Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no megvaolt a mai okosodás,teherhordó szerkezetek,épület szerkezeti erõhatások,épület fizikai szempontok és alapozás/nem nem a péntek esti:) / volt a mai menü és kurvaéhes vagyok...

van csomo matricám hogy szavazzá köcsög..

aszem nekem az egész hétvége tárgytalan :( :(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kokk: hurka kolbász?? nálunk

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Ide nem jösszFeltöltött kép
Bazz, hogy ti mennyit csevegtetek ma, el sem bírom olvasni, regényhosszú! Nagyon ráértek!
Ja, ez az új fórumarculat szerintem nagyon szar,belezsibbad a szemem!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megkopaszodtam

Sorry, hogy keresztbe szerveztem magamnak és kössz, hogy hívtatok!

Jók a képek, meg csomó minden, de nem említem az elmúlt oldalról, mert éhes vagyok és inkább meglátogatok valakit, hogy megegyem a kajáját! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ezek szerint akkor már csak alul van bozót? Na az fasza!
Azt a nagy fát is elintézzük majd! Van a kocsimban fûrész :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A szerpentin felett pedig csak 1 freak fa maradt a fogyasztói társadalom tagjai számára, és mivel egy freak öl vastagságú, és kurrva nagy, mint a windóz tábor, ezért egyedül nem tudtam megbirkózni vele. Szal 99,9%-ban élvezhetõ a terep.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kedves Tibor! Az ÉN söröm.... Kérjük olvassa el figyelmesen a pályázat kiírását! ;)

Beborult, bepunyadtam, úgyhogy Földönkívüli család is biciklizni tanul...

A két kép figyelmes analizálásakor arra a következtetésre juthatunk, hogy az UFO becenevû kerékpáros a kanyar ívén egyenletesebb sebességgel halad végig, míg társa a kanyarban hirtelen lassul, majd onnan sebességnövekedést elérve távozik.

Mostmeg kiderült, úgyhogy elléptem...

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Zs: jaja és ez engem is idegesít! A parasztvakítás, az kell a sok idiótának:-)

HOL a SÖRÖM?????

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Pedig a Macintosh-rajongók szerint az Apple-termékek a legmegbízhatóbbak, a legjobb minõségûek. Mert az elitnek készülnek.

A Macintosh-freakek ugyanolyan idióták, mint a Windowos freakek vagy a linuxos freakek, csak nem egy közülük küldetéstudattal megvert sznob is. A freakek mindig idióták. Aki azzal jön, hogy ez vagy az a tuti, a legjobb, és mindent megold, azt, bazmeg, le kell szórni rögtön a Tajgetoszról, mert hazudik.

Ez így van! A térítõk elvakultak.
Egyébként a cikk kb 80%ban jó, mert azt kihagyja, hogy a fogyasztói társadalom is hibás, hiszen ha a felhasználok 95%a belesz*rna, hogy 0,1% fogja jobban megjeleníteni a képet az új 150EFtos videókártya akkor az ilyen kamu fejlesztések kihalnának.
De a népnek ez és mindig egyel több Hz kell, meg vaku a telefonba és Mónika show.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igen ez egy annyira igaz dolog, hogy beszarás. De az is, hogy mindenkit halálra szivatnak ezzel a PCI-E kártyákkal, meg DDR9 memóriákkal, és a Socket 6542B3 foglalatokkal.

Még szerencse, hogy 21 éves az autóm, mert még az is szivatna. Elég baj nekem, hogy a telócsere miatt kell új kerék. De végülis azért cserélek telót majd, hogy a vázhoz jó legyen, amit több, mint 1 éve használok :D

Aztakurva! Tibinek jóóó szeme van!
Biztos õ játszik a Sziklák szeme 2-ben!
Ez közvetlen link a trailerhez! ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Pár bokor 2x szerepel pl. Aki észreveszi, hozzon nekem egy sört. :D

Az utolsó két Moszkító "kölök" között a messzi háttérben az Y fa, közte 1 másik fával 2x van BSZJB

Yee, nyertél Tibi, hozhatod a sört!! :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Kézbõl és követtem a mozgást, és 2 órát illesztgettem a képeket. Jó a háttér a kis csalások elrejtésére.. ;)

Az utolsó két Moszkító "kölök" között a messzi háttérben az Y fa, közte 1 másik fával 2x van BSZJB--és ezt te sem tudtad, ezért JÖSSZ 1 SÖRREL Gecc!!!Feltöltött kép

hehe: Pedig a Macintosh-rajongók szerint az Apple-termékek a legmegbízhatóbbak, a legjobb minõségûek. Mert az elitnek készülnek.

A Macintosh-freakek ugyanolyan idióták, mint a Windowos freakek vagy a linuxos freakek, csak nem egy közülük küldetéstudattal megvert sznob is. A freakek mindig idióták. Aki azzal jön, hogy ez vagy az a tuti, a legjobb, és mindent megold, azt, bazmeg, le kell szórni rögtön a Tajgetoszról, mert hazudik.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

nem látszik a bokor!

Ugye... :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem látszik a bokor!

ufónak,mosszkvicsank meg öszadobunk mezre gatyára,azt mehet a promocios ujságba,meg a szervíz katalogusba!!!! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kézbõl és követtem a mozgást, és 2 órát illesztgettem a képeket. Jó a háttér a kis csalások elrejtésére.. ;)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó ez a sorozat is...
Állványról vagy kézbõl? Bár gondolom utóbbi. És gondolom nem követted a mozgást?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
de jóóó

én is én is...

majd tavasszal...

lassan megyek suliba :)

ha valaki ráér fotozni,eljöhetne velem szemrevételezéses épületkárt csinálni ...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

http://index.hu/tech...er/tszalay4499/

Ez jó, de nem ennyire feketefehér szerintem a helyzet... Bár a nagyját tapasztalod mindennap, öreganyáinknak más problémáik voltak: mindig volt mi miatt pánikolni és lesz is mindig.

Hát ma nem kicsit megszívták a kollégáim. Hétfõn felraktam a BlueScreen képernyõvédõ-t

Hát ez nagyon LOL.

Émmeg ezt csinálgattam már egy ideje, most ebédidõben meg kész is lett:
Moszkitópapa biciklizni tanítja a Moszkitó gyerekeket...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
éértem éértem

ha már kaja én olyan gigaburgert ettem,de most rutinosan már nem kértem bele semmi salátát és így viszonylag sikerült kuturátan elfogyasztanom :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ma nem kicsit megszívták a kollégáim. Hétfõn felraktam a BlueScreen képernyõvédõ-t, és ma rémülten hívtak ebédidõben, hogy jajj állandóan újraindul a gépem. Amikor megtudták, hogy csak képernyõvédõ, volt ám anyázás :D
Szóval ez egy jó móka...

Ja, és ez a torkos csütörtök is jó móka. 3e-ért 2 adag Mecseki vargányaleves, és Ropogós sertéscsülök "Föispán" módra, sülthagymával, héjasburgonyával valamint 3 pohár gyümölcslé elég jó ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök