Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. február 22. - 14:19

Írta 2007. február 22. - 13:52

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. február 22. - 13:43

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. február 22. - 13:13

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. február 22. - 12:57

Szal nem jó a vezetéknáélküli?
http://www.genius.hu.../TTLuxeMate.jpg
ezt néztem
nincs tér?mivan?mikor jöttem haza 9körül akkor még semmi híre sem volt semminek!...
Írta 2007. február 22. - 12:45

Keggetlen meleg van kint!!! Keggyetlen!
Ez jó aggresszív, védettvirág irtó!!!-- http://www.flickr.co...97756955&size=o
Ma este no séta, only svaccs:-)
K: hova lett a bullit?
Írta 2007. február 22. - 12:21

Márió: egyik sem world cup! Szal add el 70-ért és vedd meg az enyémet! Vicc nélkül ezzel járnál a legjobban. Lehet, hogy a 2005-ös újabb, de az csak egy race, ami fos. Nekem is volt, tudom. Gyakorlatilag nincs benne csillapítás. És egy évet biztos használta már, annyit használtam én is...
Hétvégére lesz transitom.

És nincs többé bullit.

Estéhez másnak nincs kedve? Mikor vannak buszok?
Megyek most Harkányba... Süt a nap... Úgyhogy sétálok egyet a Sársomlyón... Bebebeeee... Mostantól nektek kell erõltetni az esti sétát!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. február 22. - 12:04

Mi benne lennénk.Nem lesz végülis esti túra? Ma jó lenne akár...
Írta 2007. február 22. - 11:47

Beleraknán a régi 6G-s vinyóm ideiglenesen, aztán az jó lenne...
Ha játszani is akarsz, akkor ne vegyél vezetéknélkülit.
Torkos Csütörtök-ben résztvevõ éttermek
Írta 2007. február 22. - 11:30

hát továbbra sem állnak ezek az autók a ház elõtt..
kérdés ilyen bringás:
feltettem az apróba a villám /M z150fr/ próba képp h mit kapok érte
-csere 05boxxer race
-csere 05boxxer ride az a uturn változat
-csere 02 boxxer
-70e forint
ötlet,javaslat?
7colt mozgó ösztelósba menne majd a villa,enniyt tudok fixre
Ha a képeken bringások vannak,akkor nem nézem meg õket

Ha minden igaz Március 14. Expo Pécs Kispál koncert!!!
Tegnap rohadt jó volt kiscsillag,bár jópár dalszöveg ismeretem hiányos volt..
de azért ordítottam a kis emós lányokkal hogy ha én lennék a szerelmed...v ilyesmit...

JA és rájöttem hogy az állandó elgépeléseim oka az hogy öreg a bill és koszos,ezért gyakran öszeragadnak a billentyûk...
pucoltam eddig kétszer,de semi javulás,szal vehetek valamit...
vezetéknélküli egér+bill mobóbol mit ajánlotok?!
Írta 2007. február 22. - 11:17

Na mindegy.
Írta 2007. február 22. - 09:16

Hulla fáradt vagyok. Nem tudom mi van.
S: hát ja. Megyek egy kört ma reggel is asszem, hátha ott lesz a kocsi. Bár én sem fûzök hozzá sok reményt.
Nem lesz végülis esti túra? Ma jó lenne akár...
Írta 2007. február 22. - 09:14

Ez az órisáhambi nagyon királyságos dolog! Hatalmas, és kb. tíz perc alatt kihozták. Fini volt!
Kokka:
Vazz. Kurvákfaxát!
Tomyék:
Szép munka! Majd betesszük a 2007-es promó-anyagunkba!
Megyek MKB-be, utána vaxolás és asztalgyártás. Vagy fordítva.
Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. február 21. - 23:24

Bozótirtás (mondjuk ezeken alig látszik valami, sajnos elbasztam egy kicsit a képeket)
Busójárás Ezek azért jók lettek

Írta 2007. február 21. - 20:53

Áh.
Jah, és van Earthed 4-em extrákkal!
Írta 2007. február 21. - 20:24

Írta 2007. február 21. - 19:18

Megvettem a 26 lemezes díszdobozos James Bond kollekciót
mindjárt jobban hangzik

Én meg mint avatatlan fotós asszondom Zap képeire mindig, hogy etalon..

vidiket meg majd meglesem mostmár egyik unalmas éccakán.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 21. - 18:56

Ezt gondolom megint videójátékokra alapozod...R8al az a baj hogy úgy nyüszít mint a lambó és rettent ránt váltásnál ráadásul úgy tolja a seggét mint valami shelby vagy camaro...
ElpirultamSzóval respect Zsolo!

Írta 2007. február 21. - 18:47

Ma annak ellenére, hogy nem sok kedvem volt dolgozni, sikeresen összehegesztettem egy jó kis konvertálót, meg megoldottam egy furcsa problémát.
Kiscsillagra nem megyünk.

Nekem viszont postára kell mennem. Egy újabb csekk szeretné, hogy befizessem. Eh. Ezek már csak ilyenek.
Írta 2007. február 21. - 18:39

Virág
Még virág
Kis ride hangulat - egy kis köd mennyire kéne ide...
Moszkító kanyar
FlyingUFO
Flying UFO2
Azt, hogy a bringásfotózás mennyire nehéz, most kezdem érteni, hogy kipróbáltam. Sejtettem, de más tapasztalni.
Szóval respect Zsolo!
Aktuális civil