Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Osztom..

Scott k...fasza cucc!
Váz legyen ütõs,strapabíró,alkatrészej meg könnyûek!

Patakmeder...?

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Shoshinak tök igaza van!

Olyat kell venni, ami bírja a zúzdát, de azér' még felfele is megy valahogy! Úgysem az a lényeg!

Pölö: http://www.pinkbike....uysell/1395548/

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Magoo!
Ez taiwani, szóval rádvágják az Áfa-t meg a vámot is, és máris 280-ban van...

Én simán rámozdulnék egy Scott Voltage Fr-re... Elég jó áron mennek, és jól kitalálták. Lehet, hogy kicsit ütõsebb, mint egy enduro, de biztosan bírná a strapát...
Used scott voltage fr - All Categories - Page 2 - Pinkbike Buy&Sell

És rengeteg kurva jó bringát gyártanak mostanában...
Nem tudom, mennyire tekerõseket mész mostanában, de mindent el lehet tekerni... Szerintem ne ez legyen a szempont, mert megint így végzed, ha valami könnyé gépre hajtasz, és csapod neki folyamatosan.

Tekerés talán ebéd után...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Mikor,hol,merre,meddig lessz a mai tekerõs atrakció?

<<<ROCK&ROLL>>>

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
faszorrúak, nem mondtam én, h ragaszkodom a meridához, csak felmerült, mint opció. egyébként lehet rosszul keresek, de egyszerûen alig találok a neten vázakat, azt se tudom hol nézzek. ebayen is alig-alig.

Tomi, én jól elvoltam, csak a váz nem ;)

jah, ktm télleg nem jó nekem

GT Sanction 1 0 Full Suspension M Frame Fox RL Rear Shock Am MTB Silver New | eBay

elmegyek sörér

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Salzburg jó! ;)
És itt azt csinálsz a bringával, amit akarsz...
ha 2 kilómétert mész a sáv közepén csigatempóban, akkor 2 kilómétert araszolnak mögötted.
Kussban, örülve, hogy Te bringágzol.
Kicsit álom a dolog.

Magoo, az a KTM inkább CC, mint Enduro! ;)
Egy Enduro már jó Mariborba, de az nagyon nem az...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez volt múlt héten (kicsit hosszú a videó, de nem volt szívem kivágni a lefeléket):

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Jó lubickolást! :)

<<<ROCK&ROLL>>>

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

Ja, a szürke-sárga is szép, de abból az M-es méretet csak 2 hét múlva tudnák szállítani.
Lassan egy éve van meg a bringa, és még mindig nem bántam meg. Persze idõnként hiányzik a kistányér, mert teljesen jól lehetne vele menni felfelé is, csak nincs elég fokozat. De jövõre lehet megoldom ezt is, és akkor lenyomok mindenkit Hosszúhetényen :D

32/34 nekem eddig jónak tûnik!
Magoonak úgy sem tudjátok megmagyarázni, hogy kibringázta a Meridát! Ez olyan mint a Renault tulajdonosok; miután ráköltött már 300e-t, lecserélni... egy másikra!:)

SZasztok! Legyetek rosszak!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ha van keret, akkor egyértelmûen canyon.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tök jól elvoltál != megreped a váz...

Amúgy a Torque FRX-em középcsapágy házának a falvastagsága kb. duplája mint a Meridádé volt... Azért az nem mindegy ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Az a helyzet, hogy én inkább az enduros vonal felé hajlok továbbra is...igazából tök jól elvoltam ezzel a mostanival is mariborba, és még tekerni is lehet vele. a freddy-vel már nem annyira, persze az lehet nem törött volna el. amúgy egyáltalán nem ragaszkodom a meridához, csak a one-sixty nagyon tetszik, bár a freddy se rossz vpp-vel, ennyiért (már ha tag van hozzá). egy speci enduro lenne fasza, de az meg már 400ezer fölötti...akko meg a inkább a jobbik canyon egyben 660ér jobban megéri.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
meghát az a 67.5°-os fejcsõ sem annyira biztató...
ns soda viszont fasza. teccik.
bojler marad, hacsak valaki nem ajánl érte egy works blue intense uzzi-t, vagy egy slayert, esetleg egy vanish-t:)

Márió! kerékpárügyileg wtf? :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szép-szép, de ez se Mariborba való...

Ha már Merida, akkor esetleg egy VPP-s Freddy? http://www.bikefun.h...freddy-team-kek
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ns nagyon zsír.

megpróbálom legarizni elõbb a meridát, már küldtem a boltnak képeket a repedésrõl és válaszoltak, hogy küldjek képet a komplett géprõl is, meg vázszám kell aztán továbbítják a forgalmazónak a képeket. kíváncsian várom a fejleményeket.

amúgy Csaszinál van egy ilyen váz, tag nélkül 130ér:

Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, nem Pécsen bántalmazták: Rejtélyes haláleset: Szárszón égett meg a Pécsett elhunyt fiú | Kék hírek, bulvár | Somogy | sonline.hu SONLINE
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na igen párban szép az élet...

Épp most számolgattam, hogy mennyit kéne összekuporgatnom egy új alaplap/proci/stb. kombóra. Hát közelebb van a 200e-hez, mint a 100-hoz :(
Persze sok memória, meg nagyon erõs proci, mert az kell, de akkor is baszki...

Eh, most meg Karesz azt írja ott feküdt a srác mellette az intenzíven... Hát fasza.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
megoldódótt..macbook, elõsre nem ismerte fel,de aztán találtam oylat ami párba van alapból, ezzel most vidám .)
még egy jó ssd kéne bele és akkor szuper volna .)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tudom, hogy drágább, de az állítható rugóút, és a láncvilla hossz miatt érdekes lehet még esetleg az NS Soda
Ebbe is kell egy 216x63-as tag ugyanúgy, mint a Dartmoor-ba.
Merida-t én nem vennék. Sala váza annyira nekem nem jött be. Nagyon gyengének néz ki a mariborozáshoz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Vagy mondjuk ez a bringa kompletten, és a régit el lehet adni darabokban: https://www.canyon.c...ike.html?b=3189
https://www.canyon.c...ike.html?b=3057

jah, ezt néztem. ez akár opció lehet, mert nagyon jó ár-érték arányú, bár inkább vázat szeretnék, és csak újat. bár még sokat nem keresgéltem, de eddig a dartmoor ami nagyon bejött, csak ahhoz kéne még tag is. illetve a merida one-sixty is jó darab, és szeptembertõl lesz akcióba. amúgy meg a tököm tudja.