Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, a szürke-sárga is szép, de abból az M-es méretet csak 2 hét múlva tudnák szállítani.
Lassan egy éve van meg a bringa, és még mindig nem bántam meg. Persze idõnként hiányzik a kistányér, mert teljesen jól lehetne vele menni felfelé is, csak nincs elég fokozat. De jövõre lehet megoldom ezt is, és akkor lenyomok mindenkit Hosszúhetényen :D

Amúgy pont a napokban fejeztem be a Zombie túlélõ kézikönyvet, és abban volt, hogy a furcsa halálesetekre figyelni kell. Fõleg ha a hatóságok igyekeznek eltusolni az ügyet. Lehet a srác zombivá vált, és meg akarta enni a cigányokat, õk meg csak védekeztek, és próbálták - nagyon helyesen - a zombie tetemét elhamvasztani...

Tomi!!!! ha azt irják hogy szupport tu 8gb ram,de mégsem ismeri fel csak 6ot akkor mi a kukit csináljak? próbáljak más gyártót?

Ez miez? PC-n is van olyan, hogy benyomod a 4G-t és csak 3at lát a vindóz.

Bama komment a cigányos témában:

A hír annyiban igaz, hogy a fiút Pécsett kezelték és sajnos valóban elhunyt. Maga a támadás a Balaton parton történt.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
lehet õk voltak akik a cipõm is felgyújtották..

nem vagyok egy ilyen csapkodós tipus,de egyik este véltlen bekerültema városba és hát ilyesztõ mi megy bent..kissebbségileg..

hétvége mehet részemrõl is, bár lehet hogy meló lesz a téren, meg az ank-nál

Tomi!!!! ha azt irják hogy szupport tu 8gb ram,de mégsem ismeri fel csak 6ot akkor mi a kukit csináljak? próbáljak más gyártót?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

Eladnád neki a Boilert, mi?
De pl. használtan van ilyen régi Torque is: Olcsósítva! 20" 2007-es Canyon Torque 9.0 váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Vagy mondjuk ez a bringa kompletten, és a régit el lehet adni darabokban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3189
Bár ez még másfél-2 hónap amíg szállítják...
De ne vegyél ilyet, mert akkor irigykedni fogok :D
Meg ez van még raktáron fekete-narancsban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3057

Szürke sárga naggyon szép!

Ki kell öket írtani a fs@szb@!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Sõt már idáig fajult a dolog:

Tolmácsolnám a család kérését:
Az eset nem egészen a leírtak szerint történt.
Szeretnék csendben gyászolni az elhunytat, mindenféle médiafelhajtás nélkül.
Kérem vegye mindenki figyelembe.
Kérték szedjem le a megosztást, amit ugyan megtehetek, de már nincs túl sok értelme, túl sokan osztották tovább...

A pécsma oldalon meg ez van

A Facebookon az egyik felhasználó arról írt, hogy egy szentesi fiatalembert Pécsett az elmúlt napokban megtámadtak, s a támadó fel is gyújtotta áldozatát, aki belehalt sérüléseibe. A rendõrség cáfol.

Lapunk munkatársa beszélt is a rasszista poszt elindítójával, aki szerint õ is hallomásból tud az esetrõl, de annak a barátjának kilétét, akitõl hallott az állítólagos bántalmazásról, nem akarta felfedni.

Az álhír szerint Pécsett családi kiránduláson lévõ 18 éves szentesi fiút megverték, majd felgyújtották, vérre lett volna szüksége, de a frissen szervezett véradás már nem járt eredménnyel, reggelre belehalt sérüléseibe.

Úgy tûnik, hogy a rendõrség nem vette be a szövegét, mert a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság cáfolta kijelentéseit, a férfi ellen rémhírterjesztés miatt eljárást indított.

Szép sztori...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ennyivel bõvült az információ:

Ismét cigányterror Pécsett!!!
Szerda este cigányok összeverték a 18 éves szentesi Katona Tamást Pécsett, majd felgyújtották.
Vérre lett volna szüksége, de a frissen szervezett véradás már nem járt eredménnyel, reggelre belehalt sérüléseibe.
A rendõrségtõl kiszivárgott információ szerint belügyminiszteri utasításra teljes hírzárlat van az ügyben.
A srác idén érettségizett, felvételt nyert az Eltére. Családi kiránduláson voltak a városban.
Egyetlen média nem közölte le eddig... Miez? Visszatért a kommunizmus???
Légyszi osszátok, ne maradhasson titokban!!!!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eladnád neki a Boilert, mi?
De pl. használtan van ilyen régi Torque is: Olcsósítva! 20" 2007-es Canyon Torque 9.0 váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Vagy mondjuk ez a bringa kompletten, és a régit el lehet adni darabokban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3189
Bár ez még másfél-2 hónap amíg szállítják...
De ne vegyél ilyet, mert akkor irigykedni fogok :D
Meg ez van még raktáron fekete-narancsban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3057
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Csak ujonnan jatszik vaz Magoo?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

sütögetõs bringázás játszik

ez jó lehet? nem írja a szemtávoldágot

Dartmoor Wish váz rugóstag nélkül ? Offlineshop Webáruház [ BMX, Mountain Bike / MTB / MTB alkatrészek / Összteleszkópos vázak ]

hol érdemes vázakat nézni?

Oda van írva: Shock size: 216x63mm
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó ez a dartmoor, és nagyon szép is...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
sütögetõs bringázás játszik

ez jó lehet? nem írja a szemtávoldágot

Dartmoor Wish váz rugóstag nélkül ? Offlineshop Webáruház [ BMX, Mountain Bike / MTB / MTB alkatrészek / Összteleszkópos vázak ]

hol érdemes vázakat nézni?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Ez igaz lehet? (egy Pécsen elég ismert haver rakta ki fb-re)

Én már minden cigányosat elhiszek....

Bár a gugliba írva fura dolgot találsz:

Elhunyt Katona Tamás - Hir24

(Név stimmel, az évszám meg fordítva.... na mindegy érdekes)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ezt részletezd...

10tõl 17.00-ig ücsörgök a Vízfõnél, várva a turistákat. a helyem egy tûzrakó mellett van és oda lehetne települni sütni egy szalonnát pl. szóval semmi konkrét, csak egy ötlet. visszafelé meg mondjuk szuadónak, vagy zöldháromszög és Jakabhegy.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez igaz lehet? (egy Pécsen elég ismert haver rakta ki fb-re)

Friss hír: Tegnap este cigányok összeverték a 18 éves Katona Tamást pécsett, majd felgyújtották.
Reggelre a fiú belehalt sérüléseibe.
Belügyminiszteri utasításra hírzárlat van az ügyben.
Osszátok meg, hogy ne maradjon titokban!!!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
36 perc erõsss!

Úgy tûnik, itthon maradunk végre a seggünkön a hosszúhétvégén, szóval mehetünk is valamelyik nap!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

szombat-vasárnap... úgy, hogy sütögetés

ezt részletezd...

Aktuális civil

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Fél 5.
36 perc alatt majdnem fent voltam a kelta gyûrûnél...
Feltöltött kép

Akarom!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
hétvégén szombat-vasárnap lent dolgozok orfûn a vízfõ forrásnál! gyertek le úgy, hogy sütögetés, aztán vissza öt után valamikor.
panorámán én is gondolkoztam, szép lehetett ebben a napsütésben.. hánykor indultál?

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nyomtam egy Panorámát!;)

Beértem Babot meg Koda kutyut..
Zsongorkõ csodás,Panoráma fenyves rész meg olyan illatos,mint egy ...?:cool2:

Hét végén valami közös patakmedrezés,vagy valami...?

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
fél7 körül indulunk egy laza körre Mettyúval és Esztával, csatlakozni ér!

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Házibulentosz nálunk! August 31! Akinek kedve vagyon ne fékezze magát! Van fészbukos esemény is! Megnézni esetleg!

Feltöltött kép

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!