Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
http://dalmamag.hu/a...007/02/06/5mbps
...ez lett :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomi!
Ez egy AGY, nem egy TENGELY. ;)
(hihihihihihi just kidding)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jé, az Atomlab-nak is van adapterezhetõ elsõagya. Még a végén olyan lesz...
General Issue
Feltöltött kép
vagy Aircorp
Feltöltött kép
Mondjuk nem egy olcsó cucc, de hát ha örökélet +1 nap, akkor megéri...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gyékényesre!

De én most inkább haza...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Múltkor én vittem jó sok melegvizet, aztán Atus pancsolt is vele rendesen...
Menjünk inkább a Balatonra!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Atus szerel... ;) Csak mert én is megyek hozzá. :D Pancsoljunk a mûhelyben!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akkor Attusnál fékor?

:D

Akkor passzolom,de megyek akár hová...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Én meg 17:30-ra megyek az Atushoz:-) Utána mehetek akár én is 1 avtóval.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én állandóan autózom, szal ha nem muszáj nem jönnék azzal. Tibur nincs?! Bár vele csak akkor megyek, ha száraz az út! :D:D:D És 6-ra nem is biztos, hogy égzek. Pfff... De besûrûsödik.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kihez tudok betársuli hová és mikorra menjek?
bocs de telóm valamért nem ok..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Legyen ma. Aztán igyekszem. Mert ha meg csüt. és valakinek valami közbejön, akinek ma jó lett volna, az nem kóser. Tehát! Mikor van indulás és kik mennek autóval?

Atushoz megyek 17:00ra, Dalma 18:00kor végez és ez egy autó minimum 2 emberrel.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Legyen ma. Aztán igyekszem. Mert ha meg csüt. és valakinek valami közbejön, akinek ma jó lett volna, az nem kóser. Tehát! Mikor van indulás és kik mennek autóval?

Villányban a trezor fölött van egy nagyon durva sziklafal, és sztem le lehetne menni rajta bringával. Nincs valakinek kedve velem próbálkoznia?! :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Nekem szintén mindegy,de ma lenne a legjobb.
De nem kezdek sírni ha nem ma megyünk!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Úgy volt, hogy nem nekem kell beírni, de mi lenne ha csütörtökön lenne Sikonda?

Na, mi legyen?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, és nekem idén is fog jönni a Dirt ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azt azért sose értettem, hogy mi köze egy egyesületnek akármilyen gazdálkodó szervezet ügyeihez? Az odáig oké, hogy képviseli a tagjait, de semmilyen hatásági jogköre nincs. Igazából valahol a népszerûsítés lenne a dolga, nem pedig az elrettentés, ellenõrzés. Bár az is valahol népszerûsítés maffia módszerekkel...

Ja, menjünk bringázni!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazze, lküldtem a listát a BSA-nak, egy nagy teher alól szabadultam, de jön az izgulás, hogy kijönnek-e... Bööö... Vááábööö... Váááböööpicccs!!! :D

Bringázni akarok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ú, jaja, csütörtök nekem jobb lenne, de ha rágerjedtetek a mára, menjetek nyugodtan! ;) Nem para...

ÚTÁLOM A SZOFTVEREKET, A SZÁMÍTÓGÉPEKET ÉS A BSA-T!!!

Fáradt vagyok. Meg éhes. Ez nem jó nap számomra...

Edit: ha mára terveztétek, menjetek csak ma Sikondázni! Megpróbálom úgy csinálni, hogy jó legyen, bár kétes a dolog...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Sikonda hánytól?

Úgy volt, hogy nem nekem kell beírni, de mi lenne ha csütörtökön lenne Sikonda?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
HONE-t akarok Reggelt!

No meg Piné-t is:-)

Sikonda hánytól?