Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60705 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Vagy mondjuk ez a bringa kompletten, és a régit el lehet adni darabokban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3189
https://www.canyon.c...ike.html?b=3057

jah, ezt néztem. ez akár opció lehet, mert nagyon jó ár-érték arányú, bár inkább vázat szeretnék, és csak újat. bár még sokat nem keresgéltem, de eddig a dartmoor ami nagyon bejött, csak ahhoz kéne még tag is. illetve a merida one-sixty is jó darab, és szeptembertõl lesz akcióba. amúgy meg a tököm tudja.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Ja, a szürke-sárga is szép, de abból az M-es méretet csak 2 hét múlva tudnák szállítani.
Lassan egy éve van meg a bringa, és még mindig nem bántam meg. Persze idõnként hiányzik a kistányér, mert teljesen jól lehetne vele menni felfelé is, csak nincs elég fokozat. De jövõre lehet megoldom ezt is, és akkor lenyomok mindenkit Hosszúhetényen :D

Amúgy pont a napokban fejeztem be a Zombie túlélõ kézikönyvet, és abban volt, hogy a furcsa halálesetekre figyelni kell. Fõleg ha a hatóságok igyekeznek eltusolni az ügyet. Lehet a srác zombivá vált, és meg akarta enni a cigányokat, õk meg csak védekeztek, és próbálták - nagyon helyesen - a zombie tetemét elhamvasztani...

Tomi!!!! ha azt irják hogy szupport tu 8gb ram,de mégsem ismeri fel csak 6ot akkor mi a kukit csináljak? próbáljak más gyártót?

Ez miez? PC-n is van olyan, hogy benyomod a 4G-t és csak 3at lát a vindóz.

Bama komment a cigányos témában:

A hír annyiban igaz, hogy a fiút Pécsett kezelték és sajnos valóban elhunyt. Maga a támadás a Balaton parton történt.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
lehet õk voltak akik a cipõm is felgyújtották..

nem vagyok egy ilyen csapkodós tipus,de egyik este véltlen bekerültema városba és hát ilyesztõ mi megy bent..kissebbségileg..

hétvége mehet részemrõl is, bár lehet hogy meló lesz a téren, meg az ank-nál

Tomi!!!! ha azt irják hogy szupport tu 8gb ram,de mégsem ismeri fel csak 6ot akkor mi a kukit csináljak? próbáljak más gyártót?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

Eladnád neki a Boilert, mi?
De pl. használtan van ilyen régi Torque is: Olcsósítva! 20" 2007-es Canyon Torque 9.0 váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Vagy mondjuk ez a bringa kompletten, és a régit el lehet adni darabokban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3189
Bár ez még másfél-2 hónap amíg szállítják...
De ne vegyél ilyet, mert akkor irigykedni fogok :D
Meg ez van még raktáron fekete-narancsban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3057

Szürke sárga naggyon szép!

Ki kell öket írtani a fs@szb@!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Sõt már idáig fajult a dolog:

Tolmácsolnám a család kérését:
Az eset nem egészen a leírtak szerint történt.
Szeretnék csendben gyászolni az elhunytat, mindenféle médiafelhajtás nélkül.
Kérem vegye mindenki figyelembe.
Kérték szedjem le a megosztást, amit ugyan megtehetek, de már nincs túl sok értelme, túl sokan osztották tovább...

A pécsma oldalon meg ez van

A Facebookon az egyik felhasználó arról írt, hogy egy szentesi fiatalembert Pécsett az elmúlt napokban megtámadtak, s a támadó fel is gyújtotta áldozatát, aki belehalt sérüléseibe. A rendõrség cáfol.

Lapunk munkatársa beszélt is a rasszista poszt elindítójával, aki szerint õ is hallomásból tud az esetrõl, de annak a barátjának kilétét, akitõl hallott az állítólagos bántalmazásról, nem akarta felfedni.

Az álhír szerint Pécsett családi kiránduláson lévõ 18 éves szentesi fiút megverték, majd felgyújtották, vérre lett volna szüksége, de a frissen szervezett véradás már nem járt eredménnyel, reggelre belehalt sérüléseibe.

Úgy tûnik, hogy a rendõrség nem vette be a szövegét, mert a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság cáfolta kijelentéseit, a férfi ellen rémhírterjesztés miatt eljárást indított.

Szép sztori...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Ennyivel bõvült az információ:

Ismét cigányterror Pécsett!!!
Szerda este cigányok összeverték a 18 éves szentesi Katona Tamást Pécsett, majd felgyújtották.
Vérre lett volna szüksége, de a frissen szervezett véradás már nem járt eredménnyel, reggelre belehalt sérüléseibe.
A rendõrségtõl kiszivárgott információ szerint belügyminiszteri utasításra teljes hírzárlat van az ügyben.
A srác idén érettségizett, felvételt nyert az Eltére. Családi kiránduláson voltak a városban.
Egyetlen média nem közölte le eddig... Miez? Visszatért a kommunizmus???
Légyszi osszátok, ne maradhasson titokban!!!!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Eladnád neki a Boilert, mi?
De pl. használtan van ilyen régi Torque is: Olcsósítva! 20" 2007-es Canyon Torque 9.0 váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Bár ez még másfél-2 hónap amíg szállítják...
De ne vegyél ilyet, mert akkor irigykedni fogok :D
Meg ez van még raktáron fekete-narancsban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3057
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Csak ujonnan jatszik vaz Magoo?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts

sütögetõs bringázás játszik

ez jó lehet? nem írja a szemtávoldágot

Dartmoor Wish váz rugóstag nélkül ? Offlineshop Webáruház [ BMX, Mountain Bike / MTB / MTB alkatrészek / Összteleszkópos vázak ]

hol érdemes vázakat nézni?

Oda van írva: Shock size: 216x63mm
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó ez a dartmoor, és nagyon szép is...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
sütögetõs bringázás játszik

ez jó lehet? nem írja a szemtávoldágot

Dartmoor Wish váz rugóstag nélkül ? Offlineshop Webáruház [ BMX, Mountain Bike / MTB / MTB alkatrészek / Összteleszkópos vázak ]

hol érdemes vázakat nézni?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Ez igaz lehet? (egy Pécsen elég ismert haver rakta ki fb-re)

Én már minden cigányosat elhiszek....

Bár a gugliba írva fura dolgot találsz:

Elhunyt Katona Tamás - Hir24

(Név stimmel, az évszám meg fordítva.... na mindegy érdekes)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ezt részletezd...

10tõl 17.00-ig ücsörgök a Vízfõnél, várva a turistákat. a helyem egy tûzrakó mellett van és oda lehetne települni sütni egy szalonnát pl. szóval semmi konkrét, csak egy ötlet. visszafelé meg mondjuk szuadónak, vagy zöldháromszög és Jakabhegy.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Ez igaz lehet? (egy Pécsen elég ismert haver rakta ki fb-re)

Friss hír: Tegnap este cigányok összeverték a 18 éves Katona Tamást pécsett, majd felgyújtották.
Reggelre a fiú belehalt sérüléseibe.
Belügyminiszteri utasításra hírzárlat van az ügyben.
Osszátok meg, hogy ne maradjon titokban!!!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
36 perc erõsss!

Úgy tûnik, itthon maradunk végre a seggünkön a hosszúhétvégén, szóval mehetünk is valamelyik nap!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

szombat-vasárnap... úgy, hogy sütögetés

ezt részletezd...

Aktuális civil

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Fél 5.
36 perc alatt majdnem fent voltam a kelta gyûrûnél...
Feltöltött kép

Akarom!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
hétvégén szombat-vasárnap lent dolgozok orfûn a vízfõ forrásnál! gyertek le úgy, hogy sütögetés, aztán vissza öt után valamikor.
panorámán én is gondolkoztam, szép lehetett ebben a napsütésben.. hánykor indultál?

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nyomtam egy Panorámát!;)

Beértem Babot meg Koda kutyut..
Zsongorkõ csodás,Panoráma fenyves rész meg olyan illatos,mint egy ...?:cool2:

Hét végén valami közös patakmedrezés,vagy valami...?

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
fél7 körül indulunk egy laza körre Mettyúval és Esztával, csatlakozni ér!