Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2007. February 01. - 20:48
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 01. - 20:26
Bõgettem, aztán ment. Most nem néztem meg a vizet, mert még csajomnál vagyok.E
Tomi:bugyog még?
Én is voltam negyed5-fél5 között Kis-Tubesen
Posted 2007. February 01. - 20:07
Tiburon: sajnállak, hogy ismered! Ha meg élõben tényleg jobb szerinted, akkor nem igazán fotogén! A latin a legjobb eddig,amit linkeltél!Szedd össze magad:)
Márinyó: holnapra gyúrjá vazze! Randi? Csak nem a Tibi ismerõse?
Zap:új bowden, új szokások? Kerékpárral a hegyen:)
Tomi:bugyog még?
Asszem nagyjából ennyi, most megyek balherét mosni!
NACSÁ
Posted 2007. February 01. - 19:38
Márinyó:
Azért edzegess ám, nem akartam elvenni a kedved! Csak én úgy igazából sohasem gyúrtam 13 éves korom óta:D!
Na jóccakát!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. February 01. - 19:34
Sorry, hogy elrohantunk, de PG már Száraz kúttól mondogatta, hogy mennyire éhes, én meg még dolgoztam egy keveset!
Semmi para, szerintem úgyis teljesen más dimenzióban voltunk idõben, meg ahogy nézem térben is.
Viszont az összes pályán mentünk Dömörkaputól Tettyéig. BMX, Bújkálós Csikicsuki, Vidámpark mögött, NorthShore... Ez már fél Orfû.
Aktuális civil
Posted 2007. February 01. - 19:28
Márinyó. milyen kormányod is van? nekem vmi gagyi teljesen jó, városi gépre kéne.
bazz...Renault Nyitrainál, meghülyülhetett az elektronika, mert az összes világítás (benti, kinti reflektorok és neonfeliratok) kb 3 másodpercenként fel-le kapcsolódtak, nagyon jól nézett ki
csajos téma:
http://hosted.met-ar...rt_tf_53_17.jpg
Posted 2007. February 01. - 18:57
Golyó azt üzeni, hogy le akarja szakítani a rusnya ribanc salátáit metszõfoggal! Tudod a számát:D?
Márió:
Gõzöm sincs. Sztem egy konditeremben nincsenek is akkora súlyok, amivel nekünk kellene edzenünk. Ott csak mangalicákat nevelnek. Én már 50 kilós fekvenyomástól is agyérgörcsöt kapok. Nekem a kétkezesem is csak 25kiló
KOrfú meg nagyon zsír volt. Kicsit megszakítottam ma magam én is. Imádtam az ipari sarazást, meg a vaddisznódágványt, meg hogy keresztben lehet tekerni a faluig. Jah, és Büdös kútnál nem fúj a szél. Mindenki húzzon oda!
Zap:
Sorry, hogy elrohantunk, de PG már Száraz kúttól mondogatta, hogy mennyire éhes, én meg még dolgoztam egy keveset!
Azt hiszem megfürdök lassan így tekerés után!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. February 01. - 18:56
Szal nyelvizsgaöszevonás,személyi is kéne 2év után,meg RANDIZOM!!De ez tényleg olyan... hiihi
LOL!
Vazz, ma nem volt Villányban net. Most már tuti, hogy netfüggõ vagyok.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 01. - 18:45
Testet csak az épít, kinek nincs mersze sportolni!(buddha)
Posted 2007. February 01. - 18:42
A legnagyobb ászok azonban a Gabesz, meg a Shoshi, na õk Orfûn voltak vazzék. Nemám csuklyás szkaccs.
Aktuális civil
Posted 2007. February 01. - 18:20
ha ennyire bassza a csörödet akkor idézd vissza, ugyanis erõsen megkérdõjelezem amit mondasz.
és ha gondolod akár törlöm is õket.
amúgy meg egyértelmû hogy lakásfelszerelési cikk, nemigaz? csak épp nem az ikeából van.
Azé' bassza a csõrömet, mert nem az IKEAból van. Fujj.. Illatosgyertya kellene még rá, és kész is lenne.
Márió: Én olyan 70-75 kgval szoktam a combot edzeni, pont elég.. csak a fekvenyomás nem megy, hiába, egyedül járok, félek h egyszer rajtam ragad a rúd
Posted 2007. February 01. - 18:00
Na mentem szkaccsolni:-))))
Posted 2007. February 01. - 17:50
pedig nagyábol kezdõ ismétlést csináltam kezdõ súlyal....
Shoshi,valami tipp?
De durva azt hittem erõssebb combhajlítóm van,alig tudtam kinyomni 50kilót...
De hogy vádlira menyire kibaszott nehéz edzeni,amivel vetkõzést tudok csinálni annak nincs értelem amivel meg tényleg csak 8-10et attol meg a hátam fáj...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 01. - 16:00
Jó lenne fotózni menni, de a munka meg csak döcög.
Posted 2007. February 01. - 15:22
Golf 1.8GTI
Golf 1.9TDI
Golf 1.8GTI
Golf 1.8 16v Turbo
Hát komolyan mondom, nem semmik. Fõleg az utolsó.
Na mindegy. Akkor is egy Syncro-s Passat kéne...
Posted 2007. February 01. - 14:55
18as karika azért, hogy nehogy visszamaradj emiatt a fejlõdésben!
Ez azért elég siralmas.
Terrorizmus, vér, robbanás Pécsett!
Posted 2007. February 01. - 14:14
LL.. havonta egyszer irok ide, aztán mindig azt olvasom, h épp szereled a gépedet.. Levegõn volt már, vagy csak amikor fotóztad?
ha ennyire bassza a csörödet akkor idézd vissza, ugyanis erõsen megkérdõjelezem amit mondasz.
és ha gondolod akár törlöm is õket.
amúgy meg egyértelmû hogy lakásfelszerelési cikk, nemigaz? csak épp nem az ikeából van.
zsolo: és netán legközelebb? márha az mostanság lesz..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 01. - 14:00
Posted 2007. February 01. - 12:48
Posted 2007. February 01. - 12:08
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Sign In
Create Account

Back to top