Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pedig ettél már a fõztömbõl ;)

Hint:
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nálam elég necces, de tõlem... Vagy megkérdezhetem Kornélt, hogy mit tud ajánlani a hotelben.

T: mivel még nem ettem a fõztüdbõl, lehet, hogy jobb lett volna, ha Pestezel... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem egyszerûbb, ha reggelig tartó mulatozásba kezdetek. A volánnál is lehet aludni ;)

Jeah! Most már tuti, hogy holnap nem dolgozok! Nem is megyek buzipestre sem! Holnap fõzni fogunk :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

én tuti nem Kispálozok, meg az emberek eddigi életútját ismerve (ez ugye nem garancia a jövõbeli teljesítményre) a Tomiékon kívül szerintem más se (mégha most azt is mondják). Úgyhogy maradjatok utána sörözni! Vagy elõtte....

Elõtte is le tudunk érni, utána is szivesen maradunk egy kisebb móka-kacagásra, de ez esetben kellene keresni vmi lehetõséget ott alvásra...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
LOL és LOL és LOL... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Zap jól beszél! Uff

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
8 kiló az sok! Tessék leadni a kijáratnál legalább négyet!

Kiküldtem a verziót. Jó lesz :D
Már csak a szervert, meg a vastag klienst kell rendbe szednem, és nagy boldogság lesz. De nem ma.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nah, 500as rugóval Sag visszakerült 40%-ról 30%-ra => lehet nyomást csökkenteni => kisebb csillapítás => jobb menettulajdonságok => picsába, hogy nem tudom kipróbálni ma...

Ugye 75 lbs = 33,75 kg-gal keményebb az új rugó, ez 3-as átlagos erõkarral, ha a súlyom 75%-a van a hátsókeréken normál állapotban, azt jelenti, hogy 8,4 kilót híztam. Fasznak ide mérleg... :D

Más: én tuti nem Kispálozok, meg az emberek eddigi életútját ismerve (ez ugye nem garancia a jövõbeli teljesítményre) a Tomiékon kívül szerintem más se (mégha most azt is mondják). Úgyhogy maradjatok utána sörözni! Vagy elõtte....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Egy substr() függvény miatti hiba elég szar, de ha megvan könnyen javítható. És az tény, hogy felületes vagyok :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Naaa...

Amúgy a Kispál az jó lesz, kár hogy ott kinnt a picsában. Akarom mondani Expocenter-ben.

Jaja, Kispál az nem semmi!
Ki kell sétálni sok söregységgel felfegyverkezve... ;)
Vagy üti a vetítést?! Mindegy, nekem úgyis nagyon drága lenne az a film... :D

Akkor a vetítés után Kispáloztok?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tegnap még HIBA, ma meg már kiküldés?! Vagy nagyon jók vagytok, vagy felletesek... :D

Nem akarsz erre kanyarodni? Vihetnéd magaddal Zorkát is... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
21:00-tól lesz a koncert, szóval addig ha nem is gyalog, de ki lehet érni...
Bár 1 óra alatt Pántya tempójában simán kiérnénk gyalog is ;)

Na még 1 pici séta. Kiküldés elõtti tesztelés :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, Kispál az nem semmi!

Ki kell sétálni sok söregységgel felfegyverkezve... ;)

Vagy üti a vetítést?! Mindegy, nekem úgyis nagyon drága lenne az a film... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Milyen pöcs idõ van. Ilyenkor csúszó hátsó kerékkel kéne közlekedni valamelyik háromszögön lefelé...
Helyette egy PDA-val sétálok és tesztelek. De legalább levegõn vagyok.

Amúgy a Kispál az jó lesz, kár hogy ott kinnt a picsában. Akarom mondani Expocenter-ben.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Tehát semmi...

Naaa...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

kispál koncert :D

Tehát semmi...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Lesz jövõ héten vetítés elõtt/után vmi szósöl cucc? Mert akkor úgy szervezzük magunkat...

Akkor nanáhogy!!!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kispál koncert :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Lesz jövõ héten vetítés elõtt/után vmi szósöl cucc? Mert akkor úgy szervezzük magunkat...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.greenpeac...lor-low-net.jpg

Megbeszéltük!fél5körül ott vagyok,ha közben nem jó írj,mert röpi közben nem tudom még én sem felvenni :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!