Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ákosék:bocs de kihagyom a mát,most estem haza a szartyokkal és ez nem túra hogy magammal vigyem!! :)

Hö??

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Ákosék:bocs de kihagyom a mát,most estem haza a szartyokkal és ez nem túra hogy magammal vigyem!! :)

hoh 20.án kkezdõdik a tanulmányom egyik fele!!!Jee vége az édes semmit tevésnek!!

Nekem bármelyik program okés lenne,bár majd holnap kiderül,pontosan hogy lessz az óra rendem!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

_KIS_: busszal állatkertig és onnan dömörkapu felé le, nem pedig fölmászni Tubesek felé. Gondolom...

Ilyen vagy ehhez nagyon-nagyon hasonló, esetleg TV torony és onnan kilátó.

[/COLOR]

És ki kéne tûzni fix idõpontokat! Hogy lehessen bemakogni, kinek mikor melyik nem jó, vagy lenne jobb...

Dalma végez,
kedd: 18:00
szerda: 20:00
csütörtök: 18:00
péntek: 16:30 (de vendégünk lesz, aki viszont szivesen sétálna, meg pincézne, meg...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem a ma és a holnap nem jó. Szerda és csüt oks, és mivel sok volt a buliból és szombaton valószínûleg Villányozom, jó a péntek is... ;)

_KIS_: busszal állatkertig és onnan dömörkapu felé le, nem pedig fölmászni Tubesek felé. Gondolom...

És ki kéne tûzni fix idõpontokat! Hogy lehessen bemakogni, kinek mikor melyik nem jó, vagy lenne jobb...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Definiáld _KIS_ fogalmát!

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
A hétre szosöl program javaslatok:
-hét elsõ felében Sikonda?
-hét második felében _KIS_ esti séta hegyen?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Okkkkkééé, thx! Egész jó veled tárgyalni... ;)

Probléma: miért nem lehet msn-en egy email címmel 2 helyen belépni?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mert most hozta a gyorsposta. :)
De majd akkor odaadom.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjj, Zapat, engem nagyon érdekelne, de miért anyum nlvnapján nézitek?!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hmhm engem asszem érdekelne!!Hánykor hol?

Kokkancs,azért kérdeztem! :)

Bár már van valami 300valamenniy,de mire végignézem befonom a hajam!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ha érdekel valakit a Dust to Glory (film a Baja 1000 rallyról (Dakar amerikai kiadása)) megnézzük este a Tibivel itten, aztán gyüjjön, akit érdekel.

trailer:

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NEM! :D Legyél emos, és vagdosd az ereidet... De hosszába, ne keresztbe!!! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hogy ragadnátok bele az õzszaros mocsárba!

Én meg dolgozok, pénzt se kapok, és egész hétvégén csak 2 sört ittam! Élet ez így?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Bázzeg Shoshi most ment el bringázni... Ha kicsit hamarabb befejeztem volna az ebédet, akkor elvettem volna tõle a bringát... Eh, szóval nem kicsit irigykedtem na. Fél2kor bringázni hétfõn??? áááááá!

Émmeg most jöttem haza. És akkómivan?! Hö? Megyek holnap is. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Winkler is volt busójáráson...

Azt hittem megúszom a mai napot kis szuttyogással, erre kiderült, hogy van megint valami baszott hiba. De asszem már megvan mindennek az oka. A Globális Felmelegedés!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

LegoRapper!

nagyon gerely :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LegoRapper!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, és holnap Álmos nap lesz. Meg se próbálom majd letagadni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márinnyó, add oda Nedinek a képeket! Gyûjtik és fölrakják egy közös oldalra. Már sok száz van nekik... ;)

Na, ma voltam suliban. Ugyan olyan szar órán ülni, mint régen! :D

Ma van mutter neve napja. Mivel tuti üdvözli, aki ismeri, majd jól átadom elõre... És én csinálom a vacsit. Fasza lesz nagyon. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
köszönöm!!

sajnos nics,csak rossz tapasztalat,de pakolni nagyon szívesen segítek!!