Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Pain&Gain-t már 3x láttam, de ma megnéztem negyedszer, moziban és szinkronosan. Most is visítottam rajta, de a moziban is mindenki, még mindig az év filmje. Bad Boys a Ronda ügyben, frontálisan ütközve egy kamionnyi idiotizmussal, nyakonbaszva kokóval. És javarészt igaz sztori; borzalom, és/de röhej!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
holnap délelõtt 9-10 körül mennék vmit, persze ha nem fog esni. ha érdekel vkit, szóljon

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
ÓAEÖÜAAAAA!!!!!

Die Alpen sind Wahnsinn! BTW!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Srácok, ide mindenkinek ki kell jönnie tekerni!
Egyszerûen ûûûber volt!
Végigtekertük Narniát és lecsapattuk a világot! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

arra majd figyelj szerintem, nehogy nagyon sokat repedjen.. mert ha esetleg gariztatás lesz és egy lerohadt középcsapágyházzal állítasz oda, lehet megcibálják a kukid. .

Az akár jó is lehet :P

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hány éve modnom hogy a pumpi fasza dolog? :)
opera böngészõ milyen? tényleg kevsebb adatforgalmat csinál mint a többi?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
arra majd figyelj szerintem, nehogy nagyon sokat repedjen.. mert ha esetleg gariztatás lesz és egy lerohadt középcsapágyházzal állítasz oda, lehet megcibálják a kukid. Kszénája fasza volt, KELL egy ütnivágni való kismerev:) viszont a szemetet el kell dugni, hogy legközelebb mi is nyugodtan alhassunk és ne kelljen a rókákat elhajkurászni fél méterre a fejünk mellõl.. btw diófa alatt alvás rulz.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Mindenképpen újat akarok, úgyhogy nem köszi. És ez amúgy is csak teló nélkül jönne szóba, mert akkor már beraknám a lyriket. Barna ülés jó :-)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A marzo roco r tag nem könnyû, de faszán mozog.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A Marin-om érdekelne kompletten? (barna ülés nélkül is lehet kérni) :)
170mm-t mozog a váz, 180-at a domain villa és mindkettõ teljesen lockolható!
Asszem ez a marin váz az egyik legkönnyebb a kategóriában, bár már nem emlékszem, mennyi a súlya.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Specivel biztos nem fogsz mellé!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ez a disznyóhoteles sütögetés nagy királyság volt! kösz Patyónak! ez energia italok reggel jól jöttek :-) pump track elég kemény, nem gondoltam volna. kb. 20. próbálkozásra sikerült rajta mennem egy teljes kört..

és tök jó volt tegnap, hogy lapistól annyian csapattunk lefelé büdöskútig! jó lenne többször ennyien összedörrenni

viszont rohadtul nem érzem magam biztonságba ezzel a nyamvadt repedéssel, állandóan lenézek, hogy nem rosszabb e. tegnapi patakmeder és pumptrack után persze rosszabb lett. úgyhogy most nagyon agyalok.

egyelõre úgy vagyok, hogy ha legarizzák, ha nem, mindenképp eladom (a vázat persze csak akkor, ha kicserélik) és veszek vmit, nagyobb eséllyel komplett bringát. a vázzal az a baj, hogy ahhoz még jó eséllyel kell venni ezt-azt (tag, hátsó agy, csapágy, váltó, esetleg monoblokk), hogy jó legyen. ha bringát veszek az többe lesz, de azon legalább minden stimmelni fog, és ár-érték arányban sokkal jobban jövök ki. közben meg árulnám a jelenlegi alkatrészeket, amiket jó eséllyel el tudok adni, mert elég jó állapotúak, és a kerékszett,a hajtás csak bõ fél évesek.

speci vázak tetszenek (mondjuk az sx pont nem, inkább egy enduro), de újonnan 4-5 kilóba fájnak...marin árait nem tudom, de gondolom hasonló magasság, mint a speci, amúgy az is tecc

Feltöltött kép

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Nekem ilyen egy-két éves feltörekvõ márkás bringám van, ami egyébként zseniálisan mozog és nem kellett rajta semmit variálni, mert úgy volt jó, ahogy megvettem... Viszont nem elhanyagolható, hogy míg egy Intense, vagy egy Speckó, vagy hasonló kultmárka -valószínûleg nem véletelenül, de- kurva sokba kerül, addig ezek a Canyonok, meg YT-ek ugyanazt tudják, csak fele pénzért...A YT TUes DH bringája tavaly a Dirt szerint a legjobb DH bringa volt, pont azért, mert fele árért olyan minõséget kapsz, mint bármelyik Speci vagy Trek gépen, persze alkatrészektõl függõen.

Amúgy meg nem szakérteni kell, hanem bringázni... Jajj csak legyen kész az endurom is..!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Maria mondandójában is van valami...

Jó kis tekercset nyomtunk a fellow Apukával;)!
És jó volt látni Magooékat is...

Ma valami program, este futás, holnap országúti dinnyekör, kedden meg ami marad...

Flight booked to China!

Kokkk! Borfeszt elõtt meg kell nyomni a villányi kört!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ma bringázás a program.
Jó sok! ;)

Ezt nyomjuk le:

Big-5

http://www.saalbach....BIG-5-Route.pdf

Szép napot oda is! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Magoo, Marin?
Chicken 2010 Marin címû albuma az Indafotón

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
I love Specialized!!!!

Tekerés kafa volt skacok! Thx

Banditáskodás Szuadóban ,Teca sör...
Thx

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
SPECIALIZED SX TRAIL « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása simán vinném

amúgy ha megnézed az ujabb endurokat, szeirntem bármelyik jó, az evo meg végképp

tudod/játok hogy mennyire vagyok variáló,de a két speci ami volt-van még jobb nem volt. mind geo mind megbízhatóságban verhetetlen és mindehol ezt irják róla.
én az ilyne feltörekvõ pár éves márkáktól nem vagyok elájulva. biztos jó meg minden,csak azért nem mindegy hogy három most nagyon futó dirt versenyzõjük van és megy a hype vagy gyártak minden területen valamit ami megy tizen huszon harminc éve -nem csak a specire gondolok,akár a giant, intense, gt, de akár a kona is

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vegyél sx-et. épp arra kell amire keresel.

First Ride: Scott Genius LT | Dirt ez is szép

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
igen, valószínû ilyesmiket nézek akkor.

scott nagyon bejön, de ilyet se találok külön vázként.

ez se rossz:

YT Wicked 170

a canyon viszotn olcsóbb és szerintem van olyan jó. csak épp szeptember elején akarok költözködni, ami azért szintén viszi a lóvét, úgyhogy még átmatekozom a dolgokat. meg faszom 2 hónap mire megjön...addi micsinálok? pont a legjobb kora õszi idõt kéne kihagynom...

az ns-re nem lehet elsõ váltót tenni, úgyhogy az kiesik. még a dartmoor bassza a csõrömet. illetve már le se merem írni az umf-et :-D