Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Marinnyo--nem,nem!-volt már170-esem és azzal még ennyire sem bírtam tekerni, nem volt kraft, meg Newtonméter:-) 175 és kész. Most is az van fent.

lávolni való idcsi vot kinnt

LL-megcsekkolom mi a különbség köztük(LX-bõl is 2 fajta van)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

az depis film!

emos? :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, az depis film! És igazán a mai napig nem értem, hogy a végén lévõ csattanónak mi köze van a filmhez...

Jó éjt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Pinkbike:
"Here's one for all you aspiring racers out there. Young Dan Csokonay of Calgary Alberta was a member of the Norco Factory Race Team as a Junior Expert racer."

Kicsit mintha magyar neve lenne a csókának...

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekünk meg úgy indult a kirándulás, hogy a kutyák elszöktek...
De azért elvittük õket, de valahogy nem fogadtak rendesen szót. Aztán rájöttem, hogy a kutyám megsértõdött, mert nagyon megszidtam a szökés miatt. Ezután elnézést kértem tõle, adtam neki kutyakekszet, és utána már minden okés lett :D
Azért nem semmik ezek a kutyák...

Ja, és a nagy kergetõzésben valami történt a jobb hüvelykujjammal, és kékül picit, meg zsibbad. Még a végén nem fogok tudni bringázni jövõ héten se...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
lessz az m2-n a 21gramm 10kor kezdõdik ha jól emlékszem..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi is jót csapattunk. Magoo, én nem is tudtam, hogy arra jöttök! De ti értetek le elõször sztem... ;)

Tibur, megint erõs voltál?! Mondtam, hogy ne tekerj annyira, mert eltörik. Az is szar.

Öccsém, megint rugtam 3 gólt. Egy pöcs focista veszett el bennem. Most meg annyira kifingtam, hogy nagy vacsora, csümölcssali, aztán reggelig megnemmozdulás!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Jah, királ volt. Magoo, mi is vártunk Mandulásnál, de sehol senki nem jött. Aztán lassan átgurultunk vasúthoz. Majd már csak Tettye felett láttunk benneteket elcsapatni.

én vártam Andrásra még Mandulás elõtt, de nem jött,aztán felhívtam és csak utána indultam, akkor kb 5perc lemaradásom lehetett hozzátok képest. szal akkor ezért kerültük el egymást. Tettyénél meg nem vettünk észre titeket...azé mink is jót jöttünk

Tibi micsinyátál azzal a monoblockkal?

na megyek Dantéba berugni egy kicsit.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, királ volt. Magoo, mi is vártunk Mandulásnál, de sehol senki nem jött. Aztán lassan átgurultunk vasúthoz. Majd már csak Tettye felett láttunk benneteket elcsapatni.

Tibur:
Elvileg lehet ilyenem! 175-ös háromtányér, 44-32-22.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Tubbancs,biztos 175ös kell???Nézd meg hogy öszeülve nem fog-e vészesen kis hely lenni a karvége meg a talaj közt...
nekem nemegyszer volt ilyen a shimanoval,de szerencsére holzibol már a rövidebbet vettem.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

ultrafasza vóóóót!

Jajaja, kezd közöm lenni megint a bringához. :D
Jó volt ez a hétvége naon, annyit tekertem 3 nap alatt, mint az elmúlt 3 hónapban.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Lx nem jó?
http://apro.bikemag....ct=51463&cat=17
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Tommy: engedd meg hogy csatlakozzak a kis töröttalkatrészes csapatodhoz egy alig használt monoblockkal :-)--tehát nem kell sietni azzal az elsõaggyal?-)
HONE-t olcsón(20-25e) 3 tányérosat, monyoblockkal, 175 hosszúsat(h-kar) ki tud? Szükségem lett rá:-)

Maggo-mindemki ment amerre látott-mi 3x másztunk vissza és ultrafasza vóóóót!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
báázze, hova tüntetek? én bevártam Andrást, aztán mire manduláshoz értünk már nem volt ott senki. lónál vártunk kb 20percet aztán hazajöttünk.

amúgy jó csapatás volt.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

hát mennék azt elhiheted!!!befosokolyan jó idõ van én meg itthon...

ja.. tiszta ideális újságárus idõ.. brrr :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Magoo, ájjá má le! Aluig élünk! Torony és kész!!! És odáig is tolom... ;)

Én nem csináltam semmit! :D

Pálosoknál várok majd!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát mennék azt elhiheted!!!befosokolyan jó idõ van én meg itthon...
bringa most nem menetkész enyhén szólva

esetleg estefelé egy sikondázás?nektek a bringa után esne jól nekem meg a hétvége után :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
akko 2 ja.
akkor most marad a torony?
mehetnénk akár remete rét=> jakabhegyet is. aztán persze Teca=sör
csak, hogy kisbukót vagy nagybukót hozzak

a feketét:
http://www.hartwheel..._nocalendar.jpg

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Kappan,gyere te is tekerni,ha van mivel!Kiváncsi vagyok mit mûveltél te tegnap! Swábbálozók, mi a téma??
Akko 2 akko?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez a 14:00 fix?! Akkor 14:15 pálosok! Le nem megyek fölöslegesen... :D