Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. február 11. - 11:11

Írta 2007. február 11. - 04:31

hát ma megint sikerült bebizonyítani hogy a papucsos vegyigyümi iható!!Bár menniyre is olvasztott linoleum szaga van!
Pestiek is tiszteletüket tették ma,hát egy élmény volt de ha mégegyszer a szájára veszi valaki a nõvérem,akkor gondolkodás nélkül/báki legyen is az/lerugom a faszra!!
Vagy feltöltöm a Zsanirol rögzített anyagot;)
Úgy jöttek be trafikba 2körül az emberek mintha nem is tudom,másnap délig tartan a buli...
FAARSAANG!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. február 10. - 23:54

Ezt szeretem :1-2 sör +1 jáger és máris kiújjúlt a tegnapi beba&@ás feeling--na ezt lávolom
Írta 2007. február 10. - 21:58

Holnap jó lenne a bringázás, ha nem esik. Ma is mentem volna, de addig-addig tököltem, míg besötétedett...
Írta 2007. február 10. - 20:10

Ne éld bele magad...
basszus tiszta stressz az életem...
állandó para azon hogy épp kit bántok meg /AKARATLANUL/..Áh nem bírom tovább.Vagy le kell állnom a piával,vagy normálisan kéne viselkednem?!De a kettõ asszem üti egymást...
2007 március 9. - Péntek - Petõfi Csarnok (Zichy Mihály út 14.)
Kapunyitás: 19h
Method Man & Redman
Vinyl warriors
Gabó
dj Zefil
dj Nadir
Graffiti kiállítás
Jegyek: 7500 HUF elõvételben, 8500 HUF a helyszínen (utolsó héttõl), VIP 20 000 HUF
Jegyek kaphatók (a hét végétõl):
Bounce Store (Teréz krt. 25.)
PECSA (Zichy Mihály út 14.)
üdv
Salátateam
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. február 10. - 18:26

Írta 2007. február 10. - 18:13

Írta 2007. február 10. - 17:55

The life is short, ride more!
Írta 2007. február 10. - 17:50

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 10. - 17:45

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. február 10. - 17:38

öööö, nemnem, hétfõn beugrok érte és elõtte rácsörgök Dalmára, köszi.Szállítsam õket házhoz, vagy mi legyen?
Tudom, hogy nem sokmindenkit érdekel, de rohadt jó csúszkálni 2 kerékkel a szottyos talajon...
Aktuális civil
Írta 2007. február 10. - 16:25

Javulóban. Még alszom kicsit, aztán lehet duplázni. Trafik again! (Bár már kicsit unom, de mindenki oda akar menni mindig...)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. február 10. - 15:22

A borok is megváltoztak.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. február 10. - 15:16

este valami lájt trafik?vagy olyan már nincs is!??!
Írta 2007. február 10. - 13:02

M: nem voltál ortó. Leglábbis ortóbb, mint szoktál...

S: sikerült kimenteni a mélyhûtõbõl a bort?! Boccs, hogy olyankor írtam, de még eszembe jutott...
Zs: durva az audis videó! A sok hülye ember, meg a pedált hogy nyomkodja... Vááá...
Kész vagyok. Alszom tovább.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. február 10. - 11:14

Írta 2007. február 10. - 10:14

Tehát csak mi...
...illetve HÛHA!!!
Ezt elb&@#tam-- úgy akartam írni, hogy ne célozzak senkire, csak úgy nagy álltalánosságokbanja így utólag belegondolva elég gonosz dolgok jönnek le ebbõl :-)http://forum.bikemag...cons/icon10.gif
Mentségére mindenkinek dehát azért én is elég késõn mentem
Írta 2007. február 10. - 09:58

Hát az , hogy találkozunk 2 azaz kettõ másodpercre:-)))

Tehát csak mi...Csak mire bejutottam mindenki lelépett, kivéve a jó csajokat és kivéve a haver csajokat persze,,..,..,és kivéve a haverokat
...illetve HÛHA!!!
Írta 2007. február 10. - 04:13

Böbe egy tö kari csaj!!!
Na játszok egyettszt hiszem...
ha és nemmnetem le már rákba,egyedül szal van egyedfejlõdés!!!!

szal tényleg izé bocs mindenit!!Márminthogy ugy memlészkem hogy ortó modn vselkedtem..
Írta 2007. február 10. - 03:16

Hát az , hogy találkozunk 2 azaz kettõ másodpercre:-)))Mi lesz a ma esti program?
Félretéve a viccet azt se tudtam,hogy mi meg ki meg hol van-de örültem a találkozásnak.
Csak mire bejutottam mindenki lelépett, kivéve a jó csajokat és kivéve a haver csajokat persze,,..,..,és kivéve a haverokat
na mivan? Jóéjjjjtt!!!