Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Ja, még annyit ehhez, hogy amelyik agyat lehet adapterezni gyorszáras tengelyhez, az alapból keskenyebb. Ugye ha jól tudom annak a szélessége 100mm, az átütõsnek meg 110mm. Tehát az ilyen agyhoz kell 2db 5mmes távtartó.

Maga az agytest(csupasz agy távtartók nélkül) az bele kell hogy férjen a gyorszárasba elméletileg(legalábbis amelyekkel én baszakodtam ugyan így házi esztergálással) Azt nem tudtam, hogy kétféle csõtengelyes agytest szélesség létezik.(külön ehez és külön ahoz-ennek nincs is értelme valójában, dehát miért nem bonyolítsuk a dolgokat, ha lehet):-)

Meg én még nem láttam ilyen gyárilag adapteres agyat. De miért gyártanák keskenyebre az agytestet, ha a normális is befér???? Soha nem fogom megérteni! HEEEELP! HEEEELP!Feltöltött kép

Holnap SIKONDA RULEZ!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

zsolo: és netán legközelebb? márha az mostanság lesz..

Kb 1 hónap

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

De Tommy a kettes verzió az nonszensz, mert csak fogod a kereket és berakod az ÚJ telódba ahogy van! Elméletileg minden csõtengelyes agy szabványos-nem kell semmiféle plusz meg minusz adapter.Tengely meg a telóhoz jár. Slussz.

De a csõtengelyes agyhoz kell adapter, hogy belerakhassam ideiglenesen a nem "bolt on"-os telómba. Tehát amikor meglesz az új teló, akkor ki kell venni az adaptert belõle. Erre gondoltam. Semmi másra.
Na mindegy.

Ja, még annyit ehhez, hogy amelyik agyat lehet adapterezni gyorszáras tengelyhez, az alapból keskenyebb. Ugye ha jól tudom annak a szélessége 100mm, az átütõsnek meg 110mm. Tehát az ilyen agyhoz kell 2db 5mmes távtartó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Holnap este egy Sikonda?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
De Tommy a kettes verzió az nonszensz, mert csak fogod a kereket és berakod az ÚJ telódba ahogy van! Elméletileg minden csõtengelyes agy szabványos-nem kell semmiféle plusz meg minusz adapter.Tengely meg a telóhoz jár. Slussz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De bazz tényleg átütõset akarok venni, de mivel még fingom sincs mikor lesz új telóm, ezért célszerû ilyen konverterest. Eddig 2 évente tört el a tengelyem. Most vagy az lesz, hogy megyek kb. fél évet a kicserélt tengellyel, vagy megpróbálok minél gyorsabban beszerezni egy ilyen agyat, aztán azzal megyek még fél évet. Ha megvan az új teló, akkor meg vagy agy csere (1. verzió), vagy csak tengely/adapter csere (2. verzió). Szerintem az elsõ verzió a költségek kitolását segíti, a másik meg a jobb elosztást.
Fene tudja, melyik a jobb...

Alapvetõen ebben a telóban gondolkodok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, Karinára egy voks! :D

Tomi, tényleg átütõset vegyél, tegnap ezt tárgyaljuk, mert csak törni fogod õket. Maûgy ha ennyire sokat tud csavarodni a villa, add el hamarabb, mint gondoltad volna... ;)

Nem szeretem a BSA-t!

És hihetetlen jót ebédeltem!!!

Ez az új vezetési stílusom, szal ha láttok és autóban ültök valahol elöttem, húzzatok majd el! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De ezek pont ilyen agyak! Ezekhez van átalakító, és alapból csõtengelyesek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Tommy--ha úgyis akarsz BOLT ONos telót venni, akkor vegyél csõtengelyes e-agyat átalakítóval(az nem fog eltörni, meg nem kell megint agyatcserélni ha veszel új telót) Nem?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát nem érted? 90 fok, az negyedfordulat. Egy 4 karosnál a negyedfordulat vajon látszik???
Amúgy a lánckerék tartó csillag tényleg máshogy van megmunkálva, de én azt mondanám, hogy 180 fokos különbség van a kettõ között. A bemarás nyila más irányba mutat. Mondjuk tök más a formája is...

Adjatok Funn Big Bertha Baby Bertha vagy Funn Bullet agyat! Persze 36 lyukas kell.
Bár találtam egyet az apróban, de nincs kedvem kispöcsökkel bizniszelni...

A narancsárga kifejezetten jól nézne ki az új Z1-es telóban (ha lesz olyanom...).
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hogy?

http://ebike.hu/imag...0000958_001.jpg
http://ebike.hu/imag...0001342_001.jpg

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Tubus,dettó ugyanaz a kettõ,annnyi az eltérés hogy a hone nak a lánckerék tartó csillaga 90fokkal el van forgatva.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó reggelt!
Menjetek a fenébe ezzel a munkaidõben való csapatással!

Beadtam a csõszerelõhöz a Boilert. Kicsit vízköves, de rendbehozzák :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Jajj! Még jó, hogy vannak nagyon vicces emberek, és így lehet egész nap vigyorogni a szánalmasságaikon!

Kicsit hûvös van... De talán melegszik még. Aztán uzsgyi!

Kellene futni egy nagyon nagyot, vagy csapatni egy jót munkaidõben.

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na jóreggelt!

Ezt a hetet is szarrá kellene sportolni, v.milyen módon.
LL: e-biken is kb annyiért van, meg LX-et CC és Trekkingre írja-inkábbb Hone, szerintem

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
mindig gyümölcsöket linkeltek,dinnye meg barack meg salátalevelek,no kerestem én is valami zamatosat..
http://iwiw.hu/pages...72255&type=user

http://iwiw.hu/pages...14318&type=user a csizma a háttérben!!

http://iwiw.hu/pages...27189&type=user

Karina http://iwiw.hu/pages...93180&type=user
Munka közben http://iwiw.hu/pages...93180&type=user

Ja és Mátészalkán egsz jó csajok vannak!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Attus a Mónira gondoltál?! HT bolt... http://iwiw.hu/pages...98505&type=user

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
majd belejössz,aztán nem tudod abbahagyni..olyan mint a NA!

csak nehogy elsírd magad amikor a hatalmas méretû mellekel rendelkezõ iszonyatosan telt borzalmasan izzadó pénztárosnõ nem a kezedbe hanem a pultra teszi az aprót... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ye, 175s naon cuky, láwolom a nyomatékot (ezt nem leht emon yrni)!!!!!
Sokx szupibb, bárh nem anyyira mencsy!!!
Szupcsi nájtot!

(kúúúrva nehéz így irni! :D)

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
okk okk

kokkancs,basszus nekem sem...de feladtam mára..

nem emós!!:D
Bár nem is annyira Almodovaros /buzi fiu-apa kapcsolatos/de nem rossz!!