Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no lassan végzek,ekár ma még bringa is lehet valamikor fél5körül.....
de nem szabad kifáradni,neheogy ne tudjunk inni :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Edit: figyelitek hány szmájli van?! És nem rinyált, hogy túl sok... ;)

neue functionen.. ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, tudom. Megváltoztam:D.
Kicsit erõsebb bennem most valamiért az edzésszemlélet (biztosan nem bírok magammal). Aztán így sokszor nehéz visszafogni magam, és nem akarok terhelni senkit a hülyeségeimmel, mert úgysem érdekel senkit sem.

Línyeg a línyeg:
Tavaly is kurrva jókat mentünk párszor Tibur, estefelé, csavargósokat. Majd beiktatjuk megint!
És pont eszembe jutott a tavaly húsvéti esõben Remetére feltekerõs, mert legutóbb, amikor a Hegyháton jártam, szurkoltak nekem a gyümölcsfákat metszõ öregek, meg tapsoltak. Kurrva nagy volt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Én megyek veletek, csak ti nem jöttök velem, mert a Soós úgyis siet...

dehát olyan hihetetlen idõpontokban mentek BSZJB--akkor még ezerrel melózok:-(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Hehe. Azt csak hiszed! Megtépem a bajszotokat!
Nem akartam írni, de már mindegy:D. Én megyek veletek, csak ti nem jöttök velem, mert a Soós úgyis siet...

Te meg nem jössz, mert mi úgyis szuttyogunk. Meg velem se jön senki, mert én nem megyek sose.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Kira meg ariK-a :-)

csak a lába karika

Hehe! És Te voltál, aki azt a pár fát a nagy bedõlt fa elé rakta a szerpentin mellett vezetõ ösvényen? Csak mert az nagyon veszélyes lett.

Azt az egész fát széjjel akarom vágni. Csak kicsi volt hozzá a fûrészem. Mejd legközelebb viszek nagyobbat. Vagy viszek egy ásót és betemetem az egészet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Shosh: kérsz idõpontot nálam és akkor jöhetsz :D meg elõtte mész erre arra, lefárasztod magad és legalább lelassúsz a mi tempónkra:D

Hehe. Azt csak hiszed! Megtépem a bajszotokat!
Nem akartam írni, de már mindegy:D. Én megyek veletek, csak ti nem jöttök velem, mert a Soós úgyis siet...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

A másik még odébb lesz. Arra rá sem nézhetsz majd... ;)

...már láttam képen:-)

Kira meg ariK-a :-)

Shosh: kérsz idõpontot nálam és akkor jöhetsz :D meg elõtte mész erre arra, lefárasztod magad és legalább lelassúsz a mi tempónkra:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
M:
Már jó ideje töröm az agyam. POTE-n van edzés, és az nincs is messze... Árat nem tudok.

Tibur:
Biztos meg tudom oldani, hogy elmennyek késõbb is. Végülis mindegy. Szívesen megyek bárkivel, csak PGvel is szívesen megyek korábban, Kokkal is szívesen megyek Szellembe, meg országútra is szívesen megyek az elvetemültekkel. És sajnos eccerre ez nem megy.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem annnyit nem ér....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ki kell ütni, azt' még szívességet is teszel a világnak. De az ilyet én is rühellem. Bármit megtenne, hogy azonnal kapjon bort, valahogy megoldom neki, aztán legközelebb, mikor megyek pont oda valamiért, szarik rám... Na olyankor dugnám föl neki a sillert! :D

Dombóvárral nem tudom mi legyen. Kicsit érdekel is, meg történne végre valami, de azért autózni még 100 kilómétert, hát...

Tibur: ez az ugrálós-ökörködõs. Ez megvan egy ideje, csak nem nagyon használtam. De mehetsz vele! A másik még odébb lesz. Arra rá sem nézhetsz majd... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Szép repkedõs képek! Jó nagy buckák nõttek oda!
Shosh-de ilyen 18:00 után only--jössz velünk?...és azért jövõhét, mert addig nem hiszem hogy lessz alkalmam együtttekerésre:-(
Kokk-most akkor ilyen brinyód (is) van? És már megvan vagy miaf...sz? mehetek vele 1 kört a tömbház körül?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ErõszakfüggõShoshi:Valamit erõszakoskodni jönnék én is!

Ma megpróbálom lezavarni az egész húsvéti majomságot!

Tegnap nagyon mentem volna veletek,de pont órán voltam....

Emil biztos ivott... és emós lett

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kíra, mi:D?

Megint kell valami erõszakos sportot ûzni... Vicces, amikor olyan ember zavar el valahonnét, mint ügyfelet, aki egy éve még könyörgött, hogy a szaros kétezer forintját intézzem el neki hamar, vagy oldjam meg a gondját. Klimaxos dagadt picsák:D.

Na megyek, megcsutakolom YZ0-t.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thx a képeket! Nagyon faszák... Ha a szösz meg zavar, akkor szedesd ki, aztán akkor ki lesz szedetve! ;) Pesti aktus nem rémlik. Vagy Kíra a nagyúr. Hehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelit René!

Futok az Apekba, hogy legyen TB-m. Pedig nekem van a nyilvántartásuk szerint, és Atusnak nincs. Elég jól tartom magam, ha összekevernek vele:D! Komoly nyilvántartás lehet! Hihi!
Fasszom Tb meg adóazonosító, de utálom ezeket...

Kokka:
http://www.kep.tar.h...oshi/50455947#2
És hogy csináltad a szmájlikkal? Lefeküdtél a fórum nagyúrral, amikor Pesten voltál:D?
Eccer már ki kellene szedetnem azt a szöszt a lencsérõl. Kurrvára zavar...

Egész normális színe lesz a szomszéd háznak. Vége a kiwiültetvénynek!

Freeride mehet jövõ héten, bár asszem majd csak szerdán leszek itthony!

Na este valami... light:D. Addig meg millijó dolog! Píxxx...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Yo-Yo-Yo... Hol van még a jövõ hét?! :D

Márinnyó, írtam is, hogy délután! ;) Ha 2-tõl van verseny, sztem addigra bõven elég odamenni. Kéne még egy ember. 3-an már nem sok a benya. De legalább csinálnánk valami újat. Viszont süt a nap és kicsit ki kell ugranom Villányba, szal semmi vész, ha nem jön össze, mert akkor ugrálok ma is, most úgyis benne vagyok és tetszik. Én a nagygépet nem verném szét ott. Bullittal sosem jártam, nem arra való...

Nah, ma ne hajtsatok, mert este feladatotok van! ;)

Ja és lemondtam a melóket hogy ihassunk rendesen

Ezt már szeretem!!! ;)

Edit: ezt Emil írta iwiw üzenõfalra. Tisztára bebuzult...
:D
"Sajn Emil [vadráccsetnikgeci... (483) Üzenek
Hú bocsi Anita, ott voltam az ÁRKIBA, de csajszik nem találtalak sehol titeket, bisztos valami tutti butikban bújtatok el ugyika !?"
Árki, ugyika, ... Kééééész...

Edit: figyelitek hány szmájli van?! És nem rinyált, hogy túl sok... ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

(Légyszi kíméljetek meg a lehurrogós megjegyzésektõl! ;) Thx!)

...pedig kinyílik a bicska a zsebemben ilyenkor mindig--muahahahaha-REGGELT!
Tegnap tök jót freerideoltunk Zappattal fél 6-tól 7-ig--egészen világos van még az erdõben akkor is---valakik olyan késõn jövõhéten?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Kokka,fotózni jönnék!11kicsit korán van mert faterom megkért hogy menjek el vele pct venni...

Holnap este lesz rotting christ koncert a toxikba,lehet le kéne nézni afterpartizni!
Ja és lemondtam a melóket hogy ihassunk rendesen :D

ecce megpróbálnám ezt az ugrasztást,de ezzel a bringával nem tudom hogy lehet-e ilyet :)

Attus:031...az nem résszz szérinétm

Most jöttünk anyummal haza,aztán pár kopasz próbálkozott,de "Nem adtunk nekik semmi,elvettünk tõlük mindent" De érdekes volt hogy tizen évesnek tûnõ srácok feltartott kézzel kiabálnak a király utcán,meg 88as csoportos és mittom én hány vármegyés pólóba,de még rendõrállomozunk........

jóéjt

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
"Holnap minden BMXes és streetes affinitású MTB-s irány Dombóvár JAM skatepark ahol 2tõl verseny van!!!! nevezés 11-tõl...."

Nincs kedve valakinek társulnia és megnézni, hogy mi is lesz ez? Én nyitott vagyok mindenre és szélesíteni kéne a látókörünket. Fotósok fotózhatnak, sörözni lehet ott is, én meg csak úgy megnézném... (Légyszi kíméljetek meg a lehurrogós megjegyzésektõl! ;) Thx!) Nah, a dolog komoly, ha akár egy ember is jön, ebéd után lenéznék szívesen...