Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Márinnyó, kéééész vagy! Hehehehe... :D

Én nagyobbat nem megyek. Tegnap nem is piáltam, de most ébredtem. Nem szoktam ilyeneket csinálni. Akkor gyors kaja, aztán valami. Takarítani is kéne, de naná, hogy nem fogok! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Csajommal kutyás erdõjárást teszünk ebéd után valamikor. Éger tetõ és környéke kb. a cél, de végülis meglátjuk merre...

Jövõ héten aztán rendberakatom már tényleg a bringám, és akkor megyek én is valami csapatósat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

akkor holnap 14:00 lófarka szigorúan TV torony méa oda vissza da visszao

:spoko:

de tõlem akár mehetünk nagyobbat is.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
áhhh én kérek elnézést...

de most tényleg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na Márinnyó látom hoztad a formád! "honlap gfelé née hivatjok hogy mi megyünk mer tkurváta semit baszszameg..."
BIG LOL!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Kösz mindekinek ak9 kitartott melletünk trafiban,qq egy állat vagy!!fõleg aki mlg rákba lejött hogy Vikivel alázzuk a magyar subkultúrát...

Jaa rák jövõhéten megint durva lessz,bár pecsában Redman és Method man lessz 8e ért....

Gerda /ez kiscsaj akinek a muterja egy istennõ éas nég szemüveges is, mindza hogy igyázzukn a ényára /Ufó,Papp meg én hehe kwxckére a káposztát/mert külömben elfenekelé...bazz én dohányzom...
Te egy állat vagy hogy velünk kibírtad!Anyud csókolom!!! ;)

Hell yah mutha fuckin yah..
Izzle kizzle, fo' schizzle
My nizzle, what you sizzle?
Fo' schizzle bizzle, ha ha

na rák is erõs volt full rokzene ment,de Vikusvel aláztunk mindekit,meh arég hiphop arrcokkal

bocs de bva bvagyok bazsbva mit ló...

honlap gfelé née hivatjok hogy mi megyünk mer tkurváta semit baszszameg...
papucs riklz mer urva ocsón be leht eállni mnt a gerej,meg Lovasi is jó arc,mert normál...
Ha fasszom belét tegnpa anniyra durva volt Palota imeg Cop hogy gyorssal sem bírtam semmienyire követni,,,,,
dijumvisu dijum visu,,,,

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
bebasztam ming állat az uccacca ucccaccaccca zenétõl

akkor holnap 14:00 lófarka szigorúan TV torony méa oda vissza da visszao

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nonégerek azt mondja a dinnye dj hogy 11körül vége a kiscsillagnak utána jobb zenés buli!!
Ufo,Emlil már rajta van ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Mago: megpróbálunk

zsír.
én olyan koradélutáni órákra gondoltam, de akár délelõtt is mehetünk.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Voltunk Sársomlyózni. Királyságos volt így másnaposan. Bozótban bújkálás, Golyó elõl menekülés, mászás, fotózás, ... Kell menni még!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Napkin: bõvebben?

este svábbál hehe

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Megmásztunk egy ekkora hegyet!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mago: megpróbálunk

Ma marha jót mentünk, csak v.mitõl hamar eléheztem és utána persze ki is döglöttem, meg diese ferdammte strecke motiviert mich nicht!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

És hát a faszom a Katonabogarakba--hétközben mindenki kibringázza magát(amikor esélyem sincs menni) hétvégén meg mehetek egyedül a picsááába. Tisztelet a kivételnek baazzz.

én is mindig így járok, csak nekem szombat is necces, mert 13-15ig oktatás van. szóval gyere holnap is és akkor az én szám se fog sírni ;)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Köszi vazze! Szétlövök mindenkit!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Napkin brodádnak odadtam az ölõs lövõs játékot--gyilkolj egészséggel:-)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Akkor tegnap mindenki zabált meg bebaszott!? Tesóéknál zabálás rulz!! Rundóban egy piával lehúzás annyira nem rulz! Trafikba bemenés, jókedv ,öröm, kacagás, tinci-tánci és egyetemista csajok arréb lökdösése helyszûke végett rulz! Tekerés jólhangzása, de azt hiszem inkább ma túra nap van?!
Csapassatok

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Viribültem?????

És hát a faszom a Katonabogarakba--hétközben mindenki kibringázza magát(amikor esélyem sincs menni) hétvégén meg mehetek egyedül a picsááába. Tisztelet a kivételnek baazzz.

Akkor ma 13:30 lófarka n-agytubes-remrét- Teca

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez azt jelenti, hogy 4kor még viribültem. Máshogy: faszom a kávéba.
Én is reggel jöttem rá, hogy a reggeli állapothoz viszonyítva határozottan bebaszott volt a tegnapi. Igazi orgia volt.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Hát ezaz. Nálam barnás narancs, mint amilyen eredetileg is. Ergo akkor rossz az összes többi szín is. Azaz megyek az ágyba, mert tököm a kávéba.

kezdem érteni mirõl pofáztatok(tunk) tegnap
zap ez mit jelent: tököm a kávéba

jaja 10fuck van kint, meg orkánFeltöltött kép mennyünk

basszs tegnap este hazaértem és áramszünet 1000-el elemlámpák elõ-botorkálás no net
aztán meg hajnali ötkör olyan gyomorsav roham jött rám, hogy azt hittem behányok --kis séta ablaknyitás és máris rendbn volt minden--EZT A ZABÁLÁST BAAAZZZ! ..és reggel vettem észre, hogy be is basztam!

trafik KAPJA BE