Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Eurosport már megint idegesít: tök ritkán van fasza síverseny(DH/GS/SG)erre v.mi nyammvadt köd(mint itt a Mecseken fent süt -lent Mordor) miatt ez is elmarad, meg csúszik meg mittudomén ááááá

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
lávolod mi?!emó megy ezerrel mi...

hát ma megint sikerült bebizonyítani hogy a papucsos vegyigyümi iható!!Bár menniyre is olvasztott linoleum szaga van!

Pestiek is tiszteletüket tették ma,hát egy élmény volt de ha mégegyszer a szájára veszi valaki a nõvérem,akkor gondolkodás nélkül/báki legyen is az/lerugom a faszra!!
Vagy feltöltöm a Zsanirol rögzített anyagot;)

Úgy jöttek be trafikba 2körül az emberek mintha nem is tudom,másnap délig tartan a buli...

FAARSAANG!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Hát akkor elég sokat tökölhették:-)

Ezt szeretem :1-2 sör +1 jáger és máris kiújjúlt a tegnapi beba&@ás feeling--na ezt lávolom

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
hámer hülyevagy.

Holnap jó lenne a bringázás, ha nem esik. Ma is mentem volna, de addig-addig tököltem, míg besötétedett...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Ne éld bele magad...

basszus tiszta stressz az életem...
állandó para azon hogy épp kit bántok meg /AKARATLANUL/..Áh nem bírom tovább.Vagy le kell állnom a piával,vagy normálisan kéne viselkednem?!De a kettõ asszem üti egymást...

2007 március 9. - Péntek - Petõfi Csarnok (Zichy Mihály út 14.)
Kapunyitás: 19h

Method Man & Redman

Vinyl warriors
Gabó
dj Zefil
dj Nadir

Graffiti kiállítás

Jegyek: 7500 HUF elõvételben, 8500 HUF a helyszínen (utolsó héttõl), VIP 20 000 HUF
Jegyek kaphatók (a hét végétõl):
Bounce Store (Teréz krt. 25.)
PECSA (Zichy Mihály út 14.)

üdv
Salátateam

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Holnap 14:00 lónyál. jakab hegy mondjuk. de most télleg

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

huhh megnyugodtam... :D

Ne éld bele magad...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Igen, pl. én is tök jót csúszkáltam, csak kár, hogy vertikálisan... Úgy néz ki most pihi egy pár napig.

The life is short, ride more!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Engem csak a vicces netes videók érdekelnek:D!

http://www.videobomb...y_ugyes_csajszi
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Engem például nem érdekel. Engem csak a vicces netes videók érdekelnek:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Szállítsam õket házhoz, vagy mi legyen?

öööö, nemnem, hétfõn beugrok érte és elõtte rácsörgök Dalmára, köszi.

Tudom, hogy nem sokmindenkit érdekel, de rohadt jó csúszkálni 2 kerékkel a szottyos talajon...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Thx! :D Akkor sûrgõsen meg kell inni! Pölö ma. ;)

Javulóban. Még alszom kicsit, aztán lehet duplázni. Trafik again! (Bár már kicsit unom, de mindenki oda akar menni mindig...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, sikerült. Reggel kilenckor. Kilõtte a dugót, és kifolyt belõle egy kortynyi, de a nagyrésze megmenekült. Csak szétfagyott:D.
A borok is megváltoztak.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huhh megnyugodtam... :D

este valami lájt trafik?vagy olyan már nincs is!??!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
BAZMEEEG!

M: nem voltál ortó. Leglábbis ortóbb, mint szoktál... ;)

S: sikerült kimenteni a mélyhûtõbõl a bort?! Boccs, hogy olyankor írtam, de még eszembe jutott...

Zs: durva az audis videó! A sok hülye ember, meg a pedált hogy nyomkodja... Vááá...

Kész vagyok. Alszom tovább.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát Tubus,egy gonosz dög vagy ebböl is ez derül ki!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

:D

Tehát csak mi...

...illetve HÛHA!!!

Ezt elb&@#tam-- úgy akartam írni, hogy ne célozzak senkire, csak úgy nagy álltalánosságokbanja így utólag belegondolva elég gonosz dolgok jönnek le ebbõl :-)http://forum.bikemag...cons/icon10.gif
Mentségére mindenkinek dehát azért én is elég késõn mentem

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Hát az , hogy találkozunk 2 azaz kettõ másodpercre:-)))

:D

Csak mire bejutottam mindenki lelépett, kivéve a jó csajokat és kivéve a haver csajokat persze,,..,..,és kivéve a haverokat

Tehát csak mi...

...illetve HÛHA!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huh bocs mondenkitõl azortoskodásért..tényleh!!Dalma remélem nem bántottalk meg...

Böbe egy tö kari csaj!!!

Na játszok egyettszt hiszem...

ha és nemmnetem le már rákba,egyedül szal van egyedfejlõdés!!!! :D

szal tényleg izé bocs mindenit!!Márminthogy ugy memlészkem hogy ortó modn vselkedtem..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Mi lesz a ma esti program?

Hát az , hogy találkozunk 2 azaz kettõ másodpercre:-)))

Félretéve a viccet azt se tudtam,hogy mi meg ki meg hol van-de örültem a találkozásnak.
Csak mire bejutottam mindenki lelépett, kivéve a jó csajokat és kivéve a haver csajokat persze,,..,..,és kivéve a haverokat

na mivan? Jóéjjjjtt!!!