Lehet h nekem sem játszik a holnapi vetítés,a csütörtöki óráimat átteték holnapra...max azt lehetne hogy elõadásom után eljövök,mert kíváncsi vagyok h milyen lessz!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. március 13. - 20:13
Lehet h nekem sem játszik a holnapi vetítés,a csütörtöki óráimat átteték holnapra...max azt lehetne hogy elõadásom után eljövök,mert kíváncsi vagyok h milyen lessz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 13. - 20:00
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 13. - 19:52
te link alak...
a passios nagyon álllat!!!Basszus ezért pokolra jutok,de kurvajót röhögtem...
elfelejtettem az iwiw jelszavam,de most megküldték és ez tényleg nem jutott volna eszembe
*6*XYXp*8Wayó*vrUPhbb*
kacsacsõr durva,de még az hogy van közös ismerõs
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. március 13. - 19:43
Ez nagyon súlyos, erõs tûrõképességû embereknek: (Passió részletek Benny Hill zenével):
Ezek meg az iwiwesek:
Kacsacsõrû emlõs:
http://www.iwiw.hu/p...?userID=8880910
Ez meg csak szimplán egy fasz:
http://iwiw.hu/pages...?userID=8923964
Aktuális civil
Írta 2007. március 13. - 16:57
beettem.
bringázni kéne, de megyek dolgozni. holnap meg megyek Pestre basszameg. reggel 5 kor. fákk
akkor 15 én vmi action?
Írta 2007. március 13. - 16:32
Ennyit tökölni, ilyen szép idõben?????
jah Shosh állítólag elég kopasz vagy ehhhehehehehehe--csillog a fejed? (nekem is ugrott már át a gép, de ennyit még nem)
Eggyel a legrövidebb felett! De azóta már nõtt egy picit:D! És nem átugrott, hanem akksit cseréltem benne, és visszanyomtam alapállásba:D! Végre megtaláltam az enyéimet! Megint:D!
Na rohanok ezer helyre!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. március 13. - 15:36
ûû szerintem ma lebarnult a fejbõre
De menyire szar hogy a suli miatt kellet lejönnöm ?!?!?!
Ááánem állapot!!
Írta 2007. március 13. - 14:14
jah Shosh állítólag elég kopasz vagy ehhhehehehehehe--csillog a fejed? (nekem is ugrott már át a gép, de ennyit még nem)
Írta 2007. március 13. - 12:50
Írta 2007. március 13. - 12:27
Írta 2007. március 13. - 12:16
Írta 2007. március 13. - 11:53
Alakul a szerda. Eddig úgy volt, hogy autózunk. Most már valószínûbb a busz és taxi. Még a végén tõlem is sziszegés fog hallatszani a vetítés alatt
Írta 2007. március 13. - 11:37
Márió! Ne bomolj! Mondtam, hogy szójj neki!
Nyugimákiskopasz!!!
Szóltam neki!
Mi most indulunk moszkviccsal
Írta 2007. március 13. - 11:29
Írta 2007. március 13. - 10:58
Írta 2007. március 13. - 10:40
Áááááááááááá
No gyors szerelés azt léptem a hegyre,kajacsomag,víz,csoki,aztán majd délután letévedünk Moszkvicsal!
Gabesznak akkor szóljak?
Jah holnap valszeg egy kispajtásommal jövök filmezni,de aztán nyomás ki kertiba kispálra....
Írta 2007. március 13. - 10:09
Egy nagyon kedves rokonunk emlékkiállítására megyek Apukával Pápára...
Írta 2007. március 13. - 09:56
Jó reggelt!
Fahely:
Nem is mondtam, hogy megkocogtattam a fülhallgatót, és mûxik megint rendben! Danke für Ihre Hilfe, elektronischer Fákmánn!
Sajna nekem kimarad a Kranked 6. Majd elkérem valakitõl...
Jóreggelet...
Betermelek két omlettet aztán mehetünk hegyre
GERNE Shosh REGGELT!
Csak nem tekerni mész akkor?:-)
Milyen az a 2 omlett? És milyen az 1? Ez szerintem nem definiálható-legfeljebb tojásra lebontva-de ez relatív és emberfüggõ-PL. nálam 1 omlett az 2 tojás+gazok:-) de ha éhes vagyok alkkor lehet 3 is...
Csináljatok fasza új FREERIDE pályát v.hol!!!!
Írta 2007. március 13. - 09:45
szép ez a bullit valóban....
Ma is tavasz van
Betermelek két omlettet aztán mehetünk hegyre
Moszkvics,majd hívlak!De hozd magaddal lécci a neoprént
No és mi lesz a bullitba?
Ok,majd hétten lesz még kommandó biztosan,meg jönnek haza az elkényeztetettt pesti ficsúrok!
Írta 2007. március 13. - 09:42
Márinnyó:
Asszem ma messzebb megyünk kicsit, de nem xco-zni Te elvetemült!
Bullit meg alap. Az mindig is jó gép volt. Fõleg amióta kipróbáltam szimplavállassal. Kibafaxa volt úgy! És milyen szép lesz!
Fahely:
Nem is mondtam, hogy megkocogtattam a fülhallgatót, és mûxik megint rendben! Danke für Ihre Hilfe, elektronischer Fákmánn!
Sajna nekem kimarad a Kranked 6. Majd elkérem valakitõl...
Na szép napot naplopók!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére