Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

E
Tomi:bugyog még?

Bõgettem, aztán ment. Most nem néztem meg a vizet, mert még csajomnál vagyok.

Én is voltam negyed5-fél5 között Kis-Tubesen :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Ez aztán egy irogatós napotok volt!
Tiburon: sajnállak, hogy ismered! Ha meg élõben tényleg jobb szerinted, akkor nem igazán fotogén! A latin a legjobb eddig,amit linkeltél!Szedd össze magad:)
Márinyó: holnapra gyúrjá vazze! Randi? Csak nem a Tibi ismerõse?
Zap:új bowden, új szokások? Kerékpárral a hegyen:)
Tomi:bugyog még?
Asszem nagyjából ennyi, most megyek balherét mosni!
NACSÁ

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, csak amikor letámasztottam a lovat, akkor nagyon úgy éreztem, hogy maradnék még úgy egy órát. Aztán eszembe jutott, hogy menni kell...

Márinyó:
Azért edzegess ám, nem akartam elvenni a kedved! Csak én úgy igazából sohasem gyúrtam 13 éves korom óta:D!

Na jóccakát!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Sorry, hogy elrohantunk, de PG már Száraz kúttól mondogatta, hogy mennyire éhes, én meg még dolgoztam egy keveset!

Semmi para, szerintem úgyis teljesen más dimenzióban voltunk idõben, meg ahogy nézem térben is. ;) :D

Viszont az összes pályán mentünk Dömörkaputól Tettyéig. BMX, Bújkálós Csikicsuki, Vidámpark mögött, NorthShore... Ez már fél Orfû. :D

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na

Márinyó. milyen kormányod is van? nekem vmi gagyi teljesen jó, városi gépre kéne.

bazz...Renault Nyitrainál, meghülyülhetett az elektronika, mert az összes világítás (benti, kinti reflektorok és neonfeliratok) kb 3 másodpercenként fel-le kapcsolódtak, nagyon jól nézett ki :) lehet, hogy ezt is a franciák csinálták? :D

csajos téma:
http://hosted.met-ar...rt_tf_53_17.jpg

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Golyó azt üzeni, hogy le akarja szakítani a rusnya ribanc salátáit metszõfoggal! Tudod a számát:D?

Márió:
Gõzöm sincs. Sztem egy konditeremben nincsenek is akkora súlyok, amivel nekünk kellene edzenünk. Ott csak mangalicákat nevelnek. Én már 50 kilós fekvenyomástól is agyérgörcsöt kapok. Nekem a kétkezesem is csak 25kiló:o.

KOrfú meg nagyon zsír volt. Kicsit megszakítottam ma magam én is. Imádtam az ipari sarazást, meg a vaddisznódágványt, meg hogy keresztben lehet tekerni a faluig. Jah, és Büdös kútnál nem fúj a szél. Mindenki húzzon oda!

Zap:
Sorry, hogy elrohantunk, de PG már Száraz kúttól mondogatta, hogy mennyire éhes, én meg még dolgoztam egy keveset!

Azt hiszem megfürdök lassan így tekerés után!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Szal nyelvizsgaöszevonás,személyi is kéne 2év után,meg RANDIZOM!!De ez tényleg olyan... hiihi

LOL! :D

Vazz, ma nem volt Villányban net. Most már tuti, hogy netfüggõ vagyok. ;) És nagy a szél. Kb ennyi. Fáradtság. Holnapra pedig kell az erõ!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Majdnem beírni, hogy gyúrni lámaság, sportoljatok. De Én mint tahó pesti nem mertem:(
Testet csak az épít, kinek nincs mersze sportolni!(buddha) :D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mivan terembaszók?! Mi Mosquitóval egész délután bringáztunk meg felhõket fotóztunk.
A legnagyobb ászok azonban a Gabesz, meg a Shoshi, na õk Orfûn voltak vazzék. Nemám csuklyás szkaccs.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

ha ennyire bassza a csörödet akkor idézd vissza, ugyanis erõsen megkérdõjelezem amit mondasz.
és ha gondolod akár törlöm is õket.

amúgy meg egyértelmû hogy lakásfelszerelési cikk, nemigaz? csak épp nem az ikeából van.

Azé' bassza a csõrömet, mert nem az IKEAból van. Fujj.. Illatosgyertya kellene még rá, és kész is lenne. ;)

Márió: Én olyan 70-75 kgval szoktam a combot edzeni, pont elég.. csak a fekvenyomás nem megy, hiába, egyedül járok, félek h egyszer rajtam ragad a rúd :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
izzompacsirták hehehe--ne használj ilyen szakszavakat, mert már az olvasásuktól sérvet kapok hehe

Na mentem szkaccsolni:-))))

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na ma is volt gyúrás,de holnap leht nem lessz mert a vállam fölött csuklyás izomig vörös sávok jelentek meg....
pedig nagyábol kezdõ ismétlést csináltam kezdõ súlyal....
Shoshi,valami tipp?
De durva azt hittem erõssebb combhajlítóm van,alig tudtam kinyomni 50kilót...
De hogy vádlira menyire kibaszott nehéz edzeni,amivel vetkõzést tudok csinálni annak nincs értelem amivel meg tényleg csak 8-10et attol meg a hátam fáj...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj, micsoda felhõk vannak...
Jó lenne fotózni menni, de a munka meg csak döcög.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Játszós Golf 1-esek:
Golf 1.8GTI
Golf 1.9TDI
Golf 1.8GTI
Golf 1.8 16v Turbo
Hát komolyan mondom, nem semmik. Fõleg az utolsó.
Na mindegy. Akkor is egy Syncro-s Passat kéne...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
jajj, a subba-n linkeltek egy ilyen iszonyatot:
18as karika azért, hogy nehogy visszamaradj emiatt a fejlõdésben!
Ez azért elég siralmas.

Terrorizmus, vér, robbanás Pécsett!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL.. havonta egyszer irok ide, aztán mindig azt olvasom, h épp szereled a gépedet.. Levegõn volt már, vagy csak amikor fotóztad?

ha ennyire bassza a csörödet akkor idézd vissza, ugyanis erõsen megkérdõjelezem amit mondasz.
és ha gondolod akár törlöm is õket.

amúgy meg egyértelmû hogy lakásfelszerelési cikk, nemigaz? csak épp nem az ikeából van.

zsolo: és netán legközelebb? márha az mostanság lesz..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
fahely, ne haragudj, de nehezen hiszem... :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tévedések sorozatába estetek--az a csaj élõben nagyon dúrván jól néz ki! Itt egy kicsit túlsminkelte magát szegény, de a mellei...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csajos témára lor remekül reagált.. http://hodja.wordpre...e_the_rules.jpg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
csöcsös rondaság van a háttérben :D