Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. January 24. - 15:30

mi az a vasló?
Posted 2007. January 24. - 15:26

Vegyé Reboll-t!
Ismét egy olyan nap amikor a kreativitásom a béka segge alatt van...
Posted 2007. January 24. - 15:17

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. January 24. - 15:05

A dolog pedig úgy néz ki az álmomban, hogy fox 40, de mi legyen a váz?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. January 24. - 14:18

Posted 2007. January 24. - 12:03

ha Socom, akkor MANITOU KÖLÖK!!!!!!
Ma este úszni valaki, feltéve, ha képes leszek a Kokkkkk SZ................................................................................................. csinos autóját megcsinálni!? Este 7kor tanárképzõ vagy mittudomén hol!
Posted 2007. January 24. - 11:35

hazajöttem suliból => megyek fel hegyre
aki jönne annak: 12:00 lófarka
vagy csörögjön: 30/4674711
Posted 2007. January 24. - 11:34

Posted 2007. January 24. - 10:59

Tudtátok, hogy Ukrajnában, Peruban, meg mindenhol van valsódíler, de itthon nagyon nincs...
vasló(denemtudommelyikmertaSUNDAYkéne) - socom: 1 - 0 !!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. January 24. - 10:45

Posted 2007. January 24. - 10:30

Sajna tegnap nem tudtam megnézni a képet (ami k**** jóóóó!!!) mert beszart a net. És hívtam õket és mondták, hogy majd jó lesz. De ezt is csak a második fasz tudta megmondani, mert az elsõ még ehhez is balfasz volt.
És tegnap nem sikerült túl jól a vezérmûszíj csere, ráadásul a kipuffogót sem csak úgy "kicseréljükahátsódobot" project lett, úgyhogy most nincs örülés. Szegény Atus meg szopta ott a faszt asszem a vízpumpával. És ma miattam kell bemennie. Ehhh...
De most nosztalgiázom!!! Forddal jöttem Villányba.

Piros bringával tudom magam elképzelni. Az lesz. Vagy zöld vasló. Jájjj.
Szavazás! Intense, vagy vasló?!?!

Posted 2007. January 23. - 21:57

Zap, bázzz! Neked mennyi szabadidõd van? Valami közmunka nem érdekel?
edit: Jajj, hát itt az új Heroes, hát azt kell nézni!
Mi, hol? Hány rész? Áááááá!
Egyébként átlag 5 perc alatt megvan egy ilyen kép, a PS-be kicsit beletanulni több idõ volt...
Aktuális civil
Posted 2007. January 23. - 21:42

Volt vonatozás, autózás, gyors megbeszélés, birkazabálás, és punnyadás.
Most jön Gil Grissom!
Zap, bázzz! Neked mennyi szabadidõd van? Valami közmunka nem érdekel?

edit: Jajj, hát itt az új Heroes, hát azt kell nézni!
Posted 2007. January 23. - 18:53

Na ennek igazán örülök. Végre hasonlítok valamilyen hasznos lényre. Eddig nem voltam biztos ebben!
Tök jó, hogy már nekem is van hõemelkedésem! Ég az arcom, kicsit szédelgek, és gyûlölöm a Balázs Showt!
Legyen Önnek is hõemelkedése:D!
Kokka:
Hát jah, a színválasztás nehéz dolog lesz Intenzívéknál!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. January 23. - 17:47

a táncolósóóós sem rossz!!
no meggyek megfenyegetem a tcomosokat!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. January 23. - 17:09

Na ide figyejjé WeissmüllerFahély! Egyáltalán nem vagy vicces, hanem inkább bunkó vagy!
Douglas Adams felé melegszik a Wowbagger dolog.
Wowbagger egy halhatatlan lény, aki sok ezer év után annyira elkezd unatkozni, hogy kitalalálja, hogy névsorban megkeresi az univerzum összes élõlényét és mindenkit lebunkóz. A könyvek különbözõ pontjain jelenik meg és pont ilyen szövege van. Szimpatikus figura egyébként, akkorákat röhögtam rajta...

Aktuális civil
Posted 2007. January 23. - 15:46

no ezt siekrült vennem nagyimnak távoli ural néven
http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
amúgy univerzális távirányító!
Csodálkoztam mikor hivott hogy nem igazán érti hogy miröl van szó benne,mondtam is hogy ne vicceljen keressen magyar leírást,kell leni.Hát azt mondja hogy ez mintha magyar lenne,de nem túl érthetõ.Kimentme hozzá megnéztem,hát valóban nem,de jókat röhögtem..
Amúgy az intersp*r árulja valami 800forintért,de mûködik rendesen!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. January 23. - 15:18

Posted 2007. January 23. - 15:04

De így meg nagyon szürke. És az intense az piros! Marad pirosban...