Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2007. January 26. - 15:29
Jajj, elfelejtettem melyik fájlokat módosítottam, aztán csak néztem, hogy most mi van. De aztán megtaláltam. Ebbõl látszik, hogy nem csináltam jó helyre, a módosítást...
Úgy szeretném már látni, hogy számolgatják az emberek a pénzüket. De sehol semmi. Ez elkeserítõ....
Posted 2007. January 26. - 15:23
zárja, zárja, hosszú másodpercekig...
Na,érkezõ hibaüzenet: A kért mûvelet(azaz a Word bezárása) a vártnál tovább fog tartani. Kívánja folytatni? Igen / Nem
Márminthogy kívánom-e folytatni a bezárás mûveletet, mertha igen, akkor ugyan bezárja, de sokáig fog tartani. Ha pedig nem kívánom folytatni, akkor kénytelen bezárni a programot és bezárja.
Mostakkor mivan??
Aktuális civil
Posted 2007. January 26. - 14:46
Ez a logó meg jellemzõen az a darab, amibõl mindenki azt olvas ki, amit akar! Bár az is igaz, hogy akárhányszor láttam, megpróbáltam kitalálni, hogy mijafaszt akar az OTYP ezzel. És nem jöttem rá.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. January 26. - 14:27
Húbazz Márió, ezek a város legértelmesebb csajai. Ok, tudom, nem azért kellenek, de na, mégis...
Ne hagyd magad Tibur! Inkább koncentrálj az OTP új logójára!
Itt egy kis segítség:http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
...ez de pihent, éés tényleg szopat(ja) :-)))
Posted 2007. January 26. - 13:03
Ne hagyd magad Tibur! Inkább koncentrálj az OTP új logójára!
Itt egy kis segítség:http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
Aktuális civil
Posted 2007. January 26. - 12:33
Mindenki csak pénzt akar semmi munkáért.
Jajajaja...
Baszki, valami buzi kébel hiányzik, és most nem tudom mi a picsa van, de kell várni, mert utána lesz címkenyomtató oktatás, amire senki sem kíváncsi. Sztem mindjárt haza megyek...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. January 26. - 12:23
Éhes vagyok.
A magyar cégek is nagy faszok, de a küffõdiek se sokkal jobbak... Mindenki csak pénzt akar semmi munkáért.
Posted 2007. January 26. - 10:58
Fahély:
Hát nyomathatnál már valami homebankingot a Te elektronikai múltaddal:D!
Én nem mondtam, hogy legyél izmos! De jobb úgy szaggatni, ha mellettünk jössz, és beterítjük egymást hóval:D!
Márinyó:
Jajj! Szép fotó, de arany szíveim! Majd Emil mesél róluk:D!
Az miért van, hogy miután három hónapot közvetítettem egy magyar és egy kûfõdi multi cég között, a jövõ heti konferenciahíváshoz a londoniak mégis a három hónappal ezelõtti állapotot veszik kiindulópontnak. Három hónap meló mindhiába? Mindezt úgy, hogy a napokban kaptam tõlük egy burkolt dorgáló levelet, hogy a magyar fél ilyen meg olyan. Hákapjákmábe!
Szép napot mindenkinek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. January 26. - 10:42
Kibasztak velem a bankok--de sorra(mind OTP) Az egyik eleve zárva egész nap , a másik 3-kor??? zár a harmadik meg fassszom
Mindenki szép meg jó--na jó
Shosh--én nem izmos akarok lenni, hanem ügyes:-)) és:Temp.Z.Vogel: -8.6 ºC
Wind Z.Vogel: 0 m/s
Snow height: 115 cm
Posted 2007. January 26. - 09:15
Elaludtam.
Veled komoly dolgokról?! Hát mi ez, ha nem fenyegetés???
Na húzok...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. January 26. - 00:52
szerelmes vagyok.. http://images.iwiw.n...49948347755_box
holnap valami?
kölök,ecce akarok veled beeszélni komoyl dolgokról,csak valahogy sosem olyan az alkarom...
ezt nem fenyegetésként írom,csak ugy
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. January 26. - 00:46
Most pedig 3 giga fittless pizza-szelet!!!
Posted 2007. January 25. - 23:54
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. January 25. - 23:47
Posted 2007. January 25. - 23:28
Több megállapitásom is van velük kapcsolatban,de ez nem is érdekes,hanem inkább az hogy holnap épntek és szombat és lehet partizni!!
bár az a fever/ezt most láttam,a bázirra van kiirva,közvetlen a music&CULTURE!! felirat alá/ugysem lessz...
avatunk holnap vagy mi fasz?elnémult a mikrofon a telómon,szal smsben tudok kommunikálni
autobildben tesztelenek pár jó ki autót pl:Land Rover Range Rover TDV8 és a Mercedes–Benz GL 420 CDI 4Matic,"Porsche Ruf Rt 12, a Mercedes SLR McLaren, a Lamborghini Murciélago LP 640 és a Saleen S7 összehasonlítása a "legrosszabb" eredmény 0-ról 300 km/órára: 36,3 másodperc."
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. January 25. - 23:01
Posted 2007. January 25. - 22:55
beszart a teflonom csatlakozója, és most nem tudom használni a head settet...visszavinném, mer garis csak kifüggetlenítettem. megróbálom vhogy visszacsinálni, mert a kifüggetlenítés is csak annyi volt, hogy beírtam egy kódot.
szegény Passat
Posted 2007. January 25. - 21:18
Posted 2007. January 25. - 21:16
Posted 2007. January 25. - 21:14

Sign In
Create Account

Back to top