (eddig követség bérelte), összesen 1444,84 nm, 2856 nm-es telken eladó. Parkolás az épület elõtt, ill. a ház mögötti kertben lehetséges. Jelenlegi állapotában 22 szoba, szintenként nagy hall, ill. mosdók, irattár található. Irányár: 1.276.850.000 Ft Tel.: blablabla...

stipistopp 1.276.850.001 Ft-ér az enyém ;) + 1 kocka soproni :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
1-2 napba beletelik, míg összeszedem a pénzt, addig lefoglalóznád? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Találtam bulikérót!!!

EXKLUZÍV POLGÁRI VILLA!!! Zugló diplomatanegyedében 5 szintes (pinceszint, földszint, 2 emelet, tetõtér), reprezentatív polgári villaépület (eddig követség bérelte), összesen 1444,84 nm, 2856 nm-es telken eladó. Parkolás az épület elõtt, ill. a ház mögötti kertben lehetséges. Jelenlegi állapotában 22 szoba, szintenként nagy hall, ill. mosdók, irattár található. Irányár: 1.276.850.000 Ft Tel.: blablabla... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Dögvész költözött beléd?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag