Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehheeheheh :D :D

No jó lessz a gép,megvolt az elsõ teszt ride!Igaz a nyergcsõ kissé husszú,így szédültem,de öszeségében álllat!!
Nem is kell a keményebb rugó.

Holnap Moszkítóval megyünk egyett valamikor késõdélelõtt,esetleg...
Bár ez még nem 100%...mert keddre kész kell lennem az épületdiagnosztikával...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Vendégségben vagyok... :D És innen is lehet netezni... Na húzok filmezni! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát Atusék bekaphatják... Én ma nem bringázok.

Edit: az elöbb hívtak. Fasza... Elfelejtettek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Nah baaszaameg! Tünés tekerni! Mármint ezt magamnak mondtam...:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én kezdek érteni Márióul, és ezt pont ismertem... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Szal már négy napja nincs megy,...

Vagyis nincs net... Márió rámnyomta a hülyeséget:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na

voltunk egy laza toronyéccakait, naggyon király volt, szemerkélõ esõ, extrém csúszós kövek, sár, áááááááá:rocketman

1re értem haza és akartam fürödni de beszart a boiler úgyhogy fél3ig vizetmelegítettem. ehhh...

Mário: ha hosszantiszálas a bovdenházad akkor ahoz spéci fogó kell, én pedálban szoktam méretre vágatni. amúgy néha elszoktam csipni a fogómmal is ha nincs más csak nem lesz szép. de megróbálhatod vékony flexkorongal is, de elõtte vágd körbe a mûanyagot és szedj le egy kis részt, mert szét fog olvadni. a sima bovdenházat meg fogóval is jó, elvileg vinnie kell.

de gyönyörû:
http://ebike.hu/term...mplavallas/4459

pont ilyenem van és drágább lett mint amikor én vettem :)
http://ebike.hu/term...mplavallas/2278

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na jó reggelt!

Szal már négy napja nincs megy, amire aza magyarázat, hogy "Pécs és Komló között elszakadt egy kábel":D! Tehát nekünk Komlóról jön, mert még a szomszédbanis van net és telefon is, csak nálunk nincs.

Látom nem maradtam le semmirõl. Kokk nem modosít, LL keményít, Zsolo vetít, Zap hízik, Márió próbál helyesen írni, Tomy sétál, javít és közben nem lát:D, Fahely nem érti az egészet, és idegeskedik:D, szal minden a régi!

Jah, Emil jól nyomta, döntögette a két libát, meg minden! Még én sem láttam ilyet!

Megyek bótba, aztán meg tojásos hokedlit fõzünk!

Nah szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Paradoxon... Bunyó lesz... :) Nagyon fos vagyok. De legyõztük az ellenséget!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Sejtettük... :) Ha jó a csípõfogód, akkor az.

Vazze, nem tudok aludni. De kész vagyok.

11-kor meccs a sportcsarnokban!

Negatív :(

Domiéknak drukkolok!!!!!!!!!!!
Sexhardról :(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Mi vágja el a bocden házat?Nekem ami van csípõfogo az nem viszi,a bovdent igen de a házat nem....

Flex, ha nagyon szepre akarod vagni, de nagyon tuti fogoval is lehet, de nem lesz olyan jo
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sejtettük... :) Ha jó a csípõfogód, akkor az.

Vazze, nem tudok aludni. De kész vagyok.

11-kor meccs a sportcsarnokban!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Bovdenházat akartam írni... :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vábõpiss s scccs

eMilio lelépett vaalami csajjjal,aki Dóri és roppant kedvesnek tûnik!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Emil!!!!!!!!!

Holnap sexhard,de hétfõn valami teszt ride?

Mi vágja el a bocden házat?Nekem ami van csípõfogo az nem viszi,a bovdent igen de a házat nem....

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na mi azért megyünk egy éccakait :D azaz találkozunk 2115kor aztán eldöntjük, hogy mit merre mennyit.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ebbõl a Stáhl egy lakomát is összehozna, pikk-pakk! ;)

Azért lassan elbringásodik a világ... ;)
Feltöltött kép

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nincs itt semmi. Víz van, meg egy fél doboz vaj.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Gyertek ide, aztán majd itt pótoljuk a sütögetést, mondjuk üléssel, ivással..
Ja és névnapi tortát hozzatok!! Meg inni is. :D

És kaja lesz, vagy együnk elõtte, netán vigyünk?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Balcsin faszás idõ volt. Elfáradtam. Úúúúúgyhogy 9 ló! ;) Aztán meghajtjuk!

Ildikóságot a boldognak!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no készen van...

azért éredekes hogy ugyan arra a villára,ugyan azzal az adapterrel a fékkel nem lehet szinte felrakni...

meg egy bovdenház vágás és tényleg kész,meg egy uj betét hátra..

foto nincs,mert ahogy kiértem fele a zudvarra bekapcsoltam és lemerült a gép...