Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2013. August 19. - 19:57

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2013. August 19. - 18:39

Posted 2013. August 19. - 10:56

Die Alpen sind Wahnsinn! BTW!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2013. August 18. - 22:50

Egyszerûen ûûûber volt!
Végigtekertük Narniát és lecsapattuk a világot!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2013. August 18. - 22:33

arra majd figyelj szerintem, nehogy nagyon sokat repedjen.. mert ha esetleg gariztatás lesz és egy lerohadt középcsapágyházzal állítasz oda, lehet megcibálják a kukid. .
Az akár jó is lehet

Posted 2013. August 18. - 22:26

opera böngészõ milyen? tényleg kevsebb adatforgalmat csinál mint a többi?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2013. August 18. - 20:50

Posted 2013. August 18. - 20:24

Posted 2013. August 18. - 17:27

Posted 2013. August 18. - 17:23

170mm-t mozog a váz, 180-at a domain villa és mindkettõ teljesen lockolható!
Asszem ez a marin váz az egyik legkönnyebb a kategóriában, bár már nem emlékszem, mennyi a súlya.
Posted 2013. August 18. - 16:32

Posted 2013. August 18. - 14:55

és tök jó volt tegnap, hogy lapistól annyian csapattunk lefelé büdöskútig! jó lenne többször ennyien összedörrenni
viszont rohadtul nem érzem magam biztonságba ezzel a nyamvadt repedéssel, állandóan lenézek, hogy nem rosszabb e. tegnapi patakmeder és pumptrack után persze rosszabb lett. úgyhogy most nagyon agyalok.
egyelõre úgy vagyok, hogy ha legarizzák, ha nem, mindenképp eladom (a vázat persze csak akkor, ha kicserélik) és veszek vmit, nagyobb eséllyel komplett bringát. a vázzal az a baj, hogy ahhoz még jó eséllyel kell venni ezt-azt (tag, hátsó agy, csapágy, váltó, esetleg monoblokk), hogy jó legyen. ha bringát veszek az többe lesz, de azon legalább minden stimmelni fog, és ár-érték arányban sokkal jobban jövök ki. közben meg árulnám a jelenlegi alkatrészeket, amiket jó eséllyel el tudok adni, mert elég jó állapotúak, és a kerékszett,a hajtás csak bõ fél évesek.
speci vázak tetszenek (mondjuk az sx pont nem, inkább egy enduro), de újonnan 4-5 kilóba fájnak...marin árait nem tudom, de gondolom hasonló magasság, mint a speci, amúgy az is tecc

Posted 2013. August 18. - 10:05

Amúgy meg nem szakérteni kell, hanem bringázni... Jajj csak legyen kész az endurom is..!!!
Posted 2013. August 18. - 08:57

Jó kis tekercset nyomtunk a fellow Apukával;)!
És jó volt látni Magooékat is...
Ma valami program, este futás, holnap országúti dinnyekör, kedden meg ami marad...
Flight booked to China!
Kokkk! Borfeszt elõtt meg kell nyomni a villányi kört!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2013. August 18. - 07:03

Jó sok!

Ezt nyomjuk le:
Big-5
http://www.saalbach....BIG-5-Route.pdf
Szép napot oda is!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2013. August 17. - 20:51

Posted 2013. August 17. - 18:49

Tekerés kafa volt skacok! Thx
Banditáskodás Szuadóban ,Teca sör...
Thx
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2013. August 17. - 16:45

amúgy ha megnézed az ujabb endurokat, szeirntem bármelyik jó, az evo meg végképp
tudod/játok hogy mennyire vagyok variáló,de a két speci ami volt-van még jobb nem volt. mind geo mind megbízhatóságban verhetetlen és mindehol ezt irják róla.
én az ilyne feltörekvõ pár éves márkáktól nem vagyok elájulva. biztos jó meg minden,csak azért nem mindegy hogy három most nagyon futó dirt versenyzõjük van és megy a hype vagy gyártak minden területen valamit ami megy tizen huszon harminc éve -nem csak a specire gondolok,akár a giant, intense, gt, de akár a kona is
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2013. August 17. - 15:10

Posted 2013. August 17. - 11:40

scott nagyon bejön, de ilyet se találok külön vázként.
ez se rossz:
YT Wicked 170
a canyon viszotn olcsóbb és szerintem van olyan jó. csak épp szeptember elején akarok költözködni, ami azért szintén viszi a lóvét, úgyhogy még átmatekozom a dolgokat. meg faszom 2 hónap mire megjön...addi micsinálok? pont a legjobb kora õszi idõt kéne kihagynom...
az ns-re nem lehet elsõ váltót tenni, úgyhogy az kiesik. még a dartmoor bassza a csõrömet. illetve már le se merem írni az umf-et :-D