Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. February 15. - 13:39

Ott figyel fater Ultradermes doboza, muter mosogatócuccai, meg az ebédmaradékok a háta mögött. Még jó, hogy a klopfolófa nem véres.
Tomi: köszi, nem kell már a mail info, megoldódott.
Aktuális civil
Posted 2007. February 15. - 12:29

Tomi,méég méég !!!
megyek is vissza játszani!
tulajdonképp ez is lehetne tudományos kisérlet hogy mennyi alvás elég és mennyire leeht leszorítani a fizikális kapcsolatokat...
Bár 1kor találkám van valakivel,de valahogy disckréten le kéne rázni,hogy azért méiscsak mennék vissza játszani!
nekem meg jött egy ilyen : http://www.motorola....obalObjectId=53
Zsolo:Hili bement már érte
ja hogy csaj is legyen:
http://images.iwiw.n...68640951811_box
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 15. - 11:30

Na mindegy. Holnap még rosszabb lesz, mert korán ki kell állni a kocsival, mert valami földet hoznak hozzánk. Dirt pályát építetnek a gyerekeknek vagymi.
Posted 2007. February 15. - 10:41

Posted 2007. February 15. - 08:17

Alig vagy wow-függõ! És bizony az alkoholisták bejelölése azt jelenti, hogy rosszul választottál barátokat, mert belevisznek a rosszba...

Korán van. Hideg pizza rulez.
Megjött este a laptop. Egész fasza kis gép (bár nem macbook

Úúúú... Vannak felhõk, de egyenlõre nem esik!!! Lehet, hogy nem volt rossz ötlet tegnap nem lemosni az autót...
Hallgassatok Basement Jaxx-et!
Szép nap!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 15. - 03:17

Volt most a tv2õn a pókerearcok...hát nem rossz film!
de így kihagytam valami 2-2,5óra wowot...ki tudja mi történt azóta??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. February 15. - 01:31

újszülöttnek minden vicc új...
ez így van

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 15. - 01:30

Posted 2007. February 15. - 01:02

Hogyan készítsük el a pulykát?
1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyük a pulykát a sütõbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hõfokot 190 sütõre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a homérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."
17. "Kiskút, kerekes kút..."
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19 . Pusztuljunk tásztátum
20 . Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."
22 . Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
23 . Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!
Posted 2007. February 15. - 00:55

Ha más nap majd parkoltok a Szigeten!!
Atomdurván részegek társasága iwiwen jelölt

Posted 2007. February 15. - 00:14

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 14. - 23:42

jó ez a hepaj amúgy? még sose voltam.
Jó.
Bár még sosem láttam kívülrõl...Ha egyszer eljössz akkor úgyis akarsz majd még. Olyan mintha nem mennél el a velencei karneválra miközben 50 kmre éldegélsz tõle. És kocsival felesleges jönni, mert nincs hely nekije, nemtom mivel jöttetek tavaly.
Posted 2007. February 14. - 22:49

15:00 után mehetsz a rugóért és te is Zap az alkatrészért.
és PONT ma nem olvastam fórumot délelött...

nembaj, legalább ücsörögtem egy kicsit..

nameg hála és köszönet mindkettõtöknek.
zsolo: milyen seritalt szeretsz?
Kokk: írjá ide/privibe egy mail címet meg esetleg felhasználónevet. amive is gondod van.. megprobálok utánajárni.
ja és ma tiszta kerékpárostalálkozós feeling volt..

Márió sötét szemcsin át alig akar megismerni, Magoo ha jól láttam Árkádozni ment...
Meg ugye az ajándékátvevõkbe/fuvarozókba is belebotlottam.
Posted 2007. February 14. - 20:50

Posted 2007. February 14. - 20:44

Beadtam afelsõoktatási lapjaimat,szal már csak kevés választ el a KTK tagság kilépéstõl!
Mennyire rossz hangja volt a szétkent galambnak...
Megyek vissza wowolni..
Posted 2007. February 14. - 19:16

Nem is a km és az idõ a lényeg, hanem hogy ~100kmen szalagkorlát választ el a 72órája volán mögött ülõ sofõröktõl.BP-Pécset általában m i is m7 felé nyomjuk de nem megyünk el Szekszárd fele. meg Kaposvár fele sem. Apám múltkor nem ment Siófoknak haneml 6oson, idõben kb ugyanúgy jött ki mint pályán, és még matricát sem kellett venni. meg kevesebb km. csak nem lehet úgy elrúgni neki mint pályán.
Posted 2007. February 14. - 18:40

Posted 2007. February 14. - 17:50

kurva vlantinnap
akkor asszem bepróbálom ezt a szilikoncuccot.
Busójárással csajom is baszogat, de én inkább bringázni mennék vasárnap (ez most köcsögség?). bár délután lehet kinézünk. jó ez a hepaj amúgy? még sose voltam.
1-ja
2- hmmmm, gyanús vagy te:-)
3-jó az, de most én is bringáznék
Posted 2007. February 14. - 17:23

akkor asszem bepróbálom ezt a szilikoncuccot.
Busójárással csajom is baszogat, de én inkább bringázni mennék vasárnap (ez most köcsögség?). bár délután lehet kinézünk. jó ez a hepaj amúgy? még sose voltam.
BP-Pécset általában m i is m7 felé nyomjuk de nem megyünk el Szekszárd fele. meg Kaposvár fele sem. Apám múltkor nem ment Siófoknak haneml 6oson, idõben kb ugyanúgy jött ki mint pályán, és még matricát sem kellett venni. meg kevesebb km. csak nem lehet úgy elrúgni neki mint pályán.